Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
alina023 spune:
Ioana, parca tu esti din Ploiesti, corect? La voi nu sunt firme de catering care aduc papica la domiciliu? Hai ca trebuie sa fie ceva. Baga repede o comanda si rasfata-te cu o ciorbica de fasole si ca bonus ia-ti si un desert!
PS. Asta nu va mai spusesem. Eu care nu mancam dulce decat de Paste si de Craciun, acum bag prajituri si....o daaaaaaaa, nu mai stiu cine spune de curmale. Am abonament la Cora pt curmale. Au o promotie in care dau 4 pachete la 6.5 lei. Nici nu mai stiu de cate ori am luat. Buuuuneeee!!!
Alina
25+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica in burtica 
ginnette spune:
Anca,
Nu, nu duc; cel putin, nu cand ma duc eu; oricum, banuiesc c-o sa dureze ceva pana o sa ne vedem la fata (eu cu mandra mea
) deci mama are timp sa cumpere ceva si sa le aduca.
Prietenei mele (care a nsacut in martie) i le-a adus sotul; deci este timp.
Bina, acum dak o sa-mi treaca monstrii, poate o sa-i iau ceva, atunci, aproape.
Roxana
22+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
docdecap spune:
salut!!
Lumi felicitari pentru putsa!!
mai fetele cu kg, voua va e dor de shlap sau mi se pare mie...nu al meu, al meu e cu dedicatie pentru panicate (vad ca inca n-ati ajuns acolo), da' de-a lu' miri cu siguranta...
fetele, vroiam sa va intreb care mai stie, patuturile astea cu functie de vibratie fac treaba buna?? am fost azi la un targ de bebe si ma uitam cu jind, nu stiu daca are sens sa ma arunc... lA VREO 4-6 mil patut piabil de voiaj cu tot cu functie din-asta...
va pup repede, si astept cu nerabdare ciorba mea care va veni abia maine...
Monica 22+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
ancadragoman spune:
Eu am luat cateva lucrusoare ptr bb,dar o sa il intreb pe dr despre asta ,sigur stie
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
ginnette spune:
Anca,
Nu cred ca e o problema sa te duci cu schimburile lu' bebe de la inceput; eu am vrut doar sa explic, ca dak tot am pitici (cu cumparatul), am gasit ai o solutie salvatoare.
Monica,
Pe acolo, n-ai vazut si saltele din firba de cocos? Am si eu o fixatie.
Roxana
22+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
numeioana spune:
Nu sunt din Ploiesti, ci din Campina, la 40km de Ploiesti si nu avem firme de catering, iar fasole n-am vazut prin restaurantele de la noi... din pacate...
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
Am luat si eu ieri rezultatul la TT, si cica e f. bun (risc scazut de defecte la bb).
Problema e ca aseara dupa ce m-am intors acasa (am avut o zi destul de agitata si m-am cam obosit) am remarcat ca am o scurgere maronie (cateva picaturi de sange ceva). M-am cam speriat drept sa va zic, mai ales ca la dr. o sa ajung abia pe 17, ca pana atunci e in concediu. Pana acum n-am mai avut nici un fel de scurgere colorata, si nici la prima sarcina n-am avut (dar deh, acum aproape 7 ani cand l-am facut pe Andrei n-aveam inca nici 24 de ani impliniti).
Azi vad ca nu mai am nimic si ma simt bine, dar un pic speriata tot mai sunt. Voi ati patit asa ceva?
Si ca totul sa fie deplin, mi-a mai pus capac si o raceala idioata, imi curge nasul de azi dimineata de zici ca e robinet stricat (si nici n-am luat nimic ca sa-l opresc).
Va pupic mult
,
Tina
16+ si
Andrei (6 ani)
bb2
kalosalina spune:
Alina si eu am luat 10 kg. ![]()

. Nu-mi vine sa cred. Dar in ultima vreme am senzatia ca mi s-a pus doar la burta.
Ancutz tu unde nasti pana la urma? Stiam ca la Municipal. 
A venit Bebica!!!
19+ 
Tinna S. spune:
Si inca ceva, va rog, imi trimite si mie cineva parola de la contul comun de mail? Ca eu nu o am... 
Tina
16+ si
Andrei (6 ani)
bb2
lumsta spune:
mai exact am IR-urile marite la arterele uterine si notch protodiastolic....artera ombilicala normala.
LUMI
21+