Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by alina023
Honey, la "La mama" au mancarica f buna insa sunt destul de departe de biroul meu. Asa ca am mers la o "Gospodina" (o autoservire cu mancarica bunicica) si am papat ciorba de fasole cu ciolan...iamiiii (nu va ganditi ca am mancat doar atat...am bagat si o varza a la Cluj cu mamaliguta si cu smantana. sa nu ma injurati daca am facut pofta cuiva dintre voi).

Asaaaaa, Alinaaaa... Unde, unde? Ca mai am timp sa ajung azi. ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

quote:
Originally posted by ginnette
By the way, n-ar fi rea o portie de varza - la fasole nu m-ai castigat.

Aseara am plecat de la birou cu gandul la o varza calita cu carnati polonezi alaturi. Al meu sot a fost super incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pai Ioane, luni trec spre Brasov. Daca iesi la sosea iti aduc mama o ciorbica de fasole de-acilishea de la Bucale. O sa fiu in graba ca altfel ti-as aduce-o direct la usa. Livrare speciala! Ce zici? Te bagi?

Alina 25+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai fetelor cand va aud ca dezbateti iar problema kg ma ia durerea de cap!!!eu cand am ramas insarcinata aveam 79kg!si acum ma apropii de 18 saptamani si am 75!!!!acum m-am cantarit si nu mi-a venit sa cred!
nici nu se cunoaste ca sunt gravida cine nu stie zice ca sunt grasa...
cu hainutele nu stiu ce sa zic,eu as cumpara cate ceva inainte ca mi se pare un pic cam greu sa iei tot ce trebuie atunci pe fuga.acum avem timp putem sa stam sa alegem ce ne place fara sa alergam ca zuzele(nu ca nu am fi) prin magazin sau sa lasam pe altii sa aleaga in locul nostru.pe mine nu ma lasa mama sa cumpar dar cred ca o sa iau pe ascuns.oricum plec curand in luna de miere si o sa am timp si precis gasesc eu ceva interesant pe acolo pt bebe
daca nu ma insel maine 2 zuze au nuntile maine....
casa de piatra si tot ce va doriti,casnicii fericite si bebei sanatosi!!!!asteptam poze cu miresici frumoase si dragalase!!!!

gabrittza 17sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ginnette, erau si cu saltea din cocos, erau unii de la babycomfort, cared ca asa se cheama si site-ul lor, am vazut ca aveau de la 2 la 4 mil preturile la saltele daca am retinut eu bine. oricum ii gasesti pe internet
Si felicitari pentru balonase, nu mai dau cu papucu' ca cred ca ti-ai dat tu destul!!!

lumi, nu te pot lamuri in nici un fel, eu abia de pe forum am aflat ce ai aia cu IR-urile...

Tinna, felicitari de TT bun, si vorbeste macar la telefon cu medicul despre scurgere, ca sa fii sigura!!! daca nu te poti vedea cu medicul tau, mergi in alta parte daca asa iti recomanda (stiu ca sunt medici car e primesc cu prioritate urgentele -intreaba pe topicul d emamici de Cta, stiu fetele)

pupici!!
Monica 22+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by creata2008

quote:
Originally posted by alina023
Honey, la "La mama" au mancarica f buna insa sunt destul de departe de biroul meu. Asa ca am mers la o "Gospodina" (o autoservire cu mancarica bunicica) si am papat ciorba de fasole cu ciolan...iamiiii (nu va ganditi ca am mancat doar atat...am bagat si o varza a la Cluj cu mamaliguta si cu smantana. sa nu ma injurati daca am facut pofta cuiva dintre voi).

Asaaaaa, Alinaaaa... Unde, unde? Ca mai am timp sa ajung azi. ;)

Cretule mama, pe undeva pe la Piata Kogalniceanu. Au mai mereu mancare buna si ieftina. De cand au deschis eu mananc in fiecare zi la ei in pauza de pranz.

Alina 25+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina pana la urma nasc la Giulesti ,poate ii este dor lu' Niculescu de mine
Lumi ce valori ai?

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

multumesc burticilor ptr felicitari! baietelul meu cred ca o sa fie un titirez la cat se misca (de la 16 saptamani il simt)!

GUGU placenta mea e inserata jos(lateral stanga cu bordul inferior inserat la nivelui orif int al colului). contractii mai exista dar m-am mai linistit.....acum problema care ma macina e cu arterele uterine...

LUMI

21+

Mergi la inceput

TINNA mai bine iti suni medicul...e bine sa fii sub oservatie....nu e bine cu scurgerea maronie! Doctorul stie mai bine.

Iar cu raceala ai grija sa nu faci febra...si intreaba-ti medicul daca ai voie sa iei ceva(paracetamol cred ca trebuie in caz de febra).

LUMI

21+

Mergi la inceput

ANCA uite valorile:

- artera uterina dreapta IR=o,79, cu notch
- artera uterina stanga IR=0,66, cu notch
- artera ombilicala normal

21+

Mergi la inceput