Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Ginger00 spune:
Clatite ....mmmmmmmmm ce-as manca da' n-am chef sa le fac...
Eu de 3 zile am niste arsuri de stomac seara...ce as putea sa fac?Si apropo ce ceaiuri se pot bea in sarcina?
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
grati.ela spune:
Crissandra, eu vreau sa-mi cumpar dupa ce nasc...am insa prietene multe care au deja bb de 1 an si un pic si care raman cu carut disponibil. S-au oferit sa-mi doneze. ma gandesc...este urat ca ele sa faca asa un gest iar eu sa stramb din nas ca nu-mi place modelul.
18+
grati.ela spune:
Ginger...multa apa plata. Cu Ozi aveam arsuri cumplite seara si mancam la ora 23 fidea cu lapte (si cu un picut de zahar vanilat...asa buuuun!!!!).
Ieri am mancat struguri si apoi subit am poftit la mamaliga cu lapte. rezultatul a fost dezastruos...trecut de miezul noptii, in urma unro arsuri gastrice teribile, shedeam cu capul in closet...
18+
eladea2005 spune:
salut din nou fetele! sper ca va simtiti ok pe vremea asta nasoala si rece... uff, cand te gandesti ca vine frigul... am si io o intrebare: naste careva din voi la cluj, cu dr. diculescu?
va pup! o seara ...calduroasa!
andreeasi bb Eric 22+
kossir spune:
Laura-Ioana multumesc mult, cred ca am sa cer oricum analiza, acum ca stiu.
Miri curajoasa nu sunt deloc, sau poate da? Oricum am venit fortata de imprejurari, vezi situatia din Romania, noi amandoi in invatamant, nu era roz acolo deloc. Am avut noroc de niste socrii misto, desi din aia cu traditii, dar m-au luat ca pe o europeanca si m-au tratat ca atare, iar eu am venit cu ideea ca trebe sa ma obisnuiesc, ca n-am incotro.
In privinta copilului, ai dreptate, desele si marile schimbari l-au afectat, dar eu sunt cea tare, ca tasu e mamaliga, si incerc sa-l imbarbatez, desi uneori ma mai enervez.
Din pacate eu nu sunt asa directa si nici curajoasa ca tine si sufar uneori din cauza asta, in confruntarea cu oamenii, ca la asta ma refeream.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,
eladea2005 spune:
crissandrada, ai deschis un subiect care si pe mine ma framanta...si eu vreau un carucior bun, dar complex, nici foarte greu si mare si pe care sa-l pot folosi timp mai indelungat... cam multe cer, stiu, dar poate ca totusi exista... eu as merge pe un carucior 3 in 1, cu landou si scaun de masina... nu stiu insa daca sa iau de firma foarte renumita sau nu... voi ce ziceti? va pup!
andreea si bb eric 22+
docdecap spune:
aoleo, ce-mi faceti fetele cu ciorba de fasole...
Gina ma invita la ea sa mananc, dar n-am gasit zboruri transatlantice din Cta
Acum si honey, si grati.ela...
si barbatu' mi-a promis ca-mi face da' a plecat si m-a lasat in nevoie
lasa ca ma fac eu mare si invat sa fac si de-asta!! (la noi in familie felurile de mancare sunt bine stabilite cine le face, si fasolea nu e printre specialitatile mele...). problema e ca nici timp nu am acum, treaba gramada.
si a mai si cumparat ciolan afumat, ca sa stiu ca e in frigider..
ceapa rosie am cumparat eu cu manuta mea, asteapta de 4 zile pe balcon
aoleo, ce viata am si eu...
lasa fetele, griji de-astea sa avem, ca de-altele sunt mai nashpa!
a, si azi-noapte iara sanul stang a produs, deja parca nu mai e laptic, e smantanica (asta dupa urma uscata pe care o gasesc pe tricou). facem o afacere??
va pupic,
monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
salut, fetele.
v-am citit toata ziua dar n-am reusit sa ma adun sa scriu macar un rand. acum m-am mai calmat. nu, nu sunt de bagat in clubul cu panica. io n-am problema asta. in schimb, de luni incoace ma enervez zilnic, teribil si in mod repetat. asa draci am avut azi la munca incat n-am reusit sa ma rup de starea cea nasoala (si noiva, stiu) incat sa scriu aici doua vorbe.
ma enerveaza toata lumea, sunt nemultumita de toti si tot si simt ca-mi ies ochii ca la melc.
gata!
ciorba de fasole. da. dovada ca este posibil ca ceva ce-ti displacea profund candva sa ajunga sa iti placa pana la obsesie. ce ti-e si cu sarcina. la fel cu maslinele.
scuze de incoerenta dar dupa ce imi trec nervii devin letargica. docdecap, parca e normal, nu?
pup!
irina 21+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
miri_mik spune:
irinouka:)))
si io si io. nervi cat china, din orice, mai ales din mama:)) o sa treaca dupa depresia de nastere:))) glumesc:)
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
docdecap spune:
irinouka,io am promis la barbat'miu ca nu mai injur dupa ce poate auzi si copilu' si mama-mama ce e la gura mea, mai rau ca oricand. o vreme am reusit sa ma tin, chiar ma laudam, acum fac ca birjarii si ca trenu-n gara, dar ma pastrez pentru la volan, cand ma aude chiar numai cupilu'
si da, dup-aia vine starea de liniste, dar numai daca ai injurat cu foc si le-ai varsat pe toate odata. altfel explodezi intarziat pana obosesti, de unde si letargia...
deci odata si bine, ca toata ziua cate putin e mai nashpa, ca nici nervii nu fac bine la bebe, ca vrem sa doarma dup-aia cand e mic, nu??
asa c aajungem tot la vorba aia cu hai, sictir, si o sa scapam si noi de toate!!
si maslinele sunt bune, dar de curmale ce ziceti??
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'