Vad mereu mesaje in care se solicita ajutor
Am intalnit pe strada sau mi-au batut la usa persoane cu fel si fel de documente solicitand bani ptr.diverse cazuri.La inceput am dat cat mi-a permis buzunarul,din suflet as da mai mult.
Apoi am auzit sau citit despre excrocherii cu acesti bani stransi legal sau ilegal.
Ar fi bine dupa parerea mea sa se infiinteze un fond national afisat public permanent si sa se prezinte liste cu cei ajutati cu nr.de telefon si adrese unde sa se poata verifica acele liste,poate asa ar mai scadea sansa de a se face excrocherii.Sa poata vedea toata lumea cati bani s-au colectat,lista cu cererile si urgentele,cati bani au fost donati la data de...
Eu nu mai am incredere sa dau bani decat persoanelor pe care le pot cunoaste si verifica.Castig greu fiecare banut si nu-mi convine sa fiu fraierita de alti smecheri(in afara de cei legalizati care ne fraieresc zi de zi cu chitante si nu-i putem evita).
Poate ca inainte de a posta un asemenea subiect aici, pe desprecopii, n-ar strica sa arunci un ochi si pe primul subiect de la Umanitare. Nu de alta, dar te-ai lamuri ca toti cei care solicita ajutorul sunt verificati inainte, cazurile lor sunt reale si chiar au nevoie de ajutor. Ca sa nu cauti prea mult, iti dau eu link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019