quote:
Originally posted by ralucami
Intr-adevar nu e traditionala, dar asta stiu sa fac.
Off topic: am vazut ca se poarta treaba cu " fac ce stiu eu ca-mi iese mai bine". La ziua de prezentare a englezilor la national dishes au facut guacamole
Raluca si Maria Bucuria (15 iunie 2007)
Pozici Maria
http://ro.wikipedia.org/wiki/Buc%C4%83t%C4%83ria_rom%C3%A2neasc%C4%83
In engleza e mai detaliat: http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_cuisine (jos ai liste cu tot feluri de mancaruri).
I, Y3.5v & N
2v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Incearca niste rulouri de carne de vita. Le bati ca pe snitele si le ungi cu un pic de mustar apoi pui la mijloc felii de ou fiert, slaninuta feliute subtiri, morcov fiert, telina fiarta un firicel de verdeata sau fii inventiva vezi ce mai poti pune pentru ca atunci cand vei taia sa fie cat mai colorat. Apoi le rulezi si le legi cu ata alimentara care sa se topeasca la preparare . Le pregatesti sub capac, ca orice carnita, pui si putin vin ca sa se inmoaie. Le asezi cand sunt reci pe platou si tai pe mijloc unul-doua pentru aspect.
Sau alta idee : mamaliguta cu ciulama de pui sau de ciuperci.
Sa ne spui ce ai gatit si cum a fost intrunirea.
Succes!
DanaR si baietii ei : http//www.ealbum.ro/danar/a165