Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea16,iubta,iti tin pumnii pt maine,sunt sigura ca nu e nimic grav cu scurgerile dar acum iei utrogestan?Eu asa stiu ca daca ai scurgeri e bine sa iei.Nu te mai stresa cu kg ca si eu cand am pierdut sarcina aveam 8 saptamani si nu mai puteam sa ma inchid la pantaloni,kg vin si se duc important e sa fie bebelul sanatos.Te astept cu vesti bune de la dr!In legatura cu tratamentul sa stii ca asa e ,copilul vine cand vrea Dumnezeu poti tu sa faci orice ca daca e sa nu vina acum nu vine.Acum dupa 10 septembrie ma duc la dr endocrinolog sa vedem daca e ceva cu dereglarea asta a cm-ului si sa vedem ce-mi zice.Si atat,altceva nu mai fac,nici teste de ovulatie,nici nimic.O sa ma linistesc si o sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea si mie un sufletel!Intru maine sa vad ce a zis dr!

Idaira de ce e periculoasa branca ursului?Din cate am citit pe net mi se pare destul de ok,doar sa nu o iei in timpul sarcinii de asta am zis ca daca ma hotarasc sa o iau o sa iau o luna si in luna aia nu o sa prestez ca sa fiu sigura ca nu raman.Tu ai citit ceva de rau?Un mare!

Danangie

L5845
Pepsi,Liana, Mav, Cristy, Baby, Blueeyes, C.myry, Dan_ny, Irinacam, mcrissa,Teo2rina,Michelle,Jojo-miha,Alinushca,Va pup pe toate si va ofer cate o !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Fetelor am niste emotii foarte mari, sunt Z27 si parca nu mai am rabdare. Bineinteles ca n-am avut stare si cum am ajuns la serviciu am coborat in depozit si mi-am luat un test care este negativ, dar sunt convinsa ca e prea devreme si oricum testele astea nu sunt prea bune. Am zis ca nu fac nici un test pana saptamana viitoare si nu m-am tinut de cuvant, dar n-am ce sa fac, nu ma pot impotrivi sentimentelor mele. Am asa un sentiment ca luna asta o fost norocoasa sau poate ca sentimentul asta vine din dorinta mea prea mare de a ramane gravida? Nu stiu, ca nu am nici un simptom, nici dureri de sani, nici greata, nimic, nimic. Doar o mare dorinta si o imensa speranta ca luna asta voi fi gravida. Ajuta-ma Doamne te rog.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Fetelor va rog sa nu va suparati pe mine, dar am o stare de nervozitate, nu pot sta locului deloc si trebuie sa ma vait undeva. Parca au inceput ceva simptome, adica usoare intepaturi in burtica si ma duc la baie foarte des, atat, nimic altceva. Am vrut sa-mi fac astazi o analiza de BHCG, dar rezultatul il am abia saptamana viitoare, ceea ce nu ma prea ajuta, ca pana atunci imi dau seama si singura. Cred ca o sa innebunesc pana duminica.
Va pup pe toate, si inca o dat scuze ca va stresez si pe voi.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Cristy, sa te ajute Dumnezeu, iti tin pumnii si ma rog pentru tine, pentru linistea ta. e un moment tare dificil, eu nu am stiut cum sa stapanesc nerabdarea, mi se parea ca ma tine ceva pe loc. din fericire, te duci la baie cam des, si eu am avut senzatia ca imi vine ciclul mult timp, chiar si acum o saptamana aveam asa niste intepaturi.
Andreeutzule, vezi ca ti-am trimis curaj mult, ai nevoie si de stapanire de sine pana ajungi la dr. si eu am avut scurgeri maronii si s-a intamplat in weekend si pana luni mi s-a parut o eternitate. dar am luat din proprie initiativa utrogestan si a fost bine. niciodata nu vei scapa de stres. acum te rogi sa treci de perioada critica. apoi astepti masuratorile la pliul nucal. apoi triplul test. apoi eco de morfologie fetala. dupa ce nasti de ce doarme asa mult/ putin... si tot asa. dar merita nebunia pentru un puiut micut. bafta multa!

Marina, o in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

[quote]Originally posted by L5845
Teo ba iau, cum sa nu.Mi-a dat dr. sa iau Duphaston, sa vina CM sa fac niste hormonale in ziua 2-3, ca sa ne poate spune ce sanse de FIV sau IA avem.Momentan, mai am de luat pana sambata inclusiv, apoi sa astept CM. Sa nu mai zici ca esti grasa, ca asa cum ziceai si tu, important e sa fie bine gagalicea.

Draguto, iti tin pumnii, sa-ti vina odata uratii aia si sa poti afla si tu cum stai. te pup si bafta multa!

Marina, o in 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna!

CRISTY, iti inteleg nerabdarea...mmmm, parca mi-e cunoscuta povestea cu testul: si eu imi promiteam mereu ca nu fac, dar nu aveam stare! Doamne-ajuta sa fie un bebe mic acolo!

ANDREEA, abia astept sa ne aduci vesti depres gagalice. Te cred ca esti speriata, si eu ma gandesc uneori ce munte de stres ma asteapta daca o sa raman gravida. E greu cand esti atenta la fiecare durere, junghi sau cate se mai intampla. Dar, cum spunea si TEO, bucuria pe care ne-o vor aduce mititeii nostrii merita si tin pumnii azi!

PEPSI, asa pofta mi-ai facut cu tarta de mere ca nu am rezistat si am facut si eu una!!!Mmmmm, ce bun!!!

MUSETTE, foarte bine faci ca mergi la medic si ca te linistesti...va veni, sunt sigura

LIANA, ce rau imi pare...offf, scapasi de dintzar si te luara gingiile...offffff!! Io am scapat de necazu' asta cu aftele cu vitamine...Da' acu depinde si de cauza. Te puuuup!!!Si spor la invatat!!

ALINUSHCA, ce mi-a placut ca ne-ai pus cate un bebe deasupraSigur o sa-l prindem toate in curand!

pup] multi pentru toate fetele, am un pic de treaba acum...dar intru diseara sa vad ca mai faceti!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-draga stiu ca azi nu iti va fii usor ca trebuie sa il duci la gradinita pe Dominik si ti se va rupe suföetul sa il vezi cum plange iar,dar te rog fii tare ca vor trece si aceste momente,acum mai dureaza putin pana se va obisnui...David cum e?Sper sa rezolvi cu popa azi tot ceea ce trebuie.Sper ca si mie mi-ai lasat o bucatica de tarta...Si eu vreau sa le vad pe fetitele lu" Mari...
Vivela-felicitari pentru puiutul tau sanatos!!!Ma bucur sa aud ca ne-ai mai citit.Iti doresc tot binele din lume alaturi de baietelul tau scump!
Danangie-da sa stii ca esti foarte frumoasa nu ai de ce sa rosesti ca este adevarul...Ma intrebai de microscop,da mi-am cumparat un minimicroscop pentru care se foloseste saliva,eu am dat aproape 90 de euro pe el,l-am cumpart direct de la o farmacie,acum nu stiu sa iti spun cat de bun este,ca abia acum il folosesc.Ma bucur mult ca ai revenit.
Musettepink-nici eu nu mai stiu in ce zi sunt...sper ca luna ce vine sa ne dai vestea cea mare,nu conteaza ce metode folosesti numai sa vii cu doua liniute bine?Invatatul merge cam greu dar merge mersi de intrebare.
Teo2rina-nu iti fa probleme cu kilogramele ai sa vezi ca alergand in stanga dreapta dupa copilas le vei da jos sunt sigura,important e copilasul sa fie sanatos.Ai grija de tine si nu te obosi prea tare.Si eu sper sa dea rezultate eficiente acest microscop.
Cristy 74-iti inteleg atat de bine emotiile si nerabdarea,hai ca nu mai ai mult si la cat de tare iti tin pumnii stransi sunt sigura ca ne vei da vestea cea mare.Da imi face bine sa am grija de fetita,ma "antrenez"pentru statutul de mamica...
Liana30-imi pare rau ca te deranjeaza gingiile sper sa iti treaca ca te-ai chinuit destul la stomatolog.Te pup dulce sa iti treaca!
Idaira-cat de mult ma bucur cand vad ca scrii mai des.Eu stiu sigur ca ovulez dupa ziua 14,deci nu cred ca fie probleme mai ales ca doctorita mi l-a recomandat dupa control si dupa ce vazuse foliculul cum se prezinta...si si dupa teste asa stiu ca prin ziua 16-17 cam asa ovulez..mersi pentru grija ta!
Andreea16-te inteeleg ca esti speriata....dar ai sa vezi ca e totul bine!IMa voi gandi la tine azi cand mergi la medic sa fie totul bine!in legatura cu notitele draga mea eu am crezut ca le ai in calculator la tine dar daca le ai acasa atunci lasa ca am aici o gramada de cd-uri si carti si fel si fel,cred ca imi ajung...Nu uita ca ne gandim cu toate la tine azi!
IreneCam-pai asa ,faci tu tarta cu mere si nu ma inviti si pe mine...offfff...Ma bucur sa te vad atat de activa aici,sper din suflet sa termini tratamentul cat mai repede si sa fie totul bine!
Blueeyes-ce mai faci?Ocupata a?stiu stiu....vezi ce faci ca la odiseea asta TREBUIE sa mergem,am asteptat destul nu?Ce figura ai fost cand ai spus ca e vreme de facut copii...
Mcrissa-si tu mai ai putin pana la testare,iti tin pumnii!Tare simt eu ca esti gravi!
Alinushca-si mie mi.a placut ca ne-ai pus cate un bebik la fiecare deasupara,poate asa vine si la noi mai repede...Of nu stiu ce sa zic de intarzierea asta...
L5845-ce mai faci draga mea?ceva semne de cm?
Baby-r7-asa sa inveti sa te aud ca ai luat din prima examenul...
Remaliss-nu stiu daca ne mai citesti dar vreau sa iti spun ca ne gandim cu toate la tine si sper sa fie totul bine sa revii cu vesti bune.
Chantal-chiar daca nu mai esti pe lista sa stii ca ma gandesc la tine,stiu cat de greu iti este si sper din suflet sa fii mai bine!
Catty-ce mai faci?ma bucur ca pleaca seful tau,asa nu o sa mai ai atat de mult stress...
Ale-cum te simti?Hai capul sus ,stiu ca e greu dar ce putem face decat sa speram in continuare...
Alyx-iar ne-ai parasit??
Depre mine ce sa va mai spun,sunt atat de ocupata ca nici nu mai stiu in ce zi sunt...Imi doresc atat de mult sa va dau si eu aceasta veste mult asteptata cat mai curand...Aici la noi sunt inundatii si e urat de tot nici nu imi vine sa ies din casa...of ce vreme,acum prea cald,acum frig si acum ploua de numa...nu mai avem vara adevarata,toamna,primavara si iarna ci e mereu un amestec de toate...Cine ce mai intelege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fete nu am timp nici sa mananc dar totusi am intrat sa vad ce mai ziceti!
IreneCam
Michelle f bine ca numai numeri zilele,eu parca de cand m-am lasat de sportul asta parca sunt mai relaxata.Un
Cristy nu ne stresezi....m-as bucura mult sa fie un samburel acolo in burtica,stai linistita si asteapta!
Andreea ma gandesc la tine sa vii cu vesti bune de la dr!
Teo2rina cum merge gradininta?

Va pup pe toate am fugit........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offffffffffffff nu mai am timp nici macar sa citesc.ieri acasa mi-a picat netul si eram .tocmai cand sa intru sa citesc...pica el ca prostul............sper azi sa mearga........
scoala merge bine...invat sa conduc.ieri am iesit prima data pe sosea si imi place la nebunie...........
de luat sigur iau din prima...cu gandul asta m-am inscris la scoala si sunt increzatoare in fortele proprii.......
ca daca nu iese bebe.macar ne luam masina...........nu?
liana am citit de gingiile tale......... sa treaca.........
restul fetelor va pupic dulce si cand mai am timp........o sa intru sigur sa si scriu mai mult........
deci voi lipsi, dar cu motive serioase.........
daca am alte vesti intre timp.intru si va anunt sigur..........

mami si tati te asteapta.......inca nerabdatori!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by cristy74

Fetelor va rog sa nu va suparati pe mine, dar am o stare de nervozitate, nu pot sta locului deloc si trebuie sa ma vait undeva. Parca au inceput ceva simptome, adica usoare intepaturi in burtica si ma duc la baie foarte des, atat, nimic altceva. Am vrut sa-mi fac astazi o analiza de BHCG, dar rezultatul il am abia saptamana viitoare, ceea ce nu ma prea ajuta, ca pana atunci imi dau seama si singura. Cred ca o sa innebunesc pana duminica.
Va pup pe toate, si inca o dat scuze ca va stresez si pe voi.

Cristina

Poze

Cristina iti tin pumnii sa ai dreptate. Nu e totusi rau ca ai facut HCG, chiar daca vine asa greu raspunsul. Pentru ca rezultatul lui este 100% concludent pe cand la testele de urina, din cate am aflat, poate sa dureze chiar mai mult pana sa se pozitiveze.
Asa ca ce pot sa iti zic decat ceea ce nu vrei si nu poti sa auzi: "Ai rabdare!"

Hai sa fie BB

In asteptarea lui

Mergi la inceput