MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Roxali, Raluk31
Petronela si eu tot pe naturala cu epidurala ma duc,ABSOLUT !!

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ali - te duci in privat sau la stat? Ca eu nu am nici un dosarel scris de dr. ... am toate analizele facute, adunate de mine intr-un dosar ... iar analize de sange recente nu am ... tre' sa le fac sapt. viitoare. Problema cu umflatul picioarelor o am de cand am venit din vacanta ... inante, nu ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Si faceti bine fetelor ca vreti sa nasteti natural bravo si chiar va admir ptr curajul vostru.Eu cu picioarele umflate am stat toata vara,dar acum de cind sa mai racorit un pic nu am mai avut probleme dar eu stiu de la ce este de la kg multeeeeeeeeeeeeeeeee ce le-am pus.

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Petro te rog trece-ma si pe mine pe listuta cu spitalul voi naste la San Giovanni-Addolorata-ROMA,MULTUMESC IN ANTICIP SI UN

MIRELA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mikuta sant super filmuletele...mai vazusem la cursurile post-partum.

Petro cum inca nu te-ai dus la nici un doctor gine???Pai in cate luni esti?
Eu ma duc la usl, adica la stat si o data pe luna am o vizita...intereseazata si inscriete imediat sa te ia cineva in evidenta.In general e consultoriu, acolo unde sant si recoltarile de sange si celelalte cabinete.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mikutza in Italia nu iti fac cezariana la cerere, doar daca copilul nu s-a intors, dar nici asta nu e o chestie sigura ca se poate intoarce si la sfarsit sau vreo complicatie, probleme de santate.
Cezariana nu e un "taglio di capeli" , acolo nenica sant taiati niste muschi, uterul pai se mai refac ele asa cum le-a lasat mama natura...ganditiva ca dupa nici o ora de la nasterea naturala santeti pe picoarele voastre,dar cu cezariana refacerea e mai lenta...brrrr

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Cum sa nu ma duc la dr.??? Ce ai inteles? Mai am 2 luni sa nasc

Numai ca ma duc in privat si acolo nu mi-a facut doasrul de care zici ... ma duc lunar la dr., iar diversele analize (sange, urina etc.) le-am facut la stat. Ecografiile si vizita gineco, la privat.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Si eu stiam ca nu se face cezariana la cerere, decat daca sunt probleme cu mama sau bb. Dar nu eram sigura ... si credeam ca poate tine de fiecare spital in parte.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Ei atunci voi naste si eu natural,asta nu o stiam,dar la urma urmei stiti care este treaba important sa imi fie fata sanatoasa si sa se nasca la termen ca asta o sa fie rasplata mea ptr durerile nasteri.

MIRELA 27+

Mergi la inceput

Capitol nou-nout ... nr. 4

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput