Mamici de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
Alina, operatiunea asta trebuie s-o fac si eu, dar cind ajung in dormitor imi vine numai sa stau in pat...cu greturile astea..O alta operatiune e sa pregatesc un loc si pentru lucrusoarele nou-venitului
, dar o las pe mai tirziu, cu 2-3 luni inainte, sa sortez si sa spal ce mai e bun din hainutele pe care le-a purtat David..asta-i treaba care dureaza..
Si eu mi-am propus sa iau maxim 10 la sarcina asta, oricum plec cu 2 mai mult decit la prima( aveam 55 cind am ramas cu dav, acum am 57)
Chiar nu tb sa luam multe kg, chiar daca avem acum scuza ca suntem insarcinate, dupa ce vom naste si scuza nu se va mai aplica, ne va veni foarte greu cu cit mai multe kg vor fi in plus
Eu am ramas cam fara talie dupa Dav, la bazin nu am sesizat cine stie ce schimbari, desi probabil un pic mai mare sunt
In ce priveste bonurile de masa, aveti dreptate fetele
, asta sa fie pierderea, dar bb sa fie sanatos, nici nu-mi pasa de altceva..Undeva trebuie sa si pierzi
David (10 nov 2004) si
Simona
5+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_1980 spune:
din cate stiu eu asa este in sarcina se ia in mod normal intre 9 si 12 kg. nici nu am de gand sa iau mai mult ca apoi dupa ce nasc pot sa am surpriza sa ma intrebe lumea(care nu stie ca deja am nascut) cat mai am pana nasc! am intalnit cazuri....
noi avem ap cu 2 camere si pana la 2 ani am sa tin patutul lui BB la noi in dormitor si apoi am sa impart sufrageriat(care e fff mare si prea putin folosita) in 2 camere, una de zi si una pt bb...eee, mai e pana atunci, dar planurile sunt bine facut!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
ramonzca79 spune:
va puuuuuuuuuuup fetele!!!!!!!!am revenit...multumesc pt incurajari!!!
se pare ca Cineva acolo sus ma iubeste....de fapt stiam asta....am stiut-o dintotdeauna...
ce sa va spun?am fost la dr joi seara...am stat cca 1h si 30 min pana am intrat...m-a pus la eco imediat...mi-a spus ca vede sacul dar nu vede embrionul...nu va spun ce emotii am trait...a zis ca nu mai vede urme de sange...hematom..nimc....doar sacul....mi-a facut imediat trimitere la eco transvaginal(pt vineri dimineata)...dar a zis si sa ma vada la masa...asa ca.."tzup sus"...e!! acolo s-au mai schimbat lucrurile...daca la eco credea ca puiul meu a stagnat(ca e posibil sa se fi oprit din evolutie) la tuseu a zis ca e f bine..ca a crescut uterul...etc..ea stie ce a vazut...si a zis ca-mi da sanse de 70%....ca pot lasa injectiile si sa continui doar cu gravibonon o data pe sapt, cu utrogestan 3 pe zi si cu no spa si scobutil tablete...
asaaaaaaa......a doua zi dimineata tzup iar la maternitate la eco....aaaaaa...am uitat sa va spun ca imi spusese ca acel ecograph nu era f bun.....
....so....am platit....am asteptat si am intrat...ce credeti ca ma intreaba?????" pentru intrerupere sarcina, da???"....am crezut ca nu aud bine....in fine....i-am explicat ce se intamplase cu o seara inainte si...m-au trimis la "urinat"...am revenit...muraem de frica..credeam ca ma doare...dar a fost super ok...a vazut sacul si a vazut si micutul....apoi s-a kinuit sa vada daca sunt batai ale inimii si.....sunt!!!!!!a zis ca e mititel...sacul are 2 cm cat pentru o sarcina de 6 sapt si 4 zile iar eu cronologic aveam 7 sapt si o zi...dar nu e diferenta mare, nu????????sau e??????oricum a zis ca e ok....nu e desprins...e bine..pentru moment.....sper insa..asa sa ramana...sa nu fie probleme.....
cine a mai facut eco la cca 7 sapt????se vad mai multe in mod normal???ati auzit inimioara sau doar v-a spus ca se vad miscari???????..peste 2 saot merg si eu acasa la oradea...atunci vor f 9 sapt si sper sa-i aud eu insami "palpairea"....
va pup fetelorrrrrrrrr!!!!! si astept detalii despre eco la voi....
...vine barza!!!
alina_1980 spune:
si noi ramo, ma bucur ca e bine bb al tau!
eu am facut eco transvaginal la 5 sapt si 2 zile si am vazut doar sacul gestational, abia astept urmatorul control( care va fi la 10 sapt) ca sa vad si eu embrionul si bataile inimii)!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
simonacip spune:
ramonzca...Uraaa 

Bravo! Sa dea DUmenzeu sa fie bine in continuare...Dar tu nu ai vazut nimic la eco? Nu aveai cum sa privesti ecranul? Data viitoare sa spui ca vrei si tu sa vezi ce se petrece in burtica ta, si sa ceri si o poza cu eco...Desigur ca data viitoare vei avea ce vedea, nu ca acum ![]()
Alina, noi tot 2 camere...si vor fi doi, dar nu ma gindesc, de principiu stiu ca eu voi sta in sufragerie cu patutul lui bb si David cu taica-su la dormitor...Dar situatia se poate schimba oricind, vom vedea..Ne-am tot gindit sa ne mutam la 4 camere, dar pina la urma am luat un teren ca n-am vrut sa ma angajez la credit de sa-mi para rau dupa aia...Asa ca am investit in teren si poate peste un an, doi ne vom muta la casuta noastra..
David (10 nov 2004) si
Simona
5+ puiul mic
Daviduchele meu
Getutza81 spune:
Ceau fetele, nam mai intrat de mult, cum mai zicea cineva inainte, dar vineri nu am fost la servici, am stat in pat, greturile se intensifica, si luni merg la medic. Felicitari celor care stiu ca totul e ok cu bebele lor, spre sa fie si in continuare, si acum am avut putin timp liber (si chef), si am intrat sa mai citesc pe aici...
Geta
5+, iubitoare de 
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png
Diana79 spune:
Ramonzca ce bine ca bebele e ok. Sarcina usoara in continuare si un bebelush cat mai sanatos.
Fetelor eu am putine greturzi dar nu cine stie ce. Cu printesa mea au inceput in sapt 7 si s-au terminat in sapt 14. Dar nu au fost doar gretzuriii...a nu, vomam la greu asa ca sper de data asta sa scap.
mami pleaca miercuri si o sa-mi fie f greu sa ma descurc singura dar asta e.
Va pup si La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf maria.
Diana
5+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Theiuta, ce fel de test ai facut? Eu in ziua 26 am facut Barza(nu a iesit nimic), si am facut si Clear Blue si a iesit o dunga ft ft fina(abia se vedea). Azi am mai facut un test(Minut parca) si a doua linie deja se vede clar.
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
Deeapui, am facut Sure Check de 2 ori(eram in ziua 23) si am facut ieri Barza(care nu a iesit deloc-nu's ce prostie oi fi facut?n-oi fi facut pi...suficient
Nu va mai stresez.Va pupacesc pe toate si:daca nu imi vine pina saptamina viitoare, mai incerc o data.Uite asa!
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by alina_1980
eu am 1.73 si 64 de kg si asa am cam de vreo 5 ani, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arat cu cel putin 10kg in plus cat se ia minim in sarcina,iar daca dupa nastere raman cu vreo 3-4 sunt sigura ca bb ma va solicita si le voi da jos insa oricum cred ca forma corpului se va schimba ici colo, pe la sani pe la bazin asta e, bb sa fie bine!!
pup, alish, pe luni!
Alina7+
bebe
Alinush, multumesc!In ceea ce priveste schimbatul corpului dupa nastere si eu auzisem la fel, dar la mine nu s-a intimplat: adica nu s-au latit oasele bazinului, nu soldurile, atita doar ca am ramas cu 3 kile care s-au asezat pe ici pe colo.Am 1,71 si la prima sarcina aveam 61-62 kg. Acum am 65 si asta este!
Va pup, Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Ramonzca ce bine ca bebele e ok. Sarcina usoara in continuare si un bebelush cat mai sanatos.
Fetelor eu am putine greturzi dar nu cine stie ce. Cu printesa mea au inceput in sapt 7 si s-au terminat in sapt 14. Dar nu au fost doar gretzuriii...a nu, vomam la greu asa ca sper de data asta sa scap.
mami pleaca miercuri si o sa-mi fie f greu sa ma descurc singura dar asta e.
Va pup si La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf maria.
Diana5+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
La fel a fost si la mine la David, am avut din saptamina a 7-a si m-au tinut ca la tine, pina in a 14-a, cu voma si stari insuportabile... Acum inca m-au apucat ls 5 saptamini, n-am vomat inca, sper sa nici n-o fac, oricum abia astept sa treaca timpul...Parca e mai bine cu burta prin trimestrul 3 decit cu greturi si fara burta in trim 1
David (10 nov 2004) si
Simona
5+ puiul micDaviduchele meu