Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Monica,

Si acasa mi s-a promis - mai ales de la mama!
Adevarul este ca "bolboroselile" le aud in jurul buricului, cand mai la dreapta cand mai la stanga; de fapt, sunt niste pocnituri scurte.

Si in plus, sotul meu o "asculta" in fiecare seara; zice ca aude ca un ticait des, undeva departe. E ferm convins ca e inimioara ei.

Nu stiu ce sa mai cred!

Roxana 22+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Fetelor, ma simt asa bine cu voi, parca v-as cunoaste de-o viata.
Multumesc mult pentru "grija"

Roxana 22+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Raca fff frumoase si patutul si dulapiorul. Vrem si noi

A venit Bebica!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata zuzici,
e agitatie pe aici, ce aveti cu contractiile astea? Si cu bbeii, lasati-i sa se odihneasca, ca sa creasca mari si frumosi. Acum serios va tin pumnii la cele care mergeti la ecografie pentru a vedea dc e bine bb, siguuur e bine, dar linistiti-va cat mai repede. asteptam vesti.
Noi suntem bine, ieri l-am simtit doar putin pe bb, dar l-am simtit, iar azi avem emotii din nou, desi suntem in clasa a treia, sau a doua?, e cam aiurea cu scoala pe aici, numeroteaza aiurea clasele, ca la francezi care stiti, deci azi incepem scoala. Am fost cu o tona de carti si caiete, le-am dus in clasa, am cunoscut noii profesori care se schimba in fiecare an lucru care iar nu ne convine, dar asta e. Ne-am intalnit cu colegii, povestim, sper sa fie ok.
Va pupic pe burtici si o zi buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Ginette bafta la echo!

Lala si Gina trebuie sa combatem contractiile ca ele pot deschide colul....deci antispastice si odihna cand dau contractiile peste voi. Daca exista secretie rozalie deja colul e deschis(cred). Eu am probleme cu ele de ceva timp(vreo 2-3 saptamani), si am trecut prin momente spaima...sper sa fie totul bine acum....ma duc si eu azi la echo. Abia astept sa-l vad pe piticot dar mi-e cam frica sa nu fie ceva in neregula acolo.

Era sa uit! Mi-au facut examenul secretiei de pe col....si mi-a iesit streptococ grup B.......dr-ul mi-a zis ca infectia asta poate sa irite colul si sa dea contractii.....mi-a dat tratament cu augmentin 7 zile.

stie cineva de asta?

LUMI

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

SA AVETI O ZI MINUNATA!

LUMI

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare la toata lumea!

am si io o nelamurire de incepatoare....vreau sa fiu si io in listutza cu voi, se poate?:)am trimis datele mele, doar ca nu ma vad acolo...:(
sper ca rezolvati voi cumva...
va pup!

o zi excelenta!

andreea

andreea si bb eric 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lumi streptococul de tip B cica apare si dispare de mai multe ori in timpul sarcinii (la cele care-l au). In timpul sarcinii nu stiu cat de riscant este, dar la nastere, daca-l mai ai, trebuie sa faci o perfuzie cu antibiotic (in timpul nasterii naturale), altfel se transmite la bebe si face el antibiotic o saptamana sau cam asa ceva. Netratat la copil poate duce la meningita si e nasol, nasol! Foarte bine ca ai aflat de el si ca-l tratezi, dar va trebui sa refaci analiza de mai multe ori si mai ales inaintea nasterii.

23+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Si daca n-am facut analiza (nu mi-a zis nimeni, nu stiam de asta), de unde stiu ca-l am sau nu? Exista simtome? Se face oricum analiza cand esti mai aproape de a naste? Cum se procedeaza? Si daca nasti prin cezariana e vreun pericol?

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 18+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buuuuuuuuuuuun, deci asa va sa zica, sunteti panicatele pamantului!

prin urmare am sa cer moderatorilor sa deseneze o mutrita cu shlap. ala sunt eu, omul de ordine.

s-acu sa lamurim o treaba (mai multe, in functie de functionalitatea neuronului)

1. camiedi, in mom in care iei biletul de avion esti obligata sa declari sarcina companiei zburatacitoare. la mine burta nu se vede foarte tare, deci n-au indraznit sa intrebe, dar unii nu-si asuma responsabilitatea incepand cu luna 7 (sapt.25), deci mai bine sa verifici.

2. ginette, daca ar fi fost de rau,a r fi fost rau de tot. e normal sa nu aiba bebe aceeasi activitate in fiecare zi, si sa mai dea din labute cand tu esti ocupata cu altceva. nici tu nu faci aceleasi lucruri la aceleasi momente ale zilei. nu t emais tresa si nu mais tresa copilul cu piticii tai de pe creier. daca crezi ca e chiar d emers la medic, o ecografie si s-a rezolvat.

3. kossir, si eu sunt derutata cu scoala pe sistem franco-belgian. astia au niste clase de numa ei le pricep. dar oricum, sa stii ca e un avantaj in a schimba proful: nu se fac preferinte si discriminari. ti-o zic ca fost prof de limba. in plus, daca te gandesti pe mai departe, suntem o societate activa, in care doar parintii sunt efectiv repere stabile. asta cand nu divorteaza sau fac alte magarii. asa ca, curaj, o sa fie frumos anul asta:))

4. contractiile sunt normale! cata vreme nu sunt dureroase. si nu trebuie combatute! cu exceptia cazurilor in care medicul o spune. uterul isi incearca functionalitatea. doar nu va asteptati ca in ziua Z, din pamant din iarba verde, uterul ala sa fie capabil sa scoata un bebe daca nu face exercitii inainte. ca si cum v-ati pune voi sa carati greutati de 100 de kg de pe o zi pe alta. ia vedeti, fara antrenament, puteti?

5. v-am vazut pozele pe miss odiseea. sunt grozav de mandra de voi! tin minte doar ca am vazut-o pe amelia, pe angeliquedes si pe alina 023. muuuah! ca tare frumoase sunteti.

6. lala20, nu exagera cu eforturile. nu ca bebe n-ar fi bine protejat, dar deja "cari" o greutate dupa tine care sub efectul gravitatiei da crampe si dureri pe unde le ai tu. io le am in calcai, si e si asa insuportabil. evita efortul si alte medicamente. chit ca vad ca no-spa e la moda in ro, incercati sa-l folositi doar cand va zice medicul.

7. cum zicea GinaM, intram imediat in episodul 3 din sarcina, linistiti-va capshoarele ca de-acu urmeaza transformari capitale radicale si in viata voastra si a bebeului. daca la fiecare mica chestie pe care o simtiti panicati... ce faceti mai incolo? curaj! mama natura stie mai bine. dar ar enevoie de voi sa fiti lucide ca sa actionati cand trebuie.

8. docdecap...io zic sa deschidem o linie de consultanta "hot". te facem sef:))) ca nu degeaba te tii de capul altora:)

9. mi-e foame:))) ma duc sa halesc, revin.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput