Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

idaira, esti frate cumva cu Dominic?! asa-mi face cum ai descris tu, miine iar il duc, si-l las toata ziua ca trebuie sa merg la popa sa vad de botez..... am ajuns sa am cosmaruri! of, asa e tre sa se socializeze, si sa fie si cu copii de virsta lui, ca eu cu david acasa, mai tre sa am si putin timp ptr mine, e bine ca ei dorm seara de pe la 21. ma bucur tare mult ca scrii din nou mai des, cu medicamentele nu stiu ce sa-ti zic, nu am luat asa ceva

cristy, da i-a placut la cules mere lui dominic, tot imi povesteste inca, am facut si 2 tarte si suc, tu in ce zi esti?

andreea, m-ai prins, am facut 2 tarte super bune, uite si tie o felie mare mare! cum mai esti?

mirelush, spor la prestat, si la noi e gata vara, a plouat de numa azi noapte, si am uitat afara caruta cu scaunul de masina al lui david

cristina26, superbe pozele

mony, bafta sa fie

irene, o zi buna si tie

oana, cum e cu sinii mai curge laptele?

michelle, miiine il duc, ca luni a fost liber la noi, mi-e tare groaza, mai ales ca-l las mai mult ca trebuie sa merg la popa sa rezolv cu botezul!irlandeza are fetita. ai vazut ca totul e ok, si ca nu ai nimic, doar stresul asta bata-l cucu

jojo, te tot astept sa te invat cu pozele, va vreau sa te vad, si sa fim pregatite ptr cind nasti, sa-l vedem p ebebe

alyx,sper ca nu te-ai suparat pe mine, daca da, te rog sa ma scuzi

remalis, sanatate multa sa ai, lasa ca treci tu de perioada asta, bebe sa fie bine, ca si eu la dominic am slabit 5 kg si la david mai mult, si inca in trimestrul 2. bebe sa fie bine, in cite saptamini esti?

allinushca, hm ce frumos miroase floricica, merci! poate ai fost stresata fara sa iti dai seama, ca te-ai apucat tare devreme sa faci teste si toate alea....imi pare rau ca nu vine odata ciclul ala! ca-l iau de par eu! e bine ca esti increzatoare asa sa fii!

vivela, vreau poze cu grasunul

dana, nu ma uiti cu poze noi din sardiniaam uitat sa pun la irlandeza ca e fetita, merci

lau

mia, nu mai stiu daca te-am felicitat, din suflet, sanatate multa

va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

mav, e frumoasa toamna, e superba. nu stiu cum e penrtu altii, dar mie nu-mi deloc nostalgica, mie imi da forta sa merg mai departe. doar sa stiu ca am pentru ce sa lupt. multumim, draguto, pentru ca te-ai gandit la noi cand le-ai postat.
michelle, bravo, ma bucur tare mult ca ai luat aceasta initiativa. pastreaza tonul optimist si va fi totul bine. am inteles ca e eficient acel microscop, iar referitor la faptul ca nu stii exact cand se produce ovulatia, asa am si eu o prietena. a incercat 8 ani sa ramana insarcinata, a mers la o sumedenie de dr... nici unul nu ii dadea nicio sansa. intr-un final a mers la un dr. recomandat de cineva si aici, monitorizand-o si facandu-i tot soiul de analize, a observat ca ovulatia se producea in alta perioada. nu mai retin prea bine detaliile, cert e ca are o fetita de 2ani si 8luni de toata frumusetea. te pup si iti tin pumnii!
Lau-Meli, multi,draguto. daca tot nu-ti vine cm, nu-ti da nimic doctorul? nu ma pricep intreb si eu.
Vivela, felicitari, sa ai un bebe sanatos, frumos si tare norocos.
Flavia, pupici pentru tine si pentru voinicii tai. s-a mai obisnuit cat de cat Dominic la gradi? ce ti-a spus educatoarea ca face in timpul zilei, se joaca cu ceilalti?iti trimit pm.
Cristina26, ce printesa frumoasa, o mananc cu totul.
va pup pe toate, dragelor, va citesc aproape in fiecare zi, de raspuns nu prea am timp, iar cand am sunt rupta de oboseala, spre exemplu acum. am alergat toata ziua la contabil, la banca, la leasing, sa iau fluturasii pentru reclama, dar m-am rasfatat putin ca mi-am cumparat cate ceva de imbracat ca m-am ingrasat, sunt cat China... dar nu conteaza imi spun, bebe sa fie bine.

Marina, o in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

FLAVIA ce buna o fi tarta ta. Ma bucur ca i-a placut piticului la cules. Multi pupici voinicitilor si tie. Eu sunt Z26, mai am un picut, deja au inceput emotiile.

Michelle spor la invatat. Ce bine ca ai grija de o fetita. Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai si tu cat mai repede un puiut al tau, mai ales ca ai toate analizele foarte bune, chiar n-ar trebui sa mai fie o problema. Am tot uitat sa te intreb, ti-a trecut arsura de la frunte? Cred ca da. Te pup.

Multi pupici la toate fetele,

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Vivela felicitariii!!!sa'ti traisca grasunuu

io's nasol da'tot..nu's ce draku s'a intamplat..adica stiu dar nu va mai spuimi s'au iritat gingiile si am numai afte in gura si dor al drakului de rau..de invatat n'am nici un chef asa ca stau si zac!!!
in rest toate bune si frumoase..am dintziiiidaaa ii am acu..ii am

aaaaaaa si inca ceva io va pup pe TOATEEEEE..Toateee...aviz Lauricaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LAU,MUSETTEPINK ,

FLAVIA sa speram ca juniorul se va obisnui cat mai repede posibil. Cand ajung acasa sigur voi pune poze.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Cum draga de Michellemi-a dat un mic impuls,am inceput si eu sa scriu mai des ,asa mai stangaci...
Andreea16sigur m-ar interesa si pe mine si cred ca mai pe toate fetele, ce tratament ai mai urmat tu,in afara de Utrog,pt a ramine??!!
Irenecam sa stii ca chiar m-as bucura daca mi-ar veni mai abundent.Eu ma pling ca e asa de anemic de o bucata de vreme...
Mussetepink ai mare grija cu Branca ursului...documenteaza-te mult inainte de a lua,plantutele sint bune,dar tre sa fii f atenta pt ca pot fi si periculoase cum e BU.
Michelle mi se pare prea devreme sa iei Duphastonul din z14.Tu stii cu exactitate cind ovulezi in fiecare luna?! Stii ca Duphastonul e progesteronul sintetic iar daca il iei inainte de ovulatie adio sanse pe luna respectiva.Eu stiu ca se ia dupa z15,eu am inceput sa iau din z16,pt ca ovulasem pe 14,asa ca ai grija!
alinushca si eu te
Vivela felicitari si din partea mea si sper sa ne molipsim toate de la tine!!!!
L5845 tare m-as bucura sa fi fost de la implantare.Din pacate,am fost atit de traumatizata la amandoua pierderile ca mi-e si frica acum sa ma bucur prematur,ceva in neuronul meu refuza mesajul asta.De fapt,in realitate n-a fost decit o mica pata,care mie personal mi s-a parut ca e de culoarea sangelui diluat,dar care nu s-a mai repetat.Ce-o fi ,cine mai stie! Nu mai vreau sa ma mai dereglez hormonal!!
Flavia uite ce similitudini intre mine si Dominic! Adevarul e ca ,tu ca mama ai sa suferi mai tare ca el,stiu de la mama mea...si eu,ca o mica manipulatoare emotionala ce eram,exploatam la maxim acele momente!! Ceea ce e important,e ca Dominic va fi in colectivitate,si va invata foarte multe lucruri,asa ca va fi in final o experienta pozitiva...numai ca tre sa treceti impreuna peste hopul asta!!!!
Mirelush am citit ca ti se apropie per fertila.Eu va doresc sa va relaxati cit puteti si sa va bucurati din plin de acele momente ,nu numai pt ideea de concepere cit si pt sentimentele voastre!
Va pup pe toate pt ca sinteti speciale ,fiecare in parte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor azi mi s-a intimplat ceva minunat! le-am vazut pe fetitele lui mari! vai sint minunate, mai frumoase decit mi le imaginam! daca vreti sa le vedeti este un link la capsunele de mai iunie 2007!
va pup tare intru mai tirziu

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

musettepink din cate stiu eu, e buna BU pentru reglarea CM, sper sa-ti fie buna si tie.
mav superbe melodii.
Pepsi multi si tie si la nazdravani.
Teo ba iau, cum sa nu.Mi-a dat dr. sa iau Duphaston, sa vina CM sa fac niste hormonale in ziua 2-3, ca sa ne poate spune ce sanse de FIV sau IA avem.Momentan, mai am de luat pana sambata inclusiv, apoi sa astept CM. Sa nu mai zici ca esti grasa, ca asa cum ziceai si tu, important e sa fie bine gagalicea.
cristy tin pumnii sa fie liniute rosii si nu altceva rosu.
Liano cum Doamne ai reusit " performanta" cu gingia? Ia sa vezi tu cum vin cu la dintzaru' ala, ce mama lui a facut? Pai se poate? Aaa, uitai sa te intreb, bata era pentru mine??? Daca da, de ce??? Ca nu facui niika rau....
Idaira pai tin langa mine aici, sa nu vina uratzoii la tine, bine?
-ici la tot minunatelor de aici.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Cristina26, tare frumoasa este Ingrid! Are si cu cine sa semene, cu asa o mama frumoasa..

Musettepink, iubita, chiar daca am facut tratament, nu a dat nici un rezultat…Anul trecut, in vara, am fost la monitorizare si medicul a vazut ca endometrul meu era prea subtire, doar 3 mm. Asaca am facut tratament cu utrogestan si injectie cu pregnyl, dar nu s-a intamplat mare lucru. Pentru ca am plecat in America, am hotarat ca, daca nu se intampla nimic pana in dec, voi urma un alt tratament. In dec, cd am mers acasa, am mai facut un trat cu utrogestan + niste injectii f scumpe, nu imi amintesc acum numele, pentru stimulare. Am avut o super ovulatie, endometrul avea 8 mm, dar tot degeaba…Eu cred ca orice am face, nu se intampla decat atunci cand vrea Dumnezeu, putem sa stam noi si in cap. Sa stii ca mi-am luat si multe ceaiuri, am citit tratamentul Liviei, dar le am si acum in dulap, nu am apucat sa fac tratamentul. Ah, si am luat si Maca vreo 2 luni, dar m-am ingrasat si insarcinata nu am ramas, asa ca am renuntat.

Monysorescu, iti tin pumnii sa nu mai vina uratii!

Michelle, si eu sper sa fie totul bine, sunt cam speriata, dar ma bucur ca merg la medic, poate ma linistesc. Din pacate caietele sunt acasa, in Ro, iti dai seama, am terminat liceul acum 12 ani, de atunci nu le-am mai rasfoit. Daca ajung acasa in decembrie (nu stiu inca sigur) cu cea mai mare placere o sa caut si daca le gasesc ti le trimit. Ma bucur tare ca analizele au iesit asa bune, sunt sigura ca vei ramane insarcinata cat de curand. Poate ar fi bine sa mergi la monitorizare, ca sa stii exact cd esti la ovulatie. Spor la invatat!

Alinushca, asa este, suflam si in iaurt, de aceea mi-e si frica sa ma bucur, nu mai pot, parca ma opreste ceva. Am cam inceput sa ma ingras, eu pun imediat la burtica si deja nu ma mai pot incheia la pantaloni, dar m-am gandit s anu merg inca s aimi cumpar haine noi, ca si data trecuta am cumparat si dupa aceea le-am dat. Of, zici ca sunt nebuna…

Dana, mi-au placut pozele!!! Esti foarte frumoasa si te potrivesti cu sotul tau. Sunteti un cuplu frumos! Asteptam pozedin vacanta.

Lau Meli, un pentru tine.

Flavia, tare pofta mi-ai facut cu tartele…As face si eu weekend-ul asta, dar m-a innebunit sotul sa ii fac tiramisu. NU am mai facut de cand statea in ro, am avut o perioada cand facea 2 tiramisu pe saptamana…Ce bine ca ati stabilit data botezului, de abia astept s avad poze.

Marina, relaxeaza-te si tu in weekend-ul acesta. Eu am pus deja 3 kg, fiind doar in saptamana 8…Cand citesc prin carti ce putin treb sa luam in greutate mi se face rau…Nu sunt in stare, manac ca o vacuta.

Cristy 74, tin pumnii sa fie cu noroc luna aceasta!

Liana, imi pare rau ca esti in dureri, sper sa treaca cat mai repede.

Idaira, am scris mai sus, chiar daca am facut tratament, nu am ramas atunci. A fost tratament de stimulare, de marirea endometrului. Daca vrei sa-ti spun exact, o sa caut retetele si iti scriu ce trat am urmat. Eu am fost la o doctorita de la CFR 2, la recomandarea unei prietene pe care a ajutat-o sa ramana insarcinata. Mi-a placut mult de ea, e tanara, dar f priceputa. A vrut sa ma ajute, doar ca e greu sa faci tratamente si monitorizari cd esti mereu pe drumuri. Daca vrei, iti dau contactele.

Fetelor, despre mine ce sa va spun, am in continuare scurgeri maronii, nu f des, dar am. Inutil sa va mai scriu ca sunt speriata, maine merg la medic, sper sa fie totul ok. Va scriu dupa ce ma intorc.

Va pup pe toate.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Fetelor va multumesc pentru incurajari si sustinere.
Abia astept sa vina data de 16 sa vad ce si cum. Pana atunci va urez o zi buna si multa bafta la facut

to be or not to be?

Mergi la inceput