Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 39

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela ma bucur k v-a placut concediu. Si noi cand am fost in Antalya am facut mai multe excursii, chiar a meritat efortul de a ne trezi de dimineata. Noi nu am fost cu jeepul prin safarii, am ales atv-urile si a fost super misto.Nu stiu ce e cu intarzierea asta a cm la tine, poate e vreo dereglare si de la laparo.Te pupic si odihneste-te k mai e putin si incepi munca.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Salutare, fete dragi!!!
Abia m reusit sa recuperez tot ce-ati mai scris.....iar am o perioada foarte aglomerata si nu prea am timp liber.......nu am mai cautat nici casa, nu ne-am ocupat nici de proiectul bb!!!! Nu se mai poate continua asa.....i-am spus sotului ca trebuie sa schimbam ceva!!!! Muncim prea mult!!!!! Cred ca vom face FIV, dar prin decembrie- ianuarie, atunci vom avea ceva timp liber!! Sper sa nu se schimbe iar planurile!!
Alexela: Ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu!! Sa stii ca eu ma gandesc ca ai un bb la purtator!! Cat a intarziat CM -ul de data asta?
Mamidevladut: Nu a fost sa fie de data asta, dar data viitoare sigur va fi o reusita!!
Kora: Tin pumnii pentru reusita!!!! Cred ca eu voi ramane in urma......dar tot reusita va fi!!
Va pup pe toate fara exceptie!!!
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Alexela bine ai revenit din concediu!E foarte ciudata dereglarea CM-ului tau,ar fi totusi bine sa vorbesti cu T poate iti da duphaston sau ceva pt declansarea CM si oricum o echo ar fi bine venita...cine stie poate totusi ai putea avea cea mai frumoasa surpriza....
maria08, Iyoana si celelalte tutunici

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor! Se vede k e week-end si e frumos afara k v-am gasit pe pagina 2.Va pupic pe fiecare si va astept numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ysa, Maria si Kora, eu foarte tare nu ma sperii de intarzierea asta, chiar daca nu e sa fie bebe, pt ca eu si inainte am mai avut CM la 50-60 de zile... Insa speram ca dupa laparo sa se rezolve problema asta, sau macar sa nu mai revina, pt ca de ceva timp era cat de cat regulat, adica la 30-32-35, maxim, imediat dupa laparo... Sunt un pic dezamagita pt ca cred ca mi-am pus prea multe sperante in aceasta laparoscopie... Plus ca la mine, care oricum, si la CM normal nu ovulez pe cale naturala, numai o intarziere din asta nu imi trebuia... O sa merg saptamana viitoare la Tutu, si o sa il intreb daca nu ar trebui sa iau duphaston, ca sa imi vina odata...
Poate voi merge sa mai repet si analizele si voi mai repeta testul inainte de a lua masuri de chemare a CM.
Ar fi frumos sa am bebe la purtator, cum spune Maria, dar cum v-am spus si ieri, nu cred... Uneori am impresia ca parca, parca, as simti ceva in acest sens, dar cred ca e mai mult autosugestia... Oricum sincer, ati auzit vreodata ca 5 teste de urina sa arate o singura I si totusi femeia sa fie gravi?!??! Eu nu am auzit, mai ales ca de fiecare data am facut alta marca de test, deci nu aveau cum sa fie toate gresite... Daca vreuna din voi a auzit de un caz ca asta, spuneti-mi si mie, asa poate imi mai cresc sperantele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alexela, parca Marinei nu i s-au pozitivat testele de sarcina.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Sim, ar fi dragutz... Luni voi merge totusi sa fac si beta hcg, ca sa fiu sigura (Kora cred ca ma va felicita pt ca am luat aceasta hotarare!!!), si daca nu e sa fie, voi merge la Tutu sa ma sfatuiesc cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

am citit doar ultima pagina. alexela sa dea DD sa fie ca la mine, un bb in burtic cu personalitate puternica, care vrea sa te tina pe jar. eu am facut multe teste si toate au fost negative, am fost chiar si la T la eco si nu a vzut nimic, numai beta nu am facut, nu stiu ce a fost in capul meu. oricum am mers apoi iar la T si cand s-a vazut buburuza aveam deja 8 saptamani. asa ca....Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Marinar, nu imi vine sa cred ce citesc!!! Deci chiar se poate?!?!?! Multumesc mult, mi-ai dat sperante, chiar daca poate nu e asa, totusi se pare ca DD vrea sa ne arate in fiecare zi ca speranta nu trebuie sa moara!!! Eu maine voi merge sa fac beta hcg, la care sper sa se vada exact cum sta treaba. Ultimul CM a fost pe 20 iulie, deci imediat fac si eu 2 luni de cand astept un deznodamant...
Iti multumesc mult inca o data, sa iti traiasca Emma, copilul cu personalitate si sa te bucuri mereu de ea... si de cine va mai veni dupa ea!!!
Pentru celelalte fete, un si o , asa, ca de duminica, 16 septembrie 2007, cand eu implinesc un an de la nunta!!!
Va pup, dragele mele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Alexela, LA MULTI ANI fericiti pentru implinirea unui anisor de casnicie!
Sa dea Dumnezeu ca aceasta intarziere sa fie cu...ochisori si ii faci sotului tau...si tie...cel mai frumos cadou! La multi ani inca o data si sa fiti fericiti!

Ysa, cum merge cu tratamentul homeopat?

pe Kora, Zenobia si pe toate tutunicile curajoase si optimiste!
O duminica frumoasa in continuare!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput