* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 6
Mirabelac spune:
Sarbatoritilor zilei!
Am fost ieri la alergolog, tre sa facem teste de sange pt. a vedea daca este o alergie sau doar DA. S-a uitat si la mine si a zis ca am ten atopic si posibil ca D sa mosteneasca de la mine predispozitia asta.
Io vreau tort cu teren de fotbal pt. 1 an, toti suntem cu fotbalul , io, taxu si fiu' (deja alerga dupa toate mingile din casa).
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Vauva spune:
Patricia zambareatza mea preferata
Daria
Sophia
Teodor
Eu nu mai prea am timp sa scriu, v-am insirat eu motivele acu ceva timp...
Si eu ii dau din cand in cand crenvusti Biancai. Au multe E-uri da nu toate sunt rele. Asa cum spune si Adina ii devoreaza. Si cam incepem si cu alte feluri de mancarici. Mey la Bianca ii place tare multa ciorba sau supa de orice fel. Eu una nu m-am asteptat..Cand ma vede ca ma apropii cu bolul de supa de ea incepe sa chiuie si sa dea din maini si din picioare. Si am trecut definitiv pe lapte de vaca de 1,5% grasime, UHT. Eeee are mama fata mare, gata cu formula
Eu am ramas profund impresionata de gradinitza unde merg cu ea acum. Este un fel de gradi cu "usile deschise", unde vin mame cu copii mai marisori si bebei. Este atat de bine dotata si e de stat. Se fac tot felul de activitati acolo. Are o miniatura de bucatarie cu toate lucrurile functionale, unde facem prajituri impreuna cu copiii iar api le mancam. Un mic bazinutz acoperit unde inotam si o sala de gimnastica tot pentru nivelul lor.O baie micutza cu niste miniaturi de WC-uri si chiuvete (baia pt parinti este separat)... Si totul luna si bec(chiuveta speciala de spalat la funduletz pt bebe cu un dus mic,pampersii se baga fiecare separat intr-o punga care se inchide inainte de a se arunca la gunoi, ca sa nu iasa bacterii si microbi in atmosfera).Stiam ca finlandezii iubesc f mult copiii si sunt f responsabili in ce-i priveste dar nici chiar asa....
Floricel imi place mult cum povestesti
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
alinamoro spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
Patricia Maria
Sophia-Adina
Daria Elena
Teodor
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alexutza_26 spune:
Acum am revenit din plimbarici...deja ne schimbam orele de plimbarici..ca seara e mult prea frig, se insereaza mai repede...asa ca pe la 12-1 - iesim pana pe la 3-4...nu stiu insa mai incolo cum vom face cu somnul de dupa-amiaza, ca in carut nema somn, dar vedem noi!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Monique_new spune:
Fetelor nu am zis ca sint grasa , am zis doar ca nu sint slabanoaga cum a zis Pufy.
Daria te asteptam in parc la un " bobo "
Turta sau motul se "executa" de catre nasi. Noi o rupem acum simbata. Am inteles ca este bine sa fie rupta inainte sa faca anul.Cit despre obiceiuri nu stiu multe decit ca : nasa o imbraca, ii taie un mot - sper putin ca nu vreau sa o tund, se pun pe o tava diverse obiecte din care alege copilul ce vrea si i se rupe turta deasupra capului. Cam atit. Daca mai stie cineva sa ne spuna si noua.
Cremvusti sau mezeluri am evitat sa-i dau momentan...sincer nici eu nu prea servesc. O mai menajez momentan are timp de "prostioare".
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Zina spune:
Am din nou o intrebare. Am fost la un consult cu Rares si medicul mi-a spus ca ar fi anemic (i se pare lui palid, dar mie nu) si ar fi bine sa facem o analiza, adica sa-i ia sange din vena. Oare cum este la bebei chestia asta cu recoltatul? Ca mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc.
Va rog spuneti-mi ce le-ati dat voi bebeilor la varsta de 10 luni mancare? Adica orele de masa si ce? Ca mie mi se pare ca eu "ma invart" in jurul acelorasi feluri de mancare.
Multumesc,
Zina si bebe Rares (26 octombrie 2006)
nicole2005 spune:
Fetele a murit Pavarotti! Dumnezeu sa-l odihneasca!
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
nicole2005 spune:
eu i-am dat azi ardeiasi umpluti si deja mancarea de care pap si eu. in general fac mancare fara prajeala asa ca nu e problema iar unde trebuie ou pun doar galbenus. a mancat si ciorbita dreasa cu albus fff rar si a fost ok totul.
de pasat nu mai pases de pe la 9 luni. orezul il papa asa. la cartofi pai pasez cu lingura iar restul le tai marunt marut sau dau pe razuitoare.
noi mancam dimi la 7 180-240 ml laptic
10 laptic
13 fructe sau iaurt sau mancarica serioasa
16 mancare mancare
20.30 inainte de somnic lapte 180-240-300 ml lapte.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
alinamoro spune:
Zina, pentru hemoleucograma poate sa-i recolteze sange din degetel(vezi ca nu la toate laboratoarele recolteaza din deget), la Adelina asa i-am facut pe la 6 luni. Tot asa i se paruse pediatrei ca-i cam palida si am facut o hemoleucograma, a fost ok.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alexutza_26 spune:
Am revenit...
Despre mot/turta - stiu ca se ia de catre nasi, la fete se rupe turta exact cum am vazut mai nou acum la mirese(pe vremea mea nu s efacea asa) ca se face:
adik se face o turta gen pasca cu gaura in mijloc si se pune deasupra capului fetitei se trage parul legat mot prin gaura turtei si se taie de catre nasa...apoi din turta respectiva se poate da spre mancare copiilor de prin preajma...daca sunt - bine chestia asta nu e obligatoriu sa se intample chiar asa....zic si eu cum am mai auzit...si apoi binecunoscuta tava cu obiecte
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!