Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

alinushca, le numar involuntar, la inceput parca numaram si zilele, tot universul meu se prabusise si cu asta mai ramaneam, acu le numar ca ma tot intreaba dr cand ma mai plang de cate ceva
Sper sa se termine odata si sa o putem lua de la capat, sa se potoleasca si hormonii mei si sa avem unde verde de la medic
Oricum , fiecare zi de luni e grea si cred ca va fi pentru tot restul vietii mele dar n-am avut nici atunci si nu am nici acum vreo putere sa schimb ceva
Sunt convinsa ca va fi bine si pentru noi , mamicile ramase fara prunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Fetelor va multumesc din suflet, sunteti minunate. Niciodata n-am avut parte de asa manifestare de bucurie.
Alinushca in nici un caz n-am sa fug de aici, cu voi ma simt bine si in largul meu, de altfel nici nu cred ca ma duc la odisee sau oricum nu ma duc singura, va astept si pe voi. Sper din suflet sa se ia si la voi, uite va pup tare pe toate poate asa se ia mai repede.
O reteta a succesului, nu cred ca am facut ceva special, am prestat in perioada fertila o data la 2 zile si cam atat. Luna trecuta am prestat in fiecare zi, dar nu stiu daca asta e motivul pentru care s-a intamplat acum si nu atunci.
Am vorbit cu medicul meu de familie, mi-a dat o tona de analize de facut, si mi-am facut programare la dr. ginecolog pe 1 octombrie.

Va pup inca o data pe toate, si sper sa aud si de le voi vesti bune cat mai repede.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristy ce veste extraordinara!!!Felicitari din toata inima,sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!Ma bucur pentru tine!
Stiu ca iti este teama,este normal dar incearca sa gandesti pozitiv,de data asta va fi altfel,ai sa vezi!
Te asteptam cu vesti de la medic!
Alinushca mie imi daduse medicul sa iau Utrogestan atunci cand imi intarziase CM.Trebuia sa iau 5 zile cate 2/zi.Tu nu iei chiar nimic?
Oanaimi pare rau de incurcatura de la laborator....ce incompetenti...
Ce bine ca s-a rezolvat problema cu lactatia,acum iti vine CM si te poti apuca de treaba!
Lau-Meli sa inteleg ca trebuie sa apara uratzii?Ai terminat Duphaston-ul?Bafta multa la analize,hai ca te indrepti cu pasi repezi spre reusita!
Michelle ce mai faci?In ce zi esti?
Flavia esti tare cu visele tale!
Multi pupici pentru minunatii tai baietei!
Jojo super pozele!Cum te mai simti?

Fetelor,va pe toate fara exceptie,sper sa revin cat mai curand!

Mirela
_
"Orice credem cu adevarat devine realitate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristy, felicitari din toata inima!!!!
Ma bucur enorm pentru tine, mi-ai facut ziua mai frumoasa cu asa o veste!!!
Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie totul perfect, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos, care sa va umple viata si sufletele numai cu bucurii!!!!
Fetelor, eu am mari emotii ca miercuri plecam cu bebele in concediu, adica la Brasov. Nu stiu cum o sa ne descurcam, vedem noi la fata locului. Dar dupa atitea luni petrecute in casa, mai exact in pat, de-abia astept sa schimb si eu aerul, si poate cine stie, chiar o sa reusesc sa ma relaxez putin (daca m-o lasa Andreiutz).
M-ati intrebat ce am facut cu pisicutzele. Ei bine, suntem toti impreuna, nu ma lasa sufletul sa le dau. Doar ca nu mai au voie sa intre in camera noastra, ceea ce le face sa sufere foarte mult, in mod evident, ele fiind obisnuite sa doarma de atitia ani cu noi in pat. Dar asta e, nu aveam ce sa fac, bine ca macar am mai multe camere si au si ele un locsor al lor, nu trebuie sa doarma pe hol. Probabil ca sunt foarte geloase pe bebelus, le mai las sa vina sa-l vada, dar numai sub supravegherea mea.
Va pup pe toate si va tin pumnii strinsi de tot la cele care urmeaza sa faceti testul de sarcina in perioada asta!!!
Cristy, ai grija sa iei cit mai multe fete dupa tine!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna, fetelor dragi, sa aveti o saptamana minunata!

Cristina-Ana, sper sa te relaxezi in concediu, cu siguranta iti va prinde bine sa schimbi aerul. Ma bucur ca ne mai scrii, ca noua ne e dor de tine!

Alinushca, imi pare rau ca te-ai dereglat...Off, amintirile apar cand ne e lumea mai draga, eu iti doresc din tot sufletul ca data viitoare cand te vei da in mashinaria de care zici sa fii cu bebica al tau.Uite o de la mine si un pentru muult noroc!

Oana, nu am cuvinte, imi pare atat de rau, uneori in Ro oamenii din spitale sunt monumente de insensibilitate si prostie. Tin pumnii sa iasa cat mai curand analizele bune!

LauMeli, eu fac galerie sa vina uratii, sa faci analizele, sa fie buuune, sa zica de bine nenea dr de la unguri!!!

Fetelor dragi, revin...Io sunt in priza, azi am avut liber, asa ca am dat o tura la cumparaturi, sa ma rasfat putin si acum tre' sa ma apuc de treaba!!!Mai bine ma duceam la serviciu...

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Cristy, FELICITARI din tot sufletul, am zambit cand am citit ca esti sigura ca esti graviduta, asa am fost si eu si chiar ramasesem. bravo, ma bucur tare mult, sa fiti sanatosi si fuguta la dr.
Flavia, tare frumoasa toamna acolo, mi-am pus poza pe desktop, iti multumesc tare mult. ma bucur pentru voinicutul tau, este normal sa se intample asa, o sa fie iar greu dupa weekend, apoi, incet-incet nu veti mai avea probleme. este foarte bine ca si-a gasit prieten cu care sa se joace, este excelent ca s-a atasat de o jucarie, incearca si cu povestile, cum iti spuneam. draga mea, asa este, foarte dezamagita am fost la un moment dat, parca nimic nu se lega, nici acum nu este foarte usor, imi este teama mereu pentru bebe, iar cu gradinita sunt invidiosi care se uita de parca ar fi muncit in locul nostru. numai Dumnezeu stie cat am muncit, sotul si cu mine, eu gravida fiind. noroc cu parintii mei si cu doi prieteni care ne-au mai ajutat.sambata a venit si sotul acasa, sambata seara iar a fost la serviciu ca a vebit in tara avionul cu baiatul mort in afganistan, am plans cand am vazut la tv... avea o fetita de 5 ani saracul. asa fericita si linistita m-am simtit cand a venit sotul acasa...
Oana, nesimtirea si iresponsabilitatea ii caracterizeaza pe majoritatea celor din sistemul medical, eu m-am lamurit demult. ce cretini! ca doar ce conteaza ca voi asteptati rezultatele?!!! pusca ar trebui pusa pe ei...
michelle, ce faci, draguto? pupici multi.
irinabobe, tu esti in concediu? ca nu te-am mai zarit demult
Cristina-Ana, pupici pentru tine si voinicul tau.
Lau-Meli, asteptam uratii. eu le-am zis sa vina la tine, n-au ajuns inca? imi place ca esti optimista mai mereu. pupici multi.
Fetelor, dragele mele, am visat azi-noapte ca vorbeam cu voi la telefon sau parca fata imn fata, nu mai stiu, dar am vorbit o multime cu voi, si parca toate eram asa linistite... sa dea Domnul sa fie numai bine de aici inainte. vineri voi avea o petrecere de inaugurare la gradi si vor veni copii si clown, sper sa fie frumos. daca iese bine, imi doresc sa merg in weekend la Cheia si sa ma duc la slujba la manastirea de calugari de acolo ca n-am mai fost demult la biserica.

Marina, o in 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

blueeyes, se pare ca am dat eu peste doctori din astia care nu cred in testele pentru progesteron si in rezultatele lor... nici unul nu mi-a recomandat sa iau Utrogestan sau sa imi fac testele cu pricina. Au zis ca rezultatele li se par irelevante ........ cum mie oricum nu-mi prea plac pastilele incerc sa ii ascult. dar asta numai pana miercuri cand daca nu vine, schimbam tactica...

ireneCAM- eu care sunt la serviciu cu vreo 30 de nebuni pe cap in acelasi timp as prefera sa fiu la tine acasa linistita si sa fac papica, sa spal si sa calc, sa ascult o muzica buna, sa mai citesc o carte intre toate astea

teo2rina - pai sa mergi la Cheia si sa te rogi pentru bebe ca nu poate decat sa ii faca bine! si daca pui o vorba buna si pentru noi, cu atat mai bine!

cristina_ana, ma bucur ca ai gasit o solutie sa impaci si "capra" si "varza". ar fi fost trist sa renunti la pisicute, dar intr-adevar trebuie sa le tii departe de bebe. pisicile sunt si putin imprevizibile (unele dintre ele) si e mai bine sa nu se apropie de bebe. SIGUR sunt geloase. pisicile sunt inteligente mai mult decat cred unii si se adapteaza foarte bine la viata de apartament (se obisnuiesc cu tabieturile stapanilor, cu personalitatea stapanilor) si nu prea le place cand se schimba ceva.

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
Nu am putut sa intru in weekend ptr ca am fost ocupata cu nunta unei prietene foarte bune insa am inceput saptamana cu o veste foarte buna.
Desi cu intarziere, Cristy felicitari ptr cele II liniute, sa dea DD sa ai o sarcina usoara, la termen si sa nasti un sanatos si frumos.
O zi buna tuturor!

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinushaca mai ai rabdare nu lua inca nici o pastila,o sa-ti vina,si mie mi-a intarziat mult,eu cred ca inca nu s-a refacut organismul.Stai linistita nu dispera stiu ca e greu si eu dabea asteptam sa vina.Pana la 45 de zile eu zic sa astepti abia dupa aceea se pune problema de pastile!

Va pup pe toate ,ma reintorc la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Teo, cred ca petrecerea va fi super, sa ne pui poze!Nu-ti face griji de invidiosi,tu, bb si sotul sa fiti bine, in rest...

Michelle, ce mai faci? Busy? Sa ne mai scrii cand ai timp!

Spiridusha:))

Mergi la inceput