Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 14
dianaiulie2009 spune:
Prezenta la cafelutza .... mersi Oti ..... mmmmmm ..... tare bine-mi prinde ...
... am intarziat 10 min. din cauza aglomeratiei , deci independent de vointa mea
.... asta e ...
silvana_salajan spune:
Ce mai e nou? Bia suna-l pe Vlad sa iti rezolve calcu ca deja ma enervezi! ![]()
la toate!Giulia, 15 septembrie a trecut. Gata cu invoirea!
dianaiulie2009 spune:
Giulia nu s-a mutat inca .... mai asteptam ...probabil de saptamana viitoare ...
piticutz spune:
Salutare,fetelor!Vin si eu la cafea, da' numa' acuma, ca doar acuma m-am trezit (la mine e 8 dimineata).
M-am apucat de ieri sa aplic pentru joburi, sa vedem ce-a iesi.
silvana_salajan spune:
Cami, bafta la job-uri. Sa dea Domnul sa gasesti ceva convenabil. Bia, daca ne citesti nu mai sta pe ganduri, suna-l pe Vlad. Vezi ca te sun maine daca nu dai nici un semn.
Giulia, imi pare tare rau ca inca nu v-ati mutat. Asa e la noi. Toti mesterii e mincinosi! 
la toate fetetele!Ioana mai lasa pozele, hai la o poveste!
silvana_salajan spune:
Cred ca trebuie sa imi dati un premiu ca tin Sj in top!
, dimi nu va astept la cafea, ca plec devreme la scoala! Pa!
piticutz spune:
Lasa,Otilia, ca stau eu "la fereastra" azi, printre mushcate![]()
Pina o sa atipesc, ca probabil nu mai am multe...
Azi a fost iar o zi de lene, am fost doar sa cumpar piine, lapte, niste biscuiti, ceva fructe...
Am mai golit 2 cutii cu hirtii, reviste si tot felul, am aruncat cam 30% din ele, de restul nu ma indur inca...
Miine s-ar putea sa primesc pachet de-acasa, abia astept sa vad daca au reusit ai mei sa il trimita...
Mai intru dimineata, vad ca acuma tare-i liniste.
Noapte buna, sau...spor la munca!
va pup.
dianaiulie2009 spune:
Przenta la cafelutza .... va mai las si voua , da sa veniti rpd ca se raceste !!!
silvana_salajan spune:
O, ho mie imi tre o cafeloaie, sa imi alunge depresia.. provocata de vreme cred.
Va
si va doresc o zi minunata! ![]()