Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Va pup repede,repede pe toate! Suntem bine cu totii, n-am apucat sa scriu pana acum ca nu am net acasa, abia pe 28 vom avea. Diana a inceput scoala, Silvia va incepe de luni la gradi, va trebui sa stau si eu cu ea 2 saptamani acolo pana se mai acomodeaza...Ovi cu serviciul...
Acum sunt la biblioteca si copiii nu mai au rabdare...
Am sa revin cu amanunte, va doresc numai bine la toate!
Mihaela si fetele mele
dianaiulie2009 spune:
Azi am avut o cadere de calciu la serviciu si am venit acasa ... am fost la dr. , iar acum iau injectii D3 si CA lactic ...
Sper sa-mi revin pe maine ...
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , ma bucur ca ti-ai amintit de noi si ca sunteti bine cu totii ... mai asteptam vesti despre voi !!!
Va pupam pe toti si va dorim in continuare acomodare usoara si rapida !
silvana_salajan spune:
Adriana cum se manifesta caderea de calciu? Mihaela bine ca ati ajuns cu bine si sunteti sanatosi! Te asteptam cu vesti! 
la toate fetele cuminti!Va astept dimineata la cafea!
piticutz spune:
Otilia, caderea de calciu e foarte ... urita.
Treaba mai "incomoda" e ca ai de asteptat putin dupa ce incepi sa iei calciul, ca sa iti revii.
Te sperie, oricum.
silvana_salajan spune:
Trezirea, si la cafea! Adriana banuiesc ca azi sari peste partea cu cafeaua.
Sau ai voie? Eu stiu ca tot ce e cu cofeina dizolva calciul. Sau nu stiu eu bine?
piticutz spune:
Da, si eu asa stiu ca nu e bine sa bei cafea in cazul asta.
Ce sa zic, si eu am avut caderi de calciu mai demult, niste crize de spasmofilie ingrozitoare...imi amortea limba si ceafa, simteam ca niste ace de gheata in ceafa...si miinile imi amorteau...nici nu vreau sa imi amintesc,brrr...aveam palpitatii noaptea si credeam ca am sa mor, incepusem sa am si atacuri de panica,of, bine ca au trecut!
Cica e si din cauza stress-ului...
Adriana, sper ca te simti mai bine azi!E prima oara cind patesti asa ceva?
MIHAELA, te salut si eu si iti doresc numai bine! Urmaresc cind mai intri, sa ne zici si noua cum e pe-acolo.
IOANA!! vorba lui Otilia, mai lasa-le incolo de poze!
Bianca, pe tine te inteleg.Virusii...
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , FOR2NITY !!!
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata alaturi de cei dragi !
Numai bine !!!

dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by piticutz
Ce sa zic, si eu am avut caderi de calciu mai demult, niste crize de spasmofilie ingrozitoare...imi amortea limba si ceafa, simteam ca niste ace de gheata in ceafa...si miinile imi amorteau...nici nu vreau sa imi amintesc,brrr...aveam palpitatii noaptea si credeam ca am sa mor, incepusem sa am si atacuri de panica,of, bine ca au trecut!
Cica e si din cauza stress-ului...
Asa s-a menifestat si la mine , in plus am stari de ameteli si de abia imi pot tine capul in sus .
Am crezut prima data ca e din cauza bolii , ca sunt racita bocna , dar dr. cand m-a vazut a si zis ca sigur CA e de vina . Acum iau CA efervescent cu vitamina D , dar , de ex., acum parca iar simt ca ma apuca ametelile ... greu se revine din starea asta totusi ...
Cami e prima oara cand patesc asa ceva , spasmofilie am facut cand era insarcinata , dar sunt total diferite senzatiile ...