Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
Cami, Cami vezi ca pe culinar e un topic cu sarmale... Si poti sa iti pui si pozele.
Fa-le concurenta fetelor sarmaloase... ![]()
![]()
Adriana ai vazut structura anului?Bia pe unde esti?Ioana? Mai iesi dintre poze... Si noi te vrem aici.
Restul? Giulia e invoita pana in 15, dar restul?
la toate fetele cuminti. Nu va mai spun ce fac amu ca precis ma impuscati.
Azi nu am avut apa.... la robinet.Ca din cer curge de numa! S-au gasit desteptii sa opreasca apa aseara pe la 11. Si au dat-o azi la 18!!! 

Toata ziua am carat apa de la streasina, la buda, chiar si la spalat de vase!!!Da io ma gandesc ce fac cei care nu au streasina? ![]()
dianaiulie2009 spune:
Si eu am o scuza pentru lipsa mea de ieri .... am fost pana la Baia-Mare , la un control la Proctoline , nu stiu daca va mai amintiti ca am fost la ei la operatie , iar in 29 sept. imi expira cei 2 ani in care aveam totul gratuit , asa ca am mai fost la un ultim control . Dr. mi-a spus ca sunt printre putinele norocoase carora nu li s-au refacut hemoroizii ....
Am ajuns aseara tarziu , a trebuit sa merg sa aduc fetele de la ai mei , deci .... sper ca ma scuzati ...
Amu savurez cafelutza si voi mai veni pe la voi ...
P.S. Cami tare curioasa isi si yo de poze , dar chiar nu am timp acuma , sper in week-end sa le pot viziona ...
silvana_salajan spune:
Prezenta la cafelutza.....Bei da pe unde umblati toate? Ca ma enervati. Las' ca vine ea ora 6 si sa vedeti cum va suna telefoanele! ![]()
dianaiulie2009 spune:
Oti , despre vacanta aia vorbeam , ca mai am concediu de odihna si nu stiam pe cand sa mi-l reprogramez , as vrea sa-mi renovez bucataria si am gandeam ca fiind vacanta stau si cu fetele , etc....
Restul ????
silvana_salajan spune:
iO PE ACI, CU MURATURILE MELE. DA MI-E O CIUDA... CA IAR AU LUAT ASTIA APA! 

]