Timisoara, Impreuna! ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Cu toate ca joi,cand i-am spus la al meu de intalneala,mi-a zis:"Si la ce ora trebuie sa fim la Mall?"La care eu ii raspund:"La ora 18 trebuie sa fiu la Mall"...si s-a desumflat,dragul de el,ca la ultima intalneala ,cu Doris,Anda si Kati,i-a placut tare mult...hehehehehehe...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Castana...Mariusake, castana...sau tzeapa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Heeelooou . cafea va rog. Muuuulta.

Mariaaaa, ia uite-aici:
Pozeeeee

Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

foarteeeee tareeee Ana !!!

Anda, nu pot sa cred !!!! esti beton!!! ale mele au ramas pe un alt comp!!! ioi ce ma bucur!!!

Aida, las rochita cu paiete pentru alta ocazie, acuma ma razum la blugi

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Anda hai ca vin si eu cu o cafea taaareee , sa stai teapana cum le place la aia!

Ma bucur ca in rest suntem pe aceeasi unda.

Abia astept intalneala. Husbantu inca isi asteapta cardul tahografic sa plece ... hehehe , poate nu azi.

Dorisake eu 1 iunie 1975 , Emma Aida 24 iunie 2002

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Aida, cum te trec in lista?
Cu numele Aida?
Si la Emma doar Emma sau si Aida?
ca habar nu am
si datele lui husbandu...te rog...sa fac modificarile

Si nu mi-ai raspuns daca aveti dvd?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic...
Va rog care aveti aparate foto, nu uitati sa le puneti in posete...
ca vreau sa mai imbogatim albumul nostru de fete fantastice de prima pagina...
Ok???

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ba m-am trezit dar sunt cu amindoi acasa singura si nu prea am timp. ma duc sa hranesc trupa si ma intorc

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Eu: Aida - 1 iunie 1975
Emma Aida - 24 iunie 2002
Laci - 31 decembrie 1970

Emma are dvd si o colectie mareee de filme si filmulete.
Daca vrei pot sa aduc si eu niste dvd-uri ca sa inregistrezi niste filme.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida, , sunteti niste luptatoare si sigur veti reusi!pupici de la a mea krisztina ca sunt aproape de aceeasi virsta!
bey, voi va pregatiti de bal si io nus tiu? in ce vreti sa va intoliti dragelor? eu in blugi ca mi-s bucuroasa ca ma incap si o bluza ca e brr afara, si daca mai si ploua...
nu stiu daca vin cu copiii, mai vedem cu sotul. aseara tocmai am avut o cu sotul pe tema calculator. seara nu prea am acces, in we la fel
e acasa fata ca se face ultima dezinsectie la gradi. asa ca am program si are niste fite in ea de numa'.
asa ca va tzuc, vb mai sper prinz cind ii parchez

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Aida, v-am trecut in lista...verifica te rog daca e ok...
Bun venit oficial in marea noastra familie!

Katik, mami, ne vedem la 18...

O sa plec si eu putintel, mi-am comandat 2 plapume si doua perne mari si doi puiuti de Merinos, din alea faine....
Lui Ines i le-am luat ieri, dimensiuni mai mici.

POZE CU NOI

Mergi la inceput