Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
laura_dimitris spune:
Ioana, of, of.... parca poti lua si paracetamol....
Laura 18+ si Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
Ioana sanatate multa .
Poti lua si paracetamol si Tantum verde si Oscillococcinum .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
docdecap spune:
ginnette, uite una de la mine ca sa nu mai fii speriata: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75705
fata mare stresata si fata mica lenesa
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
docdecap spune:
Laura Dimitris, imi place de tine, te bag la hotline, tu o sa fii mamica panicata cu mintea cea de pe urma!!
Iar asta cu prioritatea pentru femeile insarcinate, io dupa cazatura dupa care nu mai risc nimic, fac pe lesinul, ii trag de maneca si ii rog sa ma lase, zici ca sunt pensionar de RATB. cu tupeu, sa avem noi grija de noi, ca altii se iubesc mai mult pe ei...
numeIoana, eu am luat oscillo, recunosc ca nu am luat paracetamol daca nu am avut febra, am vrut sa fiu mai sigura. Ceaiuri evident, si pentru gat mai luam Homeogene. nu stiu daca era genul de raceala care tratata dura 7 zile si netratata o saptamana, dar m-a tinut cam 4 zile, si stiu sigur ca a fost de la aerul conditionat mers cu masina 2 zile si afara cald de nu puteai respira.
Sa ai paracetamol la indemana, precum si nr. de telefon al medicului, ca sa te poti consulta cu el orice ar fi.
fetele
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
numeioana spune:
Uffffffffff si cu nasul infundat ce ma fac??? Am pus Nazomer, dar la ce bun?! Nu pot deloc sa dorm!!!!
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
honey79 spune:
Zuzici m-am intors.
Sunt destul de obosita, nu stiu ce-i cu mine. In sala de asteptare imi venea sa dorm de-n-picioarelea..nu alta.
Macar am rezolvat cu ID-urile, ni le-a prelungit cu 6 luni.Sper insa sa nu ne-apuce nici macar Craciunul pe-aici.
Vad ca va imbolnaviti intr-una. Fetelor, imbracati-va cum trebuie si aveti grija de voi. Eu desi m-a durut in gat si tuseam ca un magar, am stat numai pe ceaiuri si cate-un paracetamol doua, cand mi-a fost mai greu. Plus, gargara cu apa si sare pentru gat.
Acum mi-am pus la foc o ciorbita de fasole boabe.. o s-o fac cu tarhon si leustean.Am venit moarta de foame.
Va pupic si va doresc o zi relaxanta.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
Ginger00 spune:
Fa infuzie cu ceai de musetel...nu stiu daca se pot folosi spray-uri nazale.
Io inca mai am contractii dar nu asa multe si trebuie sa merg la baie foarte des cred c-am vizitat buda de vreo 30 de ori de dimineata.
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
crissandrada spune:
Buna zuzici. Revin si eu dupa o pauza destul de lunga. Va tot citesc dar nu prea pot tine pasul cu voi la scris.
Noi suntem bine. Acum sunt in concediu medical dar asa de odihna si pt ca nu am ce face cu Andrada pana incepe gradinita. Si tare bine este acasa. Ma simt mult mai linistita si relaxata. Cat am sa pot am sa profit de concediu medical dupa care am sa intru in prenatal. Si am sa stau 2 ani acasa pt ca diferenta dintre salar si cat am sa iau e doar de 3 mil si zic ca nu se merita sa ma duc la servici.
Eu revin la subiectul carucioare . La ce model de carut vati gandit/hotarat? Ce marca? Eu tot bat internetul si parca nu ma pot hotara... Aveti curaj sa-l comandati pe internet?
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!
grati.ela spune:
acum am observat ce divizare...gravi de braila, de iasi, de...de Berceni nu avem!
eu sunt fosta gravi de braila (cu Ozi) si actuala gravi de periferia centrala CityMall (varianta sexy a Berceniului).
Eee, zic si eu asa!
Fetelor, la BV e frig rau...azi nu am mai mers la piscina de teama frigurilor ce ma luara data trecuta. Dumninica se termina vacanta si ...la Berceni!
La scoala la mine se pare ca orele mele au devenit apetisante si au aparut doritorii...Sa vad care este aerul...poate raman totusi in ingrijirea copilului.
18+
grati.ela spune:
dragutelor, am uitat sa va spun: mi-a facut mama soacra muuuulte clatite! saraca acush munceste la ciorba de fasole boabe ca mi se facu pohta! inca un pic si scapa de mine (am zapacit-o...in fiecare seara mi se punea pata pe cate ceva...dar am soacra taaare buna!).
18+