Care este idolul tau? (15)

Care este idolul tau? (15) | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

Hîc.....hîc.....bine ati re...be....venit....la capitoliul....pardon....aaaaa.....la capitolu' cinspce.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

O fi Ovidiu?......sau doamna coacaza? Ca tare cheauna sunt.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

inca nu te-ai trezit din betie? sau ai luat-o de dimineata pe carari?

pisicutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

cre' ca-s de aseara tot asea,bre......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Eu nu ma mai ating de bauturi de coacaze in viata mea, am baut odata lichior (sau cam asa, ceva dulce si viscos oricum) si mi-a fost rau trei zile ( de la un paharel, nu va ginditi ca am baut o sticla...).
Lu' doamna fiere nu cred ca i-a priit de aia m-am gindit ca sa n-o mai supar cu coacaza.

In alta ordine de idei, ca sa-ti raspund, gremlin : pe locul 1, in my top fifty, la toate categoriile, se afla, fara nicio sansa de a fi detronat vreodata: De Niro, Robert (Bob cum ii spun prietenii sau poate oh!Bobby!oh cum il striga nevasta-sa, uneori!!!).

http://www.tvfilmactor.com/robertdeniro/

Pe locurile vecine, la categoria actori se afla (dar nu toti si nu chiar unul dupa altul, chiar dintre cei pomeniti de Simon Macera, am descoperit intimplator cind am cautat poza):

Sean Penn, Al Pacino, River si Joaquin Pheonix, Johnny Depp, Jack Nicholson si inca altii...nu va mai plictisesc acum...
Mentionez ca topul se refera doar la actori, ca urmare acestia si-au cistigat locul exclusiv pe baza de talente in domeniu.

Hic! gata cu beutura, eu nu mai tin!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Buna dimineata.

www.youtube.com/watch?v=qM6vzMpf-GI

Vivaldi ca poate n-ati mai ascultat demult, ocupati fiind.... Si uitati-va ce-a putut face horinca de la Darael. Dupa Ovidiu si Coacaze??????

Acest topic creeaza dependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Da pe mine nu aruncati cu apa ca uite ce patesc:

www.youtube.com/watch?v=7Nq9TptSyqg

Nu mai bine troscanesc in continuare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Azi Freddie al meu (pt care am deschis acest topic cu muuuult timp in urma) ar fi implinit 61 ani.

In amintirea lui www.freddie.ru/e/bio/" target="_blank">Freddie

pisicutza mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april

Azi Freddie al meu (pt care am deschis acest topic cu muuuult timp in urma) ar fi implinit 61 ani.

In amintirea lui http://www.freddie.ru/e/bio/]Freddie[/url]

pisicutza mea

Mi-e dor de Freddie!
Sincer, a fost singurul necunoscut (in sensul ca nu l-am intilnit niciodata in persoana) la a carui moarte am simtit o durere atit de MARE incit am plins in hohote!
L-am apreciat foarte mult si personalitatea lui m-a fascinat teribil!

Recent am vazut un material despre activitatea lui ca muzician in anii tinerii si am aflat multe chestii pe care nu le stiam.

De pilda, m-a uimit sa aflu ca Brian May si Roger Taylor cintau in trupa Smile si petreceau adesea timpul cu Freddie Mercury, care facea parte din trupa Ibex (nume pe care il detesta si pe care l-a schimbat fara voia celorlalti in Wreckage, punind la cale o diversiune -foarte nostima intimplarea) si, desi Freddie ii ruga sa il primeasca in "formatie", lucrul acesta nu se intimpla pentru ca la acea vreme ei il considerau prea "teatral", prea dramatic, nepotrivit stilului Smile.
Altceva ce nu stiam e ca Freddie a ales numele "Queen" fiindca a pus semnele zodiacale ale membrilor ( o fecioara, un rac si doi lei) laolalta intr-un desen si a gasit ca acesta seamana cu un blazon, de unde ideea de regalitate si bineinteles de Regina, fiindca in Anglia, Regina este un simbol puternic, decit cum speculau unii ca ar veni de la Drag Queen. Bineinteles ca Freddie a savurat dublul inteles al cuvintului queen in context dar ...nu de la drag queen a plecat totul!
Multe chestii interesante am aflat, a fost asa de bun reportajul incit speram sa tina vreo 5 ore!
A fost despre tot ce nu e muzica ( poate pentru ca despre asta s-a spus totul sau poate inca nu s-a spus nimic...?) ci mici amanunte fermecatoare despre Freddie, despre costumele create de el, relatiile lui cu ceilalti, despre cum a ajuns sa scoata dintr-un incident, un laitmotiv (felul in care isi purta/juca microfonul pe scena), despre cum gindea el totul numai in BIG STYLE, nu accepta sa fie precum ceilalti, mai mult insista sa nu fie precum ceilalti, despre cum folosea cuvintul SHOW ca fiind un cuvint inventat de el, despre umorul lui ( le-a spus celor de la Ibex: "cum naiba vreti sa devenim celebri cu un nume de animal paracopitat si cu voi intepeniti pe scena in timp ce eu sar in toate directiile?") multe, multe, multe...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

O! April, abia acum am reusit sa deschid linkul de la tine, mai pe la prinz zicea ca %$$%%&^*&(*^^$%^$%#$ ( numai ca in cuneiforme specifice netului)), asa ca abia acum am vazut ca ce am aflat eu nou, nu e deloc nou ( de fapt ce e cu adevarat nou?)...

Multumesc mult pentru link.

"Thank you, Freddie. We love you"

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Coacaze? Am baut candva tinctura, pentru probleme de sanatate.
Eu am venit repede sa va pup ca-s tare prinsa, am ore de engleza de la 9 la 13, a venit si mama in vizita dar de citit nu scapti, ca va citesc chiar daca nu am timp mereu sa raspund.

Distractie placutasio lacrima, o coacaza si-un strugurel de la mine!

Mergi la inceput