Mamici de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
Neata iubitele
Cum va simtiti azi?
Eu incredibil de prost, mi-e teama de ce va urma, ca e din ce in ce mai rau. Acum imi amintesc cum numaram la David zilele pina cind stiam eu ca s-ar cam termina greturile....UUff macar la David faceam 5 minute pana la serviciu de unde stateam atunci, acum cel putin 30-45 de minute...de cele mai multe ori vin in picioare in aglomeratie, cu stomacul ravasit, cu gustul asta metalic in gura, de-mi vine sa scuip mereu(prefer asa decit sa inghit).Ma vait cam mult, stiam ce ma asteapta....![]()
De azi am intrat in sapt a 7-a cf UM...dupa dr ar fi a 8-a..Incet, dar sigur...
Gata, va poop, noi mergem la bisericuta sa ne impartasim.
David (10 nov 2004) si
Simona
6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
anasol spune:
buna dimineatza, burticutze...
io am sarb ieri sf maria si s-a lasat cu petrecareala pana tarziu...
ca vb de garderoba si io am fost ieri la cumparaturi si m-am mai innoit cu cate ceva, dar asa mai largi ca sa incapa si bb in ele
...
de 2 zile am si io gretzuri, dar nu vomit, la dav nu a fost asa, la prima sarcina am vomat la greu din prima, acum vad ca numai greatza , nu vomit, dar cred ca e prea devreme si parca vad ca ma apuca si vomitaturile, ma apuca groaza numai cat ma gandesc, asta imi e cel mai urat in sarcina

in privintza kg, nu va mai facetzi voi calcule , ca uite asa mi-am facut si io si stitzi e o vb ..planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ...io tot asa mi-am propus la prima sarcina sa ma ingras pana in 15 kg, aveam 57 kg cand am ramas insarcina,,,si am pus 24 kg, aveam 81 de kg la nastere, eram cat china...
, dar uite ca s-au dus, am mai ramas cu vreo 4 in plus...acum si io sper ca sarcina asta sa pun multtt mai putin...dar sa vedem..
pup fetele, am vazut ca avetzi vesti bune de la dr, ma bucur tare si abia asteptam sa merg si io mai am 9 zile de asteptat, offfffff....macar sper sa-i aud inimioara pana atunci...d-ne ajuta...
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
ana-maria
5+ si david-andrei(06.01.2006)
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Neata iubitele
Cum va simtiti azi?
Eu incredibil de prost, mi-e teama de ce va urma, ca e din ce in ce mai rau. Acum imi amintesc cum numaram la David zilele pina cind stiam eu ca s-ar cam termina greturile....UUff macar la David faceam 5 minute pana la serviciu de unde stateam atunci, acum cel putin 30-45 de minute...de cele mai multe ori vin in picioare in aglomeratie, cu stomacul ravasit, cu gustul asta metalic in gura, de-mi vine sa scuip mereu(prefer asa decit sa inghit).Ma vait cam mult, stiam ce ma asteapta....
De azi am intrat in sapt a 7-a cf UM...dupa dr ar fi a 8-a..Incet, dar sigur...
Gata, va poop, noi mergem la bisericuta sa ne impartasim.
David (10 nov 2004) si
Simona6+ puiul mic
Daviduchele meu
Neata, fetele!
Simonel, mie gustul metalic mi se mai ameliora cu apa minerala si, am descoperit spre sfirsitul perioadei, guma de mestecat. Asta, bineinteles, in afara de mincare gatita. Poti sa incerci si tu!
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
deeapui spune:
Mai venim si noi pe aici.suntem ok, de ieri dimineata nu am mai avut scurgeri..dar mai am momente in care ma doare spatele si burtica..Luni merg la dr, sa vedem ce zice. Intre timp incerc sa stau mai mult culcata si sa nu-l ridic pe Alex in brate. desi e cam greu...
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
nickybr spune:
sunt si eu insarcinata in 5 sapt. UM=25 iulie2007, DPN= 3mai 2008. bine v-am gasit si sarcina usoara
simonacip spune:
Theiuta, merci de sfatul cu apa minerala
...O sa incerc, am mai auzit marturisesc, dar n-am incercat. In ce priveste guma, am incercat-o pe toata, toate soiurile oricum ma face sa ma simt ok pt o perioada foarte scurta... Theiuta, au venit rusii? Sau inca ai sperante sa ni te alaturi? Eu sper sa ne dai vesti bune curind.
Deeapui, stai cuminte cu ridicatul...si Dav vrea in brate, dar ii spun ca e bb in burtica si nu mai poate mami sa ridice. Si atunci ma ia in brate si ma pupa pe burtica...E tare incintat cind vb de bb...
Nicybr, bine ai venit, sarcina usoara, greturi putine iti dorescsi bb sanatos!
David (10 nov 2004) si
Simona
6+ puiul mic
Daviduchele meu
nikooradea spune:
Buna seara,fetelor.Nu am mai intrat demult pe aici,vad ca sunteti bine,urez bun venit in clubul nostru noilor gravidutze
si un bebe sanatos.Simonacip,vad ca ai cam aceeasi DPN ca si mine,ai fost la medic?, sunt curioasa daca ti a confirmat fix aceeasi varsta a sarcinii,pt ca mie mi a spus 4 saptamani,cand eu stiam ca sunt 5 si vreo 2 zile....Ramoncza,oradeanca mea
,ma bucur ca esti bine,poate vbim pe mess sau chiar aici,astept sa revii in Oradea. Va pup,si o saptamana usoara,fara greturi..etc.
Niko
6+
http://bd.lilypie.com/Pceom4.png
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor...
Eu nu am avut net dar...acu' mi-a venit un cocolos asa ca...profit!

tuturor Mariilor si Anelor....sa fiti sanatoase si voioase.
Eu sunt ok, greturile sunt dar nu asa rele...deci...e ok pana acum. Abia astept sa ajung si eu la dr....desi cam peste 2 saptamani se va petrece evenimentul. Sper sa ma pot programa si la o echo sa vad puiul mic si dulce.
gata...ca mooor de somn!!! Va poop si o noapte buna va doresc!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
alina_1980 spune:
buna dimineata gravidute!
va
pe toate si va doresc o saptamana minunata! eu maine intru in saptamana 9, pana acum toate bune, am facut si analizele uzuale si sunt ok, abia astept saptamana 10 sa merg la medic din nou!
cami, la multi ani, pt ziua de ieri!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi
BillyBilly spune:
Fetele, am si eu VESTI cu 2 LINIUTE!!
Ati avut dreptate si va pupicesc mult de tot!! 

Sunt asa fericita!! Sunteti primele persoane dupa tatic carora le spun!! Am facut un test vineri (SureCheck) si mi-a iesit o linita clara si una palida, am mai trecut si week-end-ul si am mai facut 1 test in dimineata asta (ClearBlue)si au iesit de la primele picaturi de urina 2 liniute.
Ma primiti si pe mine la voi? 
Sa aveti o zi frumoasa ca a mea!
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi