Timisoara, Impreuna! ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Numai noi am ramas? Nu se mai baga nimeni in seara asta?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bu-hu-hu...prezent...

Acum am sosit de la munca...obosita, ma dor picioarele de nu mai pot, de la cat am umblat dupa haine si pantofi, plus la job, numai in picioare...

Vad ca e nebunie la noi, Aida si Mariaa au forte noi si proaspete, ne dezmortesc, ca noi aveam un ritm mai lent...
Incerc sa tin pasul ...
Ok, am avut azi parte de o surpriza ...de la elevii mei...
In clasa, pe jos au pus petale de trandafiri si lumanari rosii, au facut un covor pe care a trebuit sa merg, pana la capat, unde am gasit un cadou superb!
Am plans, bineinteles, atunci cand mi-au cantat la multi ani, atat de tare, incat au venit toti lectorii si sefii sa vada ce se intampla...
A fost super frumos, imi imaginez ce ma asteapta maine!!!
Am primit o geanta de scule si o borseta pentru foarfecile de tuns, de hair-stylisti.
Tzuca-i mama de copii ai mei...

In rest, sper sa pot dormi la noapte, de obicei in pragul zilei mele de nastere, ma gandesc, cum trec anii de repede si fac un bilant, ce am realizat, ce ma bucura, ce mi-as mai putea dori...
Sper sa visez frumos si visele astea sa devina candva realitate, cat de curand posibil!

Vine si Ana vineri...am vorbit cu ea ...
Am executa-to pe Anda, tuns si vopsit, e beton...
Merci Anda ca m-ai adus acasa, ca zau daca stiu cum ajungeam cu atetea bagaje...
A...mi-am gasit pantalaoni si blugi faini si pantofi, am vrut un sacou, dar nu am gasit ceva sa-mi placa...

Anunt :

Azi, a nascut Irina, cea de-a doua fetita pe nume Silvana, de 3,500kg, si 50 cm, prin cezariana.
Irina, sa-ti traiasca fetita( fetitele)...
Sa fie sanatoase si tie refacere rapida...

Sunt prin zona...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bu-hu-huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
hop si eu la o ora rezonabila
Irina, sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa!
chiar ca-i imbulzeala pe aici, m-am cam dezobisnuit
mariaa, sigur vor fi bine toate, inclusiv bb, o sa vezi. el vine cind vrea el, nu neaparat cind vreti voi. la noi asa a fost, de ambele dati.
ma bucur ca mama ta merge spre bine! ii doresc multa sanatate!
zici tu ceva cu ardeiul bagat undeva, ar trebui sa incerc si eu poate reusesc sa mai termin din treburica altfel slabe sperante
anda, superbe pozele! toate! o adevarata arta!
si eu vreau la budapesta, vreau tare dar nu ma duce nimeni acolo
cite zile au mai ramas din nunta?
aida, mi-ai dat idee cu noul stil de viata, o sa ma bag sa citesc cita pe acolo sa vad despre ce e vorba.
sti cu ce am rezolvat durerea de cap crunta? am deschis usa de la balcon, am pus bici in usa deschisa, m-am urcat si am pedalat vreo 20 minute apoi am baut un pahar de bere si mi-a trecut instant.. deci, terapia bicicleta (sau berea).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

doris, faina surpriza ti-au facut copiii! super!
si mai super ca ti-ai gasit toale!si mai ales ce ai vrut.
cit despre somn, daca n-ai poate se gaseste vreo bu-hu-hu cu care sa te intretii
cit despre vise, e f. sanatos sa visam, si odata si odata mai devin si realitate visele.
am parcat si eu copiii, sotul e prin deplasare la reparat un calculator asa ca am un pic liber.
fii-mea nu vrea sa doarma , face orice dar nu sa se culce. azi a fost ingrozitor de miriita si neascultatoare, m-a terminat de tot. pur si simplu nu mai stiu ce sa-i fac, a miorlait din orice.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dorisake, foarte tareee, te petreci 3 zile !!
Felicitari Irinei sa fie sanatoasa puiutza si sa o bucure pe mami tare de tot!

Katik, ce, suntem prea grase, nu-i loc de noi? a ? de zici ca-i imbulzeala lasa ca ne tinem de cald putin daca ne ingramadim

Dorisake, o sa te rog, dupa nebunia cu ziua ta, te rog sa-l treci pe al meu pe lista pe 21.09.'67 - Ladislau, sa ingroase randurile fecioarelor, nu de alta si tot dupa nebunia de maine si poimaine poate-mi dati idei ce cadou sa-i fac de ziua lui, numa 40 de ani io ma gandeam asa in nebunia mea sa-i fac supriza si sa dam o fuga la Budapesta, asa de-o zi...sa ne plimbam de nebuni acolo, poate chiar sa mergem la gradina zoo sau Planetarium ca si asa simtim nevoia sa evadam. 'om vedea...anda, sa-mi pove detalii.

pana una alta, sampania e la rece pentru Dorisakeee !!!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

mariaa, io ziceam ca e imbulzeala la cit s-a scris
apoi, cu greutatea nu ma pronunt, fiecare cum simte ca s-ar simti bine(na, ca am zis-o tare incurcat).stiu numa' ca ar trebui sa mai dau jos vreo 3-4 kg, dar cumva de pe burta si sunci.
la budapesta m-as duce la parcul de distractii ca io mintea tot de copil o am
cit despre cadou, nu stiu, si pe mine ma asteapta o hotarire din asta.suna bine o excursie surpriza
pai atunci asteptam ora 00.00 sa destupam sampania?

Poze noi

Mergi la inceput

ce zice doris de sampania de la ora 00.00 a zilei de 13.09?????

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioi, grea provocare...dar cum e meciul Romania-Germania acuma, poate sunt sanse sa-i tin de urat la huzbantu meu si sa bantui pe aici cu voi

m-am prins la ce te refereai, faceam putina baza si io

dada, sa vina sampaniaaaaaa

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput