MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

PETRO, sa o luam cu inceputul.Cand ai aflat ca ai ramas gravi te-ai dus la doctorul privat si el nu te-a trimis sa-ti ridici Libretto cu indaginile de laborator(ala care trebuie stampilat de doctorul de familie si pe rand facute analizele)+ dosarelul(diario) delle visite ostretriche ,in el se tin toaterezultatele + eco si cand te duci la cate o vizita la doctorul gine el iti va completa la fiecare rubrica toate rezultatele si plus ca te va cantari si iti va lua tensiunea de fiecare data.acesta iti va trebui sa-l iei cu tine cand nasti.
Analiza de sange care specifica ingrosarea sangelui se numeste HCT.

Slim am pus-o pe mama aseara si mia facut placinta cu ricotta+iaurt superrrrrr buna ...baietoiului nu-i plac stafidele , ca alfel puneam si de alea.Ma bate gandul la una cu dovleac, dar trebuie pus mult zahar si ma duc luni sa-mi refac glicemia.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mikuta-asa e nici vorba de cezariana la cerere,o fac numai in cazul cind travagliul il ai de mult timp si nu poti naste normal sau suferinta fetala
eu am scapat de cezariana pt,ca am nimerit o ostetrica foarte buna,micuta mea avea cordonul in jurul gitului dar am avut noroc ca am nascut normal si mi-a si spus ca am scapat de un bell cesario,asa ca gindeste-te la nastere naturala ca te refaci repede ca altfel nu te poti ridica din pat si sa o ti in brate pe Sara,sint mai multe lucruri la care trebuie sa te gindesti nu-ti fie frica ca uiti repede durerea,eu deja am si uitat ca am trecut prin deastea
chi ci pensa pił

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-scuza-ma ca te intreb dar numai pina la pagina 20 se scrie si trebuie sa faci mereu alt capitol?
acesta in citeva zile s-a umplut,iar ai de lucru
multumim anticipat

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput