Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
LaLa_20 spune:
fetelor spunetimi si mie daca e normal sa simti dureri putin mai jos de burtica...la o usoara apasare am simtit o usoara durere....sa fie de la 8 ore de mers in continuu?apropo ieri am mi-am luat rochia de mireasa...daia am mers atat de mult!
Cea mai optimista gravidutza!
18+
http://bd.lilypie.com/mJwKp3.png
camiedi spune:
docdecap: si la mine e bataie pe calculator acasa, asa ca ma mai "destrabalez" la servici, cand pot.
Apropo de mesaj pe zuze, multumesc.Si legat de acest nume (zuzele) si eu ma simt cam zuza, ...hormonii astia ..fac ravagii..
Dar parca in semestrul 2 n-ar mai trebui sa fie asa..
miri mik: ai intrebat daca e OK sa calatoresti cu avionul pe timpul sarcinii? Voi pleca si eu peste 4 saptamani..sa fie vreun risc?
Kosir: eu am ramas fara parinti de curand, in plus nu am nici frati...asa ca si eu ma agat de familia mea (sot si copil).
Ginnete: si eu mai simt asa stari ca ale tale, dar le dau pe seama miscarilor bebeului...de la prima sarcina stiu ca se lasa ca bolovanelul in care o parte si de aceea burtica se intareste.
Sunteti niste dragute,
Pregatesc saptamana viitoare niste poze cu noi...
Si eu am pofta de o
20+
adab spune:
Fetelor, voi ce stiti , e voie sa-ti faci vaccin antigripal in sarcina? EU imi fac in fiecare toamna si nu am treba cu gripa tot anu, dar nu stiu daca acuma daca e ok sa-l fac.
Ada 16+
nemary spune:
quote:
Originally posted by adab
Fetelor, voi ce stiti , e voie sa-ti faci vaccin antigripal in sarcina? EU imi fac in fiecare toamna si nu am treba cu gripa tot anu, dar nu stiu daca acuma daca e ok sa-l fac.
Ada 16+
Din cate stiu eu nu e voie sa faci vaccin.
Mari 19+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Adab cred ca aici gasesti raspunsul la intrebarea ta.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=207
Cel mai bine insa, ar fi sa-ti intrebi si medicul care te supravegheaza.
Sanatate multa, iti doresc.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
docdecap spune:
Neata toata lumea!!
Ginnette, stai linistita, ca altfel !!
De altfel, cunosc din auzite si din intamplate (unei prietene de-ale mele) ca daca s-a intamplat ceva cu bebe si nu e bine, ai dureri mari de burtica!! Prietena de care iti spun a facut o febra mare-mare (38-39) si nu s-a tratat la timp si dupa doua zile in care i s-a parut ei ca nu mai prea misca, s-a dus la spital impinsa de dureri, si asa a aflat ca era oprit din evolutie. Deci daca no news, good news!!
In plus, daca simti miscari de mate pe centru, sigur nu sunt mate!! eu simt intestinele numai prin parti cand se misca, pe centru e greu ca sunt mult mai in spate!!
Deci mami-zuza, daca te linisteste, du-te la urgenta pentru o eco, dar nu mai agita bebe de dorul ce i-l duci!! DA?
Lala 20 durerile care apar sunt normale, eu am avut o saptamana groaznica de genul asta, dar trec durerile la no-spa (mie medicul mi-a zis 3 pe zi). eu oricum, ca sa fiu linistita am fost si la o eco, vroiam oricum sa stiu daca are sau nu putsa, si totul era ok.
adab nu am idee de vaccinul asta, eu stiam ca nu, incearca sa gasesti pe site ca erau articole despre vaciinarea mamei in sarcina, primesti de acolo pareri mai avizate. Sau si mai sigur, intreaba medicul!!
LalaD si eu mai am contractii din astea, culmea e ca uneori eu vreau sa mangai cozonacelul si asa imi dau seama ca e tare, altfel nu simt nimic. trece repede, am incercat si eu ieri in magazin sa am o contractie, poate ma fac si eu cu un inel ca ginger (scuze daca ma insel) dar n-a tinut...
Miri, bine ai revenit, hai sa tabaram pe fetele astea ca nu's'ce au, se panicheaza de zici ca e microb!!
kalosalina, . Stii de ce!
Hai mah fetele, nu mai punem raul in fata, ca asa imi faceti voi mie clienti la cabinet!! Las' sa aiba altii probleme cu capu', noi suntem alea zuze si optimiste, nu??
asa, si ca sa nu uit, astazi intreb iarasi de Simonette, dar si de Breaz, ca nici pe ea nu am mai citit-o demult!!
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
ginnette spune:
Lala, Alina, Honney,
Cred ca pana la urma ma opresc la un eco (in zona unde stau eu, este un cabinet particular, ca n-ajung la spital).
Sper sa fie OK si sa am curajul sa ma duc.
Va pup
Roxana 22+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
honey79 spune:
Monica-doctoras pe Simonette parca am vazut-o la mamicile de martie-aprilie2008. Se pare ca nu prea i-a placut printre noi, zuzele.
Ginette iti tinem pumnii si te-asteptam cu vesti. Sunt sigura-sigurissima ca totul e ok.
Va pupic fetele.
Ma duc sa ma dusuiesc, caci azi mergem sa ne schimbam ID-urile.Sper sa dau bine in poza.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+
kalosalina spune:
Monica , gata incerc sa fiu cuminte ca sa nu vii la mine cu .
Ginette te asteptam cu vesti bune de la eco.
A venit Bebica!!!
19+
raca spune:
Miri bine ai revenit printre noi. Ne-a fost tare dor de tine. .
Lala contractii de care spui tu am si eu, dar am inteles ca sunt normale (daca sunt nedureroase) asa ca nu-mi fac nici o problema.
Ginette stai linistita ca sigur totul e bine. Oricum cel mai bine pentru moralul tau e sa faci o eco si in felul asta nu mai ai nici un dubiu. Te asteptam cu vesti.
Tati al nostru aproape a terminat si comoda. E tare mandru de ce-a facut. Si eu la fel. E un sentiment asa placut sa-i pregatesti cuibul puiului tau. Oricum eu abia astept sa se nasca si sa-l tin in brate. Cred ca si voi la fel, nu? Oricum am mai pus www.flickr.com/photos/12657960@N03/" target="_blank">aici poze cu dulapiorul lui bb.
18+
Vine Barza!