Salajence la apel!!![32]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

poftiti la cafea duamnelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza .... mersi Oti ..... mmmmmm ..... tare bine-mi prinde ...

... am intarziat 10 min. din cauza aglomeratiei , deci independent de vointa mea .... asta e ...

Mergi la inceput

Ce mai e nou? Bia suna-l pe Vlad sa iti rezolve calcu ca deja ma enervezi! la toate!Giulia, 15 septembrie a trecut. Gata cu invoirea!

Mergi la inceput

Giulia nu s-a mutat inca .... mai asteptam ...probabil de saptamana viitoare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Salutare,fetelor!Vin si eu la cafea, da' numa' acuma, ca doar acuma m-am trezit (la mine e 8 dimineata).

M-am apucat de ieri sa aplic pentru joburi, sa vedem ce-a iesi.

Mergi la inceput

Cami, bafta la job-uri. Sa dea Domnul sa gasesti ceva convenabil. Bia, daca ne citesti nu mai sta pe ganduri, suna-l pe Vlad. Vezi ca te sun maine daca nu dai nici un semn.Giulia, imi pare tare rau ca inca nu v-ati mutat. Asa e la noi. Toti mesterii e mincinosi! la toate fetetele!Ioana mai lasa pozele, hai la o poveste!

Mergi la inceput

Cred ca trebuie sa imi dati un premiu ca tin Sj in top!, dimi nu va astept la cafea, ca plec devreme la scoala! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Lasa,Otilia, ca stau eu "la fereastra" azi, printre mushcate

Pina o sa atipesc, ca probabil nu mai am multe...

Azi a fost iar o zi de lene, am fost doar sa cumpar piine, lapte, niste biscuiti, ceva fructe...

Am mai golit 2 cutii cu hirtii, reviste si tot felul, am aruncat cam 30% din ele, de restul nu ma indur inca...

Miine s-ar putea sa primesc pachet de-acasa, abia astept sa vad daca au reusit ai mei sa il trimita...

Mai intru dimineata, vad ca acuma tare-i liniste.
Noapte buna, sau...spor la munca!

va pup.

Mergi la inceput

Przenta la cafelutza .... va mai las si voua , da sa veniti rpd ca se raceste !!!

Mergi la inceput

O, ho mie imi tre o cafeloaie, sa imi alunge depresia.. provocata de vreme cred. Va si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput