Timisoara, Impreuna! ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 12
katik spune:
mariaa, ia uite, arunc spre tine niste gombotzi, ii prinzi?![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Doris-Alina spune:
Va plac cafelele mele?![]()
Ziceti ca nu-s dementiale...
Anooo, pe unde te-ai ascuns?
Spune-mi ca vii vineri...
Cuscra, si zici ca-i a doua zi de nunta?
Suporti eroic...
Mariaa, ma bucur ca ai reusit sa-ti faci o zi numai pentru tine...
In sfarsit...chiar o meriti din plin!
Katik? mai dormi inca?
Trezireeea....
Gata, am rezolvat cu tunsul, maine la 12 ma fac gigea...
Fug la cumparaturi...vreau si o pereche de pantofi si pantaloni, asa ca o sa dureze, sper sa gasesc...
Sa aveti o zi faina...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Katik, acuma am vazut ca te-ai trezit...
Spune-i la husbandul tau, ca nu accepti tocmeala...
Vineri nu are balta peste, a secat...![]()
E guvernant sau bon vineri, sorry...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, 

i-am aratat aseara mesajele cu fonturi de 6 ca sa vedem bine, a zis ca chiar s-a dat alarma. cica, vedem.![]()
spor la shopping!!!!
Poze noi
Mariaa spune:
Doris, balta lui Bogdan nu are peste, da?! unde mere' al meu sa aiba peste, ca altfel trebe sa merg in Billa sa cumpar si sa-i frig
si sa zic ca el i-a prins ![]()
Katik, am fost portar la handbal, da? de performanta, da? arunca tu numa' ![]()
ca io-s pe faza
Doris, spor si bafta maxima la cumparaturi sa gasesti ce-ti place! si sa ne zici rezultatul - sau sa-l vedem vineri 
Lipsesc putin, o pregatesc de control la 13,30 baie, imbracat,etc...trebuie cu vreme...mai bag un ochi pe aici, da pe sarite...
Va pup, o zi de exceptie sa aveti...si io la fel..tineti pumnii!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
katik spune:
mariaa, tinem pumnii! tare de tot! robi ii stringe de nu mai pot sa-i desfac!![]()
Poze noi
danitin spune:
Mai, pai pe bune ca intru in club cu Ana. Voi de din astea meteodependente ca mine n-ati auzit? Ca abia reusesc sa tin pasu cu ce scrieti si pe urma risc sa vin cu intrebari ca musca in ... cafeaua cu frisca.
Ieri am tras chiulul de la lucru ca un ordinar si azi evident trebuie sa recuperez. Pt vineri eu n-am cerut inca sprijin familion da de obicei sotu nu ma refuza la faze din astea si mai sunt si bunicile de rezerva. In cel mai rau caz exista kids land. La ce ora incepe?
A, si tot azi merg la .... nutritionist!!! Mi-au recomandat colegele unul grozav. Merg sa vad ce zice cu toate ca stiu si io niste chestii pe care dac le-as respecta as fi 10 kg mai slaba.
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
katik spune:
danitin, pai cum sa nu auzim de meteodependente. pina si ai mei copii cred ca sunt
. dar le sprijinim, ca deh, sunt ale noastre si le iubim!![]()
bafta la nutritionist!
hi, hi, hi, facem o trupa de copii de pe DC la kids land?
io i-as baga pe amindoi dar unul trebuie pazit inca
.
sa ai o zi buna, sa apuci sa recuperezi tot, ca altfel se aduna pt. vineri si nu e bine![]()
Poze noi
aidaciolac spune:
Ciao fetelor!
Nu am apucat sa citesc tot ca vad ca nu ati stat degeaba si am aici o kupilica care tot trage de mine ba cu una , ba cu alta.
Doris pai cafeaua aia cred ca este pt expozitie. Eu cred ca e mai mult un fel de capucino.
Katik si mie tot direct in gura imi place frisca ![]()
Revin imediat
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
doris,
i-am aratat aseara mesajele cu fonturi de 6 ca sa vedem bine, a zis ca chiar s-a dat alarma. cica, vedem.
spor la shopping!!!!
Poze noi
Al meu a intors capul ca cica stie de la mine si e deajuns
Aida - mama de pisica mica.

nov2006