Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Cris - plecati cu masina?Va duceti si la Disney?
Anka - voi mai mergeti la Disney?CA-s tare interesata de informatii.Vreau neaparat sa mergem si noi in mai.

Noi suntem incarcati la maxim.Am inceput constructia casei si suntem agitati cu amplasamentul geamurilor, dimensiuni,culori si altele.
De Mos Niculae am primit toti o caruta de dulciuri si la noi nu merge fentarea adultilor ca Radu ne-a pus tuturor toate incaltarile din casa in geam.Daca nu mai incapeau pe pervaz a fost baiatul inventiv si le-a scos pe balcon.

DE Carciun le-am luat copiilor un proiector foarte dragut care proiecteaza desene pe tavan si odata cu priectia se spune si povestea ( e in engleza dar are separat si o hartie cu traducerea).Merge cu niste cartuse si are vreo 10 desene de disney.Le-am luat pt. inceput alba ca zapada si dalmatienii.

Lui Radu i-am mai luat o tablita de desen cu 2 fire si mufe care se baga in televizor.Se vede la tv ce deeneaza si are tot felul de joculete; uneste punctele, coloreaza desenele,imbraca personajele,amesteca culorile.E foarte dragutza.

Fetelor cu copii la gradi de stat: la voi in gradi e concursul Piticot?Noi avem azi concursul care are 3 sectiuni.Pitic destept, pitic frumos si mis si mister piticot.La pitic destept il testeaza azi iar pt. celelalte a trebuit sa duc o poza si sa faca Radu un desen cu tema eu si familia mea.La voi cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hello - eu sunt azi acasa ca azi-noapte mi-a fost reau sa mor si am vomitat si ce n-am mancat, si nu de gravida ce sunt ci pentru ca am mancat aseara o tampenie de sorici care mi-a picat invers si nu mai vreau in viata mea!
Anca - formele alea le-am luat de la un magazinas care s-a deschis aici langa mine, de curand, si care are hainute si jucarii. Nu are multe deocamdata, ca e proaspat dechis, dar ce are e frumos. I-am luat Elizei si o geaca foarte misto. Forme cu flori nu stiu daca mai au acuma, ca m-am dus si cu o colega, asa ca le-a luat ea pe ultimele din stand.
Irinuca - da, plecam, pe 21 dec. Ne intoarcem pe 30, din pacate, ca duamna sefa a mea (o vaca, by the way), nu m-a lasat sa imi iau concediu pe 3 macar... Si optiunea nr doi era sa ne intoarcem pe 2 noaptea - am fi aterizat pe la 2 noaptea. Cum mama naibii sa fi mers la birou dimineata??? Si asa pe 20 lucrez si mai avem si petrecerea de Craciun, asa ca pe 21 nu stiu ce voi face mai intai - astfel incat sa ajungem si la timp la aeroport. Asta e. Desigur, Disneyland e scopul principal al vizitei. In rest, o sa vedem ce apucam din Paris. E o perioada nasoala ca e balamucul de pe lume, dar vedem noi. Nu ma agit prea tare ca am mai fost de 2 ori la Paris, asa ca vom cauta sa vedem ce ar fi mai interesant pentru Eliza - roata mare, turnul, biserica "lui Quasimodo". Unde nu am ajuns niciodata pana acum si tin neaparat sa ma duc, sunt galeriile Lafayette. O sa va povestesc cum va fi si o sa punem poze la intoarcere Oricum, Eliza este teribil de nerabdatoare.
Gata, ma duc la treaba. Daca tot stau acasa, baremi sa ma fac utila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna seara, doamnelor.

Mama mia, ce de lume s-a strans acum de sarbatori. Imi place tare chestia asta.

Sisi, teribila chestia cu Petra si bilutza din nasuc. Bine macar ca a trecut si sunteti bine.

Liliacule, m-ai facut sa zambesc cand am vazut ce poezie are Andra. pai cum, dom'le????
Ma rog...

Irinuca, spor la amenajat casa. O fi greu, dar e frumos si merita, sunt convinsa.

Cris, inseamna ca ati fost cuminti daca aveti parte de un cadou asa frumos de Craciun .

Pe scurt, sa incerc sa va spun si despre noi cateva vorbe.

De Mos Nicolae au primit dulciuri si carucioare de papusi. Amandoua acelasi model, doar culori diferite. M-as bucura daca ar rezista pana la Craciun, fiindca se fac concursuri de viteza cu ele. Ma rog...

Serbarea o avem saptamana viitoare, pe 18 decembrie. Recunosc ca am emotii. Are o poezioara dragutza despre iarna si costumatia trebuie sa fie de fulg de nea. tare sunt curioasa cum va fi.

Avem si noi probleme de comportament, ste iesiri destul de urate domnisoara noastra. Bate din picior, tipa si scarsneste din dinti daca nu-i convine ce spun astia mari... adica parintii ei .
Durere cu fitzele ei... durere!

In schimb sunt incantata de relatia dintre Oana si Roxanica. Se iubesc, isi duc dorul cand nu sunt impreuna, se joaca tare frumos impreuna. Uraa!

Ah.. nu mai stiu daca v-am spus. De la 1 decembrie am inceput serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, ziceti-mi si mie o chestie ca sa ma "iluminati"! Voi mai dati ceva la copchii sa inghita? Calciu, vigantol, ceva?? Ca m-a zapacit maica-mea de cap!
Eu ii dau un siropel natural - Immunomix ii zice - cu echinaceea si nu stiu ce extrase de lamaie si alte smecherii, si atata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am deschis capitol nou! Poftiti la povesti...

anka, am sa copiez acolo si ultima ta postare, sa nu se piarda, e un subiect bun de discutie.

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput