Aradence minunate! (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Inca ceva si plec ,a-ti fost careva la Takko fashion ,un magazin nou cu haine care ziceau ca se deschide din 6 septembrie langa Kauffland.
Eu astept de vreo 2 saptamani sa se deschida ,cu gandul ca merg in ziua in care se deschide dar de-abia azi dimineata mi-am dat seama ca 6 septembrie a fost ieri si magazinul deja s-a deschis . M-a intrebat ieri Pityu daca nu mergem dar i-am raspuns ca o sa mergem in 6 cand se deschide .Am vazut in pliant lucruri faine care ma intereseaza ,dar sa vad daca sunt asa faine ca in poze.

Teroristul meu a adormit ,merg sa mananc si eu ceva ,sa nu slabesc cumva

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ildi e f grea acomodarea lui Aesio la gradi....iti dai seama ca de 3 ani aproape, de cand s-a nascut a stat non-stop cu mine.....asta e...o sa treaca...dar de mers va merge clar!ca doar nu l-o tine langa mine pana l-oi insura!
Vezi ca AZI e 6!!! Deci azi se deschide Takko fashion!!!!!

Claudia e tare scump Alex!Sa va traiasca!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.flickr.com/photos/8892421@N05/" target="_blank">Si iarasi ei..

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Claudia, am vazut pozele, scump tare Alexutu'.

Ildi, am fost la Takko in Austria si nu erau mici preturile.
Ai fost aici, cum sunt?

Ioana, si prietena mea care are fetita in grupa cu Alesio e tare stresata si suparata. Mai putin, vreo saptamana si trece perioada asta nasoala.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Bogdi! Sanatate , bucurie in suflet si o surioara cat de carand, iti dorim si noi ! de la Maia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Claudia, e foarte frumusel baietelul tau, dar gandeste-te de doua ori inainte de a pune poze cu bb golutz pe net. Gandeste-te ca pozele astea le poate vedea absolut oricine! S-a dezbatut foarte mult pe forum sub asta, fetele stiu... Parerile sunt impartite oricum.

Azi am fost la vaccin cu vlad.

Ildi, da, vezi ca azi e 6!!!

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, ai vazut ce am scris zilele trecute ca s-a intors Nico, educatoarea lui Dragos la gradi?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana mi se rupe sufletul cand citesc...asa ma vad si eu cu elisa peste ani...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1900 spune:

Salutare fetele,
va multumesc pt aprecieri,dar m-am ingrozit la ideea ca cineva ar putea face ceva cu poza copilului meu!
Chiar asa ADA,CREZI CA AM MOTIVE DE INGRIJORARE?
Doamne Dumnezeule,nici nu vreau sa ma gandesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Am intrat pe fuga sa va salut, sa va spun ca ne vedem peste 2 saptamani. Suntem la ai mei si peste 2 ore plecam cu trenul spre Bucuresti. V-am pupat!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diana, drum bun si concediu de vis!

Claudia, nu stiu ce sa zic. Pe mine una nu ma prea intereseaza cine ce face si in fata carei poze. Eu ti-am zis ca sa stii...Eu nu pun poze cu copiii mei dezbracati, din principiu. Nici nu le fac poze cu organele genitale la mare vedere, ca asa gandesc eu.

Clau, tu ce mai faci? Ce face Raul? Ce faci in concediu?

Miha e in concediu? Habar n-aveam.

Ildi, spune-ne daca ai fost la takko fashion?!

Carmen, cum e Mela la gradi? Asa emotionata esti ca nu ne mai zici nik?

Ioana, eu cred ca doar cu baietii sunt probleme de ganul asta, cum ai si tu u Alesio. Iulia a fost super, n-am avut niciodata probleme ca o lasam undeva. Cu Vlad insa voi simti pe pielea mea ce simti tu acum, ca e tare tare mamaos.

Alina m, am vazut. Dupa cum ti-am mai zis nu ma asteptam sa se intoarca la gradi, dar asta e. Fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput