Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 12
silvana_salajan spune:
http://www.realitatea.net/88177_Ultima-ora--Un-mort-si-opt-raniti-in-urma-unei-explozii-la-Zalau-.html#
silvana_salajan spune:
Trist si tragic! A trebuit sa se intample o nenorocire ca sa se terzeasca unii din amorteala.
Vietile cine le poate despagubi? ![]()

piticutz spune:
O, doamne fereste!
M-am uitat in "Magazinul Salajean" de azi, 14 septembrie, si nu am gasit nimic scris.
piticutz spune:
Nici eu nu stiu care ce face, dar chiar ca e prea liniste...
Eu de vreo 4 ore aproape stau aici la computer si ma conversez pe messenger, deja imi chioraie matzele de foame si trebe sa ma duc sa maninc ceva, ca numai cafeaua mi-am baut-o.
Mai vin sa mai vad care "s-a trezit".
Bimilit spune:

scriu din deplasare.
calculatorul meu e plin de virusi.musai sa-l arunc si sa-mi fac cadou
de ziua feciorilor meu un nou PC.
suntem ok.
moama ce dezastru e la mine in cartier.si sa vedeti cum vine lumea ca la urs sa vada dezatrul
.
adriana, te tzuc apasat pt ziua de maine, da fac io cumva sa poci sa va <vizitez> si maine.bey asa naspa-i tastatura asta si nu ma descurc
.
tyuc tata gasca
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
No, si io care credeam ca Bia e in Mauritius.... ![]()
Ce mai faceti voi? Azi am mers pana la Zalau, intr-adevar e asa cum zice Bia. Circulatia de la sensul giratoriu in sus spre Dumbrava e oprita, cativa pompieri in fata blocului, politie si la un capat de drum si la celalalt, si sute de gura casca roata in jur. Mama da ce proptit e blocul! Cred ca il vor demola. Pe juma de bloc nu mai e parte. E gol! Cel putin asa am vazut noi din masina. Vai, vai, saracii.
Va
pe toate.Giulia, te-ai mutat? Ai net? Baga impresii.