Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Stiati ca in seara asta la orele 20 este concert cu VOLTAJ pe platou ???
Care vine ? Poate punem de-o intalneala in grup !!!
Astept ....
silvana_salajan spune:
Adriana cu ce ocazie a fost concertu'?Baga impresii.Las cafeaua pregatita si un pachet de tzighi, poate o tenteaza si pe Bia....![]()
![]()
![]()

piticutz spune:
Daca nu se serveste dimineata Bianca, poate ma reapuc eu de fumat
, in asteptarea vestilor de la voi...
silvana_salajan spune:
Cami, baga mare la tzighi, ca vad ca nici una nu e pe aci. Da vezi sa nu te apuce trepidatul de la cafea si tzigari. ![]()
Tare is curioasa pe unde e Bia. Pariez ca vine cu niste poze de prin ce stiu ce insule! Hi, hi. Abia astept.
Cum a fost la concert?
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Intru cu o veste trista .... azi dimineatza a explodfat un bloc , in spate la OMV . Se pove ca e deyastru acolo , multe victime , blocul sta sa cada , de la et. 2 cica nu mai exista scari interioare . Cineva povestea pe la mine pe la servici ca se cauta un copil .... o prveliste de cosmar cica e acolo ....
E in apropiere de bl. Biancai , poate intra ea sa ne spuna mai multe ...
Acum despre concert .... a fost turneul Europa FM impreuna cu Goldenbrau , parca , in deschidere a cantat CLASS , apoi VOLTAJ .... a fost tare de tot concertul . Am iesit impreuna cu copilashii si cu familia Giuliei . Ce pot sa spun mai mult decat ca am canta si am dansat , ne-am simtit extraordinar .
Amu mai lucru ceva , dar is cutremurata de-a dreptul de vestea asta si numai acolo ma gandesc , bietii oameni .... nu mai au nimik ....
mai povestim , mai incolo ....
silvana_salajan spune:
Doamne,Adriana mi s-a pus un nod in gat. Nici nu mai pot face nimic... Sunt terifiata. Mereu am zis ca nu ni se poate intampla noua... Si uite... De cate ori am vazut cazuri de astea la TV mi se parea ca sunt departe, da uite nici nu stii cand te paste. Din cauza gazeleor s-a produs explozia? 
Of, of merg sa vad daca au apucat astia sa scrie in presa elctronica... 

silvana_salajan spune:
Uite ce scre Evenimentul Zilei:
quote:Daca e asa si cei de la gaze sunt vinovati, atunci eu nu mai am cuvinte. In ce tara traim Doamne??!!!
O persoana a murit si alte opt au fost grav ranite, in urma unei explozii la parterul unui bloc din cartierul Dumbrava (Zalau). Peretii de la parterul blocului au fost spulberati din cauza unei acumulari de gaze, informeaza Realitatea.Victimele au fost transportate la spital, doua dintre ele aflandu-se in stare foarte grava. Un baiat in varsta de 20 de ani se afla prins printre daramaturi.Structura de rezistenta a fost puternic afectata, iar blocul se poate prabusi.Ministrul de Interne, Cristian David, a solicitat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj sa dispuna masuri rapide de evacuare si protejare a persoanelor ale caror locuinte au fost afectate.Locatarii blocului, dar si oameni din imprejurimile acestuia spun ca s-au facut reclamatii la EON Gaz inca de acum doi ani potrivit carora de la subsolul blocului, dar si in afara imobilului, mirosea puternic a gaze. Ultima sesizare a fost facuta aseara, dar nicio echipa a EON Gaz nu s-a deplasat sa vada despre ce problema este vorba, au mai spus oamenii.Pe de alta parte, viceprimarul orasului Zalau, Dorel Labo, a precizat ca cele 19 familii care locuiau in acest imobil vor fi mutati intr-un hotel si in cinci garsoniere ale primariei si, la nevoie, intr-un bloc ANL aflat inca in constructie.