Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 16
silvana_salajan spune:
La multi ani Elvira! sa ti se implineasca toate dorintele!!!Adriana, stari de ameteala am si eu deseori si nu-mi explic din ce cauza. Si destul de frecvent. De asta am intrebat ce simptome ai. Cat despre calciu efervescent.... eu zic ca e frectie la piciorul de lemn. Nu cred ca se asimileaza la nivelul la care iti trebuie tie. Nu sunt Dr., dar al meu asa zice. Va doresc sa aveti o zi minunata! 
dianaiulie2009 spune:
Otilia si e cred la fel , dar mi asa de groaya de injectii .....
Dar cred , totusi , ca ar trbui sa-mi fac injectii ca nu prea simt mare lucru , dupa 2 pastile de efervescent ... mai astept pana maine sa vad cum e , apoi ma hotarasc ce voi face ...
for2nity spune:
Adriana, Oti, multumesc, multumesc. V-as servi cu o prajitura virtuala da' numa' n-o gasesc intre emoticoane, asa ca promit sa ma revansez cu una reala cat de curand. ![]()

piticutz spune:
Adriana, eu cind am avut atunci probleme cu calciul am luat intravenos primele vreo 4-5 zile(stiu ca in fiecare seara la ora 7 fix eram la usa la asistenta care mi le facea, sau daca era la serviciu, ma duceam la ea la spital), pe urma injectii vreo 10 zile, Gluconolactat de Ca + Mg, cite 2 fiole din alea o data. (nu stiu citi ml avea o fiola, erau din acelea cite 10 in cutie, mici).Calciu efervescent nu am baut deloc atunci, ala e probabil mai mult pentru "mentinere", nu pentru "recuperare"...
silvana_salajan spune:
quote:Asteptam, asteptam....
asa ca promit sa ma revansez cu una reala cat de curand.
silvana_salajan spune:
Daca vreti sa vedeti ce perle a scos Andrei, uitati am postat aici:http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=90952&whichpage=4
dianaiulie2009 spune:
Tare haiosi sunt copilashii ....
Ma gandesc ca ar trebui sa fac injectii , dar mi asa de groazaaaaaa .... sa vad cum m-oi simti dupa Ca efervescent si pe urma , daca tot nu ma voi simti mai bine , o sa devin "barbata" si oi face si injectiile alea ...
Paula devine obraznica , copiaza copiii de la camin ... primeste pedeapsa la colt seara de seara ... of doamne ce ti-e si cu copiii astia ...
Andreea e cu capul in nori , aiurita , de ex. , aseara la ora 22 si-a amintit ca ii trebuie pt. azi blo de desen mare ...
for2nity spune:
Apropo' de perle. Tre' sa va zic perlele lu' fiicamea.
Ii place foarte mult sa-i citesc povesti si sa se uite la poze. Intr-o carte e poza unui copil care pe o parte e umbrit, deci e mai cafeniu. Si ea imi spune foarte oripilata: Mami, copilul asta a varsat cafea pe eeeel, n-a fost cuminte.
Eu ii spun, nu mami, aia e umbra...Nuuu, se revolta ea, a varsat cafea. e rau. ![]()
In povestea cenusaresei nu vrea sa ma creada ca cenusareasa sta in genunchi si spala pe jos...nuuu, s-a impiedicat si a cazut...n-a fost cuminte nici ea ![]()
Ce dulci sunt la varsta asta.![]()
silvana_salajan spune:
Ha, ha, am atins coarda sensibila a Elvirei!
Am reusit sa o scoatem din "letargie". ![]()
Hai, mai povesteste-ne! 
la toate fetele cuminti!