Timisoara, Impreuna! ( 52 )
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Saluti, Mariaa!
Sincer, de abia astept sa te cunosc...live...
Si fetele, la fel, sunt sigura!
Si o sa te intreb si eu ceva, legat de sanatate, ca vad ca le cam stii...de voie de nevoie...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Avem , avem cucuvele!
Am vorbit deja cu husbantu ... nu ii convine dar am dat-o in ras ca m-am dus cu lugu lugu si cu marrrr-parrrr.
Mariaa tu cu ce ajungi acolo? Vin sa te iau ca si asa stam aproape?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
Mariaa spune:
ahaaaaaaaa, m-am prins de fenta !!!! care-i rostu intalnirii !!! prea imi mirosea mie aici a...iz de struguri copti ![]()
Aida...mi-a trecut un gand prin cap
mirare, da nah...
imi si imaginam coloana de masini de la AEM la Mall ...mandrele la intalneala...noroc ca-i al meu in CO ca el acolo-si are campul muncii, la Mall si parca ma simteam cu politia in spinare
glumez...of cuorzz.
Doris, daca te intere la modul serios sa te tunda cineva profi, pot sa-ti recomand cu toata increderea! Asta asa, sa te simti si tu rasfatata, ca stiu ca la coafeze asta problema ca se tund mereu singure ![]()
In alta ordine de idei, nu-i bine ca-ti trebuie astfel de info...dar cum in ziua de azi informatia inseamna putere...mai bine stii cu ce ai de-a face si stii ce ai de facut. Sunt sigura ca-i doar asa..de adrenalina
sa sarbatoresti mai cu spor 
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Doris-Alina spune:
Aida, ia detaliaza si la noi, cum e faza cu lugu lugu si cu marrrr-parrrr.

Poate tine si la noi cand avem nevoie...![]()
![]()
![]()
Ma bucur mult ca poti veni, sincer, de abia astept sa te cunosc...mai ales intr-o zi asa de importanta pentru mine...
Maria, ce iz?
ce struguri copti?
fii serioasa...iaca o intalnire ca toate altele, mai radem, mai povestim, mai ales ca memoriile din concedii nu am apucat sa le istorisim...
Merci de tuns, esti o dulce, acum serios, am doua colege la care ma tund de obicei...mai rar, e drept, ca varfurile mi le fac singura.
Nu stiu cum sa-ti zic, dar e o chestie aiurea si inexplicabila, ca nimeni niciodata nu ma face cum vreau, daca as fi numai o simpla clienta, ar fi usor.
Dar, pentru ca ma pricep, ma enervez cumplit si ma manca limba de fiecare data sa comentez: mai ia de aici, vezi ca aici nu ai filat destul, intelegi?
E un defect profesional, asta e...
Sunt genul de clienta pe care ti-ai dori-o doar o data pe an la tine in salon, intelegi?![]()
![]()
![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Aida si Mariaa, sa inteleg ca voi va cunoasteti?
POZE CU NOI
gonghy spune:
Sara buna la
de hu-hu-re-ze.
Bey nu aveti somn???
Hai ca la intalneala o sa dam din guraaaaa....

mai rau ca pe forum

Andutza draga nu facusi mama bataturi de la toace?? Hai pove cum a fost la "nunta"

Katik vaz ca te lasara bateriile,ca nu mai dai pe acilea. Te-a prins
??
Hai ca ma retrag in parcare
ca mi se inchid pleoapele
si asta parca a baut Red Bull in loc de lapte
fuge prin casaaaaa....de ma capiaza.
Da fortat o bag la somn fara comentarii.
Noapte buna la cucuvele si dimineata la o 
calda da mai bine fierbinteeee sa ne incalzeasca sufletul,ca la ce frig e afaraaaaa......

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
aidaciolac spune:
Sigur ca va invat cum e cu lugu-lugu si cu marrr-parrr. Nu da gres niciodata.
Cu Mariaa inca nu am facut cunostinta personal , dar aici ne-am intalnit si imprietenit.
Nu stiu ce as face fara forumul asta 
Aaaa , deci sa cred ca sarbatorim?
Oricum 2 ore nu ajung pentru atatea guralive la un loc. ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
katik spune:
bu-hu-hu-hu!!!!
pai ce, io sa lipsesc de la adunare!
bateriile mi-s gata dar inca mai functionez un pic
.
io propun sa facem o lista cu luarile de cuvint, ca in parlament, fiecare 10 minute!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mariaa, eu sunt perfect de acord cu strugurii dar storsi!![]()
doris, woowww! imi fac griji, poate nu te recunosc![]()
aida, cum a ramas cu amanuntele de luggu-luguguuu! vreau si io sa stiu!
fetele, stiti ce faceam io , acum am terminat treaba: gombotzi cu prune! de aia sunt fresh acuma, tocmai imi scot scrumiera din dulap. dar nu maninc din ea, sic! azi imi dau voie sa ma satur cu ceva bun!
si inca ceva, mi-am pus bicicleta pe pozitie si dimineata, la cafea, ma catar pe ea un pic.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
katik spune:
na, ma duc sa pap si apoi la nani ca acusika urmeaza circul din fiecare noapte
somn usor la huhureze!
ne vedem dimineata la cafelutza!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
anda spune:
'tui mama ei de zi de kk. hai c-am zis-o!!
acu am ajuns acasa ca am dat oculu pe la edi ca luase bulina rosie si o trebuit sa ma duc sa-l tzuc.
si-acuma stau cu picioarele-n sus ca mi-s ca doo borcane de muraturi. si e ziua 1...din 10. astia ma baga in pamant. da poate ma resusciteaza cu un bonus...ceva.![]()
beeei veselie, hai sa vb de intalneala. io vin. nush cind si cum ca n-am cetit tot da va stau la dispozitie cu 4 locuri in masina. ofer turu orasului pin la mall...moka
si daca trebe mai bag doo scaune.
si cum ce sarbatorim?? poi o sarbatorim pe ciufuleasa dorisakeee....sa traiasca o mie de ani
ca ca vb maine...detaliem.
ma duc c-o inceput sex si cu city...si tre sa-l vad ca altfel nu dorm.
va tzuuuc.
anda & iedutz