Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

saru'mana, Irene, si eu sper ca va fi bine. ti-am trimis pm ca sa vezi niste foto.

Marina, o in 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutareee!!!am luat o parte din examene..jumate doar mai am peste 2 sapt ..si scap..mi'a fost dor de voiii..
oauuu ce vazuiii!!vesti bune!!
cristy74 Felicitarii..felicitariisa ai o sarcina usoaraaa

Lau dintzara nu are nici o vina..am hacut hemoragie la gigie si ca sa'mi opreasca hemoragia mi'a dat cu ceva,,nu stiu cu cemi'a zis da am uitat..si am facut alegie si de aceea..da mai am putin si trece..asa ca tot raul spre binee..bata era pt tine ..sa o vezi si sa nu o uiti
andreea16 au si trecut deja..pupp sper ca esti bine.
Irene te pup si io.
Michelleee de la pupicu tau trecu
baby_r7vesti ceva?
Mirelus il vazui..moamaa ce mare fuu
Lauricaaaaaaesti in clubul pupacioaselor..naaa tzuc..tzoc sa'l prinzi si pe asta..sa nu'l ratezi
Pepsi sfaturi am primit dar incepeau asa..toate astea poti sa le ieida ce?ca numai era scris nimik,,parol!!
dan_ny de linistit nu ma voi linisti niciodata,,ca daca's dilie tot timpu gasesc cate ceva..stii vorba aia.."maimuta cand n'are ce face.....
Teo ai vb si cu mine?ca io l'am avut inchis
va [up pe toateee..toateee.
revin
Pepsiiiiiiiiiiiiii uitaisa nu uiti sa ma visezi zilele astea..da?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana, felicitari , stiam io ca olteanca-i desteapta!!! tinem pumnii si-n continuare (i-am zis si lu' bebe sa tina pumnisorii stransi pentru tanti Liana). bre, oi fi avut tu telefonu' inchis, da' io am vorbit si cu tine... si-mi povesteai ce e cu gingia ta, Doamne, am innebunit de tot. cica sunt vise de gravida, asa ca nu ma luati in seama. ma bucur ca ai revenit, am crezut ca esti prin vacanta, in plimbare.

Marina, o in 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fete frumoase si puternice!
Cristy74-inca o data felicitarile mele pentru testul pozitiv,sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos!Cat de mult ma bucur ca ai reusit!Vei fii impreuna cu andreea16 la odisee nu?Ma bucur foarte mult!Ai grija de tine si te astept cu vesti bune de la medic!
C.myry-sa iti traisca nepotelul sa se faca mare si sa fie mereu sanatos!te cred ca abia astepti sa il vizitezi,sa ne spui cum a fost.tu ce mai faci?Mersi ca te gandesti la mine!
Idaira-inca o data multumesc pentru sfatul cu duphhastonul.tu ce mai zici?Ma bucur sa te vad putintel mai activa pe aici...te pup dulce!
L5845-ma bucur sa aud ca nu esti deprimata si sper ca in curand sa incepi analizele sa fie totul bine si sa te vad gravida cat mai repede!Eu nu iau Duphaston zilnic ci numai 10 zile si da voi lua in fiecare luna pentru sustinerea sarcinii...Eu iti fac galerie sa iti vina uratii!!!
Pepsi-imaginea pusa de tine e de vis,extraordinar de frumoasa...Ce figura e Dominik cu leul lui si tu cum i-ai explicat,foarte dulce!Ma bucur sa aud ca Dominik a fost baiat curajos ca nu a plans prea mult,ai sa vezi ca incetul cu incetul se va obisnui si nu va mai varsa o lacrima.Vai ce bine ca i-ai dat produse cu lapte si nu ti.a facut nimik,incet vor trece toate probleme...Nu stiu ce sa zic de David,poate ca se sperie in masina de atata zgomot inca nu e obinsuit dar nu cred ca e cazul sa iti faci probleme,la fel ca si dominik incetul cu incetul se va obisnui.Normal ca vreau reteta de tarta ca eu sunt tare mancacioasa si asa pofta mi-ai facut...
Catty-cum a fost cu socra?Te.ai descurcat?
Mav-draga mea ia zi cine te-a suparat?Ma bucur ca ai pastrat doar un serviciu pentru ca erai prea solicitata cred eu,asa mai ai timp si sa ne mai scrii ca ne e dor de tine!Of et rog mergi la doctor sa vezi de ce te doare urechea,sper sa nu fie nimik grav,poate ai tras curent doar.Multumim pt acatist.
Musettepink-imi pare rau ca ai lucrat si in weekend...In rest cum te mai simti?
Dan-ny-imi pare rau ca uratii astia ti-au dat bataie de cap si mai ales ca nu te-ai putut odihni acasa ci a trebuit sa mergi la lucru..
Äle-cum te mai simti?A trecut cm-ul?
Jojo-miha-in sfarsit te vad si eu pe tine,esti o graviduta tare frumoasa,o sa ai o bombonica de fetita dulce!
Andreea16-ma bucur ca i-ai vazut inimiora puiutului tau,sarcina usoara in continuare!!spor la invatat!
Oana-oana26-chiar eram ingrijorata pentru tine,m-am bucurat cand am vazut ca ai scris.Ce bine ca s-au oprit sanii...Of atat de rau imi pare pentru ceea ce ti s.a intamplat...ce pot sa zic sa ma scuzati dar spun si eu"laboratoarele din romania...",imi pare rau!Din pacate asa va fi intotdeauna cum ai spus pentru noi mamicile ramase fara prunci...FOARTE GREU!
Alinushca-inca nu ti-au venit uratii?Of nu stiu ce sa zic,poate ar trebui sa mergi la medic sa vezi de ce intarzie atat...
Blueeyes-eu sunt in ziua 12 circa dar tu?sper ca luna asta ajungem si noi la odisee ca nu mai rezist!
Mcrissa-ce veste ne dai?
CristinaAna-ma bucur ca nu ne-ai parasit ca inca ne mai scrii desi stiu ca acum abia mai ai timp liber.Ce face mititelul?
IreneCam -ce figura esti,si eu am avut de facut multe treburi casnice azi,parca nu se mai termina,mereu gasesc cate ceva de facut...in rest ce mai faci?cat timp trebuie sa iei tratamentul?
Teorina-ai aflat ce ai in burtika?ca deja se poate vedea la eco?Distractie placuta la inaugurarea gradinitei sa fie asa cum ti-ai dorit,desi sunt sigura ca va fii superb!
Liana30-ma bucur ca ai scapat de dintar ca de la pupicul meu ti-a trecut durerea!
Remaliss-sper din suflet sa te faci bine sa poti manca si sa iei in greutate,te asteptam cu toate cu vesti bune!
Chantal-ce mai faci draga mea?
LauraIoana-ce face bebika?cand pui poze cu burtika ca eu tot astept!
Cristina26-ce mai faci?ce face micuta?
Irenebobe-unde esti?
Danangie-ce mai faci?Sper ca ne dai in curand vestea cea mare!

Despre mine ce sa va spun,incerc sa am timpul cat mai ocupat ca sa nu ma mai gandesc atat de mult dar dupa cum stiti cred ca,toate,asa ceva e imposibil...Imi doresc atat de mult un copilas sanatos si sper sa va dau acesta veste in curand,mi s-ar parea un vis,cred ca nu as reliaza cand as vedea cele doua liniute...Doamne ajuta sa vina cat mai repede acea zi...va pup fetelor si va doresc tuturora multa putere si mult optimism...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTYfelicitari!!!!! Ai vazut ca ai reusit?!! Oh..D-ne ce veste minunata!! Sa ai o usoara si fara probleme. pe !!!

LAUazi sunt in ziua a 22-a CM. Simptome nu am....o fi si devreme. Mai nou e ca e prima data de la chiuretaj cand simt sanii sensibili. Adica....eu inainte de menstruatie de obicei ma dureau sanii foarte foarte tare. Nici nu puteam sa-i ating. Dupa chiuretaj....nu m-au mai durut niciodata. Erau mereu fluestiti. Nici macar o sensibilitate. Acum....luna aceasta vad ca de 2 zile ii simt sensibili cand apas pe ei. Nu mult.....dar oricum ii simt putin sensibili. Acum cine stie....pe 17 septembrie ar trebui sa stiu daca a fost sa fie sau nu. D-ne ajuta. Scuza-ma....tu? In ce perioada esti?

FLAVIAhmmm....la calarit a fost frumos dar si dureros. Deci.....a costat 25 de euro o ora de calarit. De la ferma pana la malul marii. Imediat cand am ajuns acolo, mie mi-au dat cel mai batran armasar de acolo. Avea 18 ani. Il chema Quantarello. Nu stiu ce nume o mai fi si asta. Bland tare. Dar si smecher. DEci....cand m-am urcat pe cal...mama....mama...parca eram la etajul 4. Asa de sus mi se parea ca sunt. imi tremurau picioarele de nu mai puteam. Atunci pe loc, m-a invatat cateva reguli.....cum sa fac la dreapta, la stanga, cum sa-l fac sa plece de pe loc, sa stea pe loc. Ma rog....vreau sa-ti spun cand atunci cand am inceput sa luam startul.....deja il injuram de nu mai puteam pe sot in gand!!! Naspa a fost ca iesirea era in vale....si am zis ca-mi sare inima din piept nu alta. Si cand ma gandeam ca am o ora de stat pe "chestia" asta care ma salta ca pe un hopa mitica......sincer in momentul ala imi venea sa plang. Pe urma....am revenit pe pamant normal....nu mai era vale. Si incetul cu incetul am inceput sa inteleg miscarile calului. Mergeam toti in sir indian. "Toti" insemnand eu sotul si tipa care era acolo. Mai intreaba una, mai intreaba alta nici nu mi-am dat seama cand am parcurs juma de drum de la ferma pana la mare. Numai ca al meu calut naravas.....tot apleca , capul. O intreb pe tipa de ce da capul in jos...si ea de colo: Pai adoarme ca se plictiseste. Adica..trebuia sa-i mai dau cate un sut din cand in cand ca sa-l trezesc. Dar eu nu reuseam sa-i dau "suturile" pe care le dadeau ei....ca imi era mila. Si asa eu il mangaiam su "suturile mele....si ramaneam in urma. Ei...ca sa inchei a fost o experienta foarte frumoasa. E o satisfactie imensa sa stii sa calaresti. Numai ca nefiind obisnuita cu asa ceva ....de a doua zi pentru o saptamana m-au durut picioarele, fundul si spatele de num ai puteam. A fost frumos. Vad ca merge mai bine cu Dominic.

CRISTINA_ANAdistractie placuta si relaxare din plin.

Deci, fetelor....dimineata pe la 10 am ajuns si eu acasa. Franta. Nu prea am dormit pentru ca din nou a fost foarte frig pe vapor. Nu va zic ca toti aveau saci de dormit, plapimioare, paturi. Daca as fi stiut!! Eh...a trecut. De data aceasta mi-a fost si rau. Ma dusesem pana la wc la un moment dat si vaporul asta incepuse sa se miste cam tare. Se balanganea cam tare. Si cam ptr o ora mi-a fost foarte rau: ameteam si imi era greata. Dar pe urma am reusit sa atipesc si a trecut. Acum....incetul cu incetul voi incerca sa intru in rutina zilnica: acasa, munca, cumparaturi si sperante. Vacanta a fost splendida. Incetul cu incetul am sa pregatesc ceva poze sa va pun.
O zi placuta tuturor!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

Cristty: Felicitariii!!! sunt fffff fericita pentru tine ca esti graviduta, ma bucur atat de mult, parca as fi eu in locul tau. Din tot sufletul iti doresc o sarcina usoara si sa nasti ce mai frumos bb.

Despre mine pot sa va spun ca sunt in z6, poate luna asta va fi cu noroc

Va rog frumos sa nu va suparati pe mine ca nu scriu asa des, dar amo perioada foarte incarcata la serviciu, si abia apuc sa va citesc. Vestea data de Cristy m-a bucurat foarte mult. Pup toate fetele de aici, sunteti minunate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teo2rina

Liana, felicitari , stiam io ca olteanca-i desteapta!!! tinem pumnii si-n continuare (i-am zis si lu' bebe sa tina pumnisorii stransi pentru tanti Liana). bre, oi fi avut tu telefonu' inchis, da' io am vorbit si cu tine... si-mi povesteai ce e cu gingia ta, Doamne, am innebunit de tot. cica sunt vise de gravida, asa ca nu ma luati in seama. ma bucur ca ai revenit, am crezut ca esti prin vacanta, in plimbare.

Marina, o in 16+

cum sa nu fie bre sadeaua dashteaptasi spunei lui bebe sa tina pumnii pt Liana nu ma face bree babama fac doar io
ba nu inebunisi diloc cred ca vb dupa tilifonu lu grasu

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Michelle inca nu am scapatca daca au aparut probleme am intrerupt si continui cand vine din concediu dc..asa ca mai am..da putin..2 carii scap repedepupp io
dana ma bucur ca ai ajuns acasa,,abia astept sa mai vad poze..ia vezi tu cu greturile alea si ametelile sa nu fie de la altceva..mai stii?te puppp
danaflor tin pumnii !!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Noi suntem bine. Ne-am botezat si suntem crestina.
Cristy Felicitari!!!!!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MICHELLE sunt bine...am scris mai sus ce mai fac. Dupa cum vezi sunt bine. Am citit si eu despre tine ca esti mai bine si in liniste m-am bucurat mult pentru tine. Trebuie sa avem incredere.

LIANA eh...nu prea cred ca ametelile alea erau de la bb....nu stiu ce sa spun. Am vreo 2 ore de cand ma doare burta jos ...exact ca si cum mi-ar veni menstruatia. Felicitari si de la mine pentru examene.....dar ce fel de examene? Scuza-ma dar nu am citit din urma.

Dana

noi

Mergi la inceput