MAMICI DE ITALIA (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cred ca numai eu n-am somn...hormonii , lipsa sex, ocupatie...si ma pus sa mananc si salata de vinete cu ceapa si am dat la ratuste.

Am fost la control ieri, consultoriu, totul e ok in general... am picioarele cam umflate toata vara am patimit si nu mi-a dat nik si acuma ma umplut de medicamente.Mai am inca o intalneala cu doctorita pe 11 si dupa ma programes ptr monitoraj...sau poate ca si nasc pana atunci ca tare agitata e bebelina.

Despre spital v-am mai povestit ca e superrr moder si personalul e la fel, acolo au si piscina...chiar vreau sa experimentez travaliul in apa, ca de epidurala nici nu vreau sa aud...natural ca tot imi plac filmele horror...hihihiiiii
Hainute ptr bebei nu ne-au cerut nici noua...ei le vor da sortule si binenteles ii aduc imediat alaturi de mama...asa ca nu ma voi odihni neam, macar sa-mi dea timp ptr a ma prepara, schimba.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ptr hidratarea corpului eu folosesc uleiul ptr copii, cel de mandorle, ulei de masline...nu mi-am cumparat nici la prima sarcina produse "speciale" ca mi se par frectie la picior de lemn...depinde cum santem inzestrate de la mama natura.

Raluk poate esti alergica la tipul de crema care il folosesti...schimbal cauta ceva la erboristerie sau un ulei natural.

Cristina ce scoala faci??

Petro sutienul al trebui cumparat in ultima luna de sarcina + o masura.

Ali34si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata burtici si mamici.... ati dormit bine?

vin cu cafelutzu'

mai fac?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna dimineata mamicutelor!
Slimatei multumesc de invitatie tocmai o savurez poti sa mai faci ca ne adunam toate
Raluk-eu am folosit mereu olio di mandorle si poti sa-ti spun sincer nici o smagliatura
Roxali-te inteleg aveam si eu perioade de nesomn de stateam la tv o gramada de ore,nu mai ai mult pina nasti
p.s.-am facut si eu aseara salata de vinete
Fetita mea acum gingureste cu jucariile de la patut si striga la ele ca e un amore

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!

Ne-am trezit si noi ... am dormit mai bine azi-noapte, nu am mai visat nasteri sau alte activitati obositoare . Acu' sa vad ce sa mananc ...

roxali - merci . Si ce ti-a dat pt. picioare umflate?
Deci vrei sa nasti in apa? Mi-ar placea si mie sa experimentez asta ... prima data a fost natural?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Neata Stefania sarumina pt buna.Nici eu asta noapte nu am dormit deloc ba nu imi gaseam locul si atunci cind il gaseam in sfirsit fata mea imi dadea cite un sut cred ca nu ii convenea pozitia mea si trebuia sa imi schimb pozitia si asa am facut toata noaptea .Va pup pe toate si va urez o zi minunata

MIRELA 27+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetele si de la noi.Mulumim de cafelutzaaaaa

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Raluk eu am cumparat de la CAMBIAPELLE, o crema ptr GRAVIDANZA E POSTGRAVIDANZA impotriva vergeturiilor,se numeste SENOALTO S3,si sunt foarte multumita in sensul ca nu m-am umplut chiar de tot de semne si cicatrici,iar pielea nu ma deranjat atat de mult ncat sa ma scarpin.Am mai folosit si ulei de la Jhonson's insa uleiul de masline nu l-am probat
Roxali eu imi termin liceul aici,sunt in ultimul an iar in iulie dau bacul.In romania eram tot in ultimul an insa l-am cunoscut pe sotul meu,am plecat impreuna in italia cu intenzia de a sta 2 saptamani la inceput,insa cele 2 saptamani s-au transformat in 4 luni ,si deci la scoala din romania m-au exmatriculat ptr absente.Apoi sotul meu m-a cerut in casatorie si am decis sa nu ma mai intorc in tara..insa nu vroiam sa renunt la scoala asa ca m-am inscris aici la liceu.Bineinteles ca nu mi-au fost recunoscuti cei 3 ani de liceu facuti in romania,iar aici in italia a trebuit sa ii fac de la capat toti ani de scoalainsa am reusit si am ajuns in sfarsit in ultimul an.Dupa atata efort chiar dupa ce voi naste nu am degand sa renunt la scoala,desi imi va fi foarte greu sa-mi las fetita in fiecare seara cu sotul sau soacra ptr cele 3 ore de cursuri

Cristina 39+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele
Mersi de sugestii,asa presupun si eu ca m-a iritat ceva si mi-am schimbat obiceiurile,sa vedem ce-o iesi..
Somn odihnitor nici eu nu am,ma trezesc de o mie de ori pe noapte si,cu toata astea,nu pot sa nu motai un pic la pranz
Petro, ai si tu dreptate in felul tau,ca de obicei adevarul e la mijloc. Dar na,sunt lucruri care n-au cum sa nu te deranjeze.
Roxali,citeam undeva ca nasterea in apa e foarte buna din punct de vedere energetic,in sensul ca bb nu vine pe lume intr-un loc unde suferinta e la ordinea zilei (spitalul),ci intr-unul neutru (apa),dar ca este in acelasi timp un mediu deschis bacteriilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Iarasi vin cu o intrebare intrebatoare: ce masura tre' sa fie sutienul pt. alaptat? Adica ... mi-a spus cineva ca daca acum port nr. 4 ... sutienul pt. alaptat tre' sa il iau 2 masuri mai mari, nr. 6. E adevarat? Nu e prea mare???

Petronela
bb Silvia

si nu esti fericita? glumesc ...desi nu este o regula sutienele trebuie luate marimi mai mari, mai ales la inceput. Mie mi-au crescut considerabil in prima perioada dupa nastere, si ma si dureau, noaptea nu puteam sa dorm pe burta ... in timp devin acceptabili, eu si acum mai am lapte (Ale suge inca); maine sau saptamana viitoare iau pastilele, sa vad cum se reduc ....

Mergi la inceput