Care este idolul tau? (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Frumoasa colinda....ca de altfel orice colinda Hrusca...abia astept sarbatorile....acasa....in Maramuresul meu drag

CRACIUN FERICIT!
Sa gasiti sub brad tot ce va doriti!

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

La multi ani! Si multi bani! cu un sac de sanatate si pe langa,tot ce mai doriti voi!

P.S.April,mergi sa te intalnesti cu Hrusca?

Mergi la inceput

www.pupici.ro/felicitari/data/media/4/anul_nou_4.jpg" target="_blank">An Nou fericit

www.youtube.com/watch?v=6Q2hGUyqH9A" target="_blank">La multi ani!

Mergi la inceput

fetelor....nu mai avem idoli la purtator?

Eu nu ma mai satur de filmul www.youtube.com/watch?v=pslkyZwGuzQ" target="_blank">asta....l-am vazut de nici eu nu mai stiu cate ori.....si inca mai vreau...

21.12.2007 - 8 anisori
fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Nu mai exista Idoli pe aici Tonti Idolii sunt in vacanta acum

La Multi Ani tuturor !

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Slaba miscare....poftiti www.youtube.com/watch?v=8qTFqnDpuvE&feature=related" target="_blank"> aici la dezmortit batranele oscioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ia uite ce revenire in fortza,a lui Dan Balan,pupa mama pe el de frumos.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Ce mai faceti, oamenilor?
Mi-am amintit de voi, band o lacrima aseara... Ce sa-i fac, m-am legat de subiect.

Vine vine primavara la noi si la mine in suflet.

Doamne, e doar februarie!!! Dar e primavara, zau.

As fi putut sa scriu la topicul cu melodii frumoase, dar nu acolo sunt prietenii mei...

www.youtube.com/watch?v=CGPUuPHdHQg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CGPUuPHdHQg

Piesa-i faina, nu e chiar de "idolatrizat", dar e "calda".
Nu?

RASPUNDETI.

Cineva.

Ceva.

Ca daca nu...

Idolul meu era la un moment dat, cand nu aveam nici un pietren (boyfriend, nu ori de care...) Sebastian Bach... De la Skid Row.

Mergi la inceput

sunt pe aici...dar nu-mi place sa "vorbesc" singura
piesa e faina tare....ca de inceput de primavara....

pentru voi...la inceput de primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Gata, am aparut si eu, vai de capu' meu.

Gremlinutza, zilele acestea iti raspund la mesaj, imi pare tare rau ca nu am putut mai devreme dar am trecut prin multe.........examene, operatii,migrene,internet prost si tot soiul de probleme...O sa-ti pozvestesc mai amanuntit acolo....

Mi-era dor de voi, ma apucase jalea si amarul, ce bine ca va gasesc aici pe toate

Hai ca am mai vazut-o si pe asta, cu lacrima bauta - adevarata poezie, ca de obicei ;stii ca de fapt cei mai buni comedianti/umoristi sunt oameni tristi ? O unda de melancolie trebuie sa aiba orice poetcu simt al humorului.Pare contradictoriu dar nu e Am observat-o si la mine, ies niste perle in tristetea mea nedefinita........( rimeaza cu pisica mica dar ma abtin)

La noi sunt inca minus 7 grade si ieri a fost o furtuna mare de zapada, de, Polul e pe noi.Cea mai grea iarna din ultimii 15 ani si aproape cea mai grea de cand se stie lumea pe aici- problema e ca o sa devenim balene, atata tot, din cauza nemiscarii.

Mergi la inceput