Nazdravani de aug - sept 2003
Raspunsuri - Pagina 18
dana_ene spune:
LA MULTI ANI tuturor care se sarbatoresc astazi, de Sf. Andrei!
Andrei Razvan
Sara Andreea
Andreea Alexandra
Andra Maria
Andrei Catalin
Cadouri cat mai multe si mai frumoase!!!!!!!!
danat spune:
LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor, copii, mamici, tatici, frati, surori, bunici, matusici...sa fiti sanatosi si voiosi!
Irina sa fii sanatoasa si iubita de plozi si de sotul tau! La Multi Ani!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
liliac1 spune:
irinuca, La Multi Ani!!! si iti doresc sa-ti fi stabilit locatia perfecta pentru a sarbatori asa un eveniment important.
Si un calduros Sa traiti cu numele!!! pentru toti cei care poarta numele Sf Andrei!!!! Va pup dulce si aveti grija la strigoi
Andra e tare bolnavioara si cand am intrebat-o ce cadou vrea de ziua numelui, fiind usor bleaga, s-a multumit cu "ce vrei tu mami, numai sa primesc ceva!!" Draga de ea, mi-era asa de mila... la 38 cu 5 cat a avut temperatura nici n-a mai avut pretentii.
Suntem sub tratament, deja am trecut-o pe antibiotic. Speram sa ne punem pe picioare cat mai repede.
Ne pregatim de serbare...care nu ma astept sa fie spectaculoasa. Deci, fara roluri, fara costumatii. Mi-e ciuda de mor, ca nu e si la noi ca la alte gradinite, dar incerc sa nu le pun la suflet pe toate.
O zi buna, fetelor, si distractie maxima alaturi de sarbatoritii din familiile voastre!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ankalaura spune:
Da mai, aseara nu mi-a picat fisa ca e si SF ANDREI! Desi frate-miu e chiar Andrei!
Sa ne traiasca Andreele si Andreii, sa fie sanatosi si fericiti, si noi alaturi de ei!
Ancuta spune:
La multi ani si de la noi pentru totii nazdravanii nostri care se numesc Andrei si Andreea!
Numai bucurii si o gramada de jucarii
Multumim pentru urari.
Va pupam,
Ancuta si Sara
cristinamh spune:
multumim frumos pt urari! la fel, cele mai frumoase ganduri si de la noi pt toti piticii sarbatoriti ieri!
eu l-am pedepsit pe andrei, nu l-am sarbatorit. la-m tot amenintat ca e obraznic, nu asculta, si n-o sa-i fac ziua... n-a crezut... asa ca n-am avut invitati. a mai bocit el, dar n-am avut ce sa-i fac... trebuia sa ma tin de cuvant.
acum sa va spun una din seria "unde dai si unde crapa"...
intru pe site la baby expo si vad concurs de triciclete... bifez repede inscriere in fisa, cu gandul la andrei, numa' ca inteligenta mea sclipitoare n-a citit ca e intre 2 si 4 ani... si mi-au luat automat din fisa copilu care se incadra... adica iris.
deci, vineri la 11 va asteptam la BE, sa vedeti ce frumos sta fi-mea pe tricicleta, ca ma indoiesc ca va pedala cat de cat. asta e, n-o sa mai fie ea preminanta ca la mers de-a busilea, dar important e sa participi, nu?
in rest, suntem ok. ratam serbarea la gradi, oricum poezia lui andrei e cam asa...." mos craciun nazdravanul, a calatorit tot anul, si-mi aduce mie tren, laptop, gara..."
vad ca-i place si la engleza, pronunta mult mai bine ca in romana, si invata repede.
gata, fug sa facem nitica mancare... ca e we
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ankalaura spune:
Cris - noi o sa ratam BE din nou - din cauza de serviciu vineri si din cauza de taiat porcu' la soacra-mea in weekend. Nene, imi vine sa ma fac vegetariana! Cand aud de porcu' lu' soacra-mea mai ca mi se apleaca zau! Sunt satula de porcu' lu' soacra-mea!
Asa ca vineri la 6 suntem in drum spre Moldavia, la porc.
Cris, te rog sa imi aduni si mie niste pliante de la expozantii cu patuturi pls, daca sunt. Vreau un patut cu masuta de infasat si cu sertare dedesubt, preferabil, sau sa aiba masuta de infasat la capatul patului si sub ea sertare... cam asa ceva... intelegi? Am vazut ceva pe net, da' mi-a picat fata cand am vazut pretul - 8-9 milioane - mai sa-l ia naiba de patut! da' ce e nene, de aur???
De hainute de gravidoasa m-am rezolvat cu ebay sa traiasca! mi-am luat niste blugi de la Next cu vreo 10 lire si unii de la Dot Perkins care merg pana in luna 9 cu vreo 7 sau asa ceva, nici nu mai stiu tocmai pentru ca mi s-au parut absolut ridicole preturile (avand in vedere ca la noi costa piesa si milionul!)
Hai va pup ca ies cu Eliza (care e pedepsita si ea) putin in parc.
Dupa care.. la calcat rufe, ca doar e weekend - de gatit, am gatit vineri seara ca ieri am fost la scarbici pana pa 7 seara... niceeee.....
iuliana spune:
La multi ani ! Andreilor si Andreelor.
Vad ca mititeii sint la pedepse. Si eu ii zic Emmei ca nu vine Mos Craciun daca o mai cotonogeste pe sor-sa si nu imparte jucariile cu ea, dar credeti ca are efect? De unde? Apoi o mai amenint ca vine politia si ma ia la puscarie daca ii trag la fund cind nu e cuminte si sa vedeti ce se linisteste. Din pacate nu mai stiu ce metode sa mai aplic cu ea. Singura care ar functiona si care i-ar face ei placere imensa e sa mearga din zori si pina seara la scoala, sa se joace virgula cu copiii. Joi la prinz a facut un scandal monstru cind am luat-o acasa ca ea vrea sa stea la scoala (copiii tocmai luasera prinzul si iesisera afara la joaca). Asa ca la anul cind incepe kindergarten ma gindesc serios ca, pe linga cele aproape 4 ore de scoala care sint gratuie sa o mai aduc si la scoala particulara inca 4 ore. In functie de cind e programata sa mearga (dimineata sau dupaamiaza) va trebui sa vb. la gradinita particulara si s ao duc. In ianuarie incep inscrierile pentru Emma, dar raspunsul in ceea cepriveste programul cica mi-l dau in vara, iar in mai incepe inscrierea pentru Diana care va merge si ea 5 zile pe saptamina, jumate de zi.
Liliana, eu tare ma bucur ca aici nu e moda serbarilor cu poezii invatate pe de rost si roluri date dupa cit de mult cotizeaza parintii cu virgula cadouri la educatoare etc. Aici se face o petrecere, cu papita adusa de parinti (profesoara face o lista cu felurile de mincare si parintii se inscriu) si unde vine si Mos Craciun. La scoala de stat la care merge Emma luni, miercuri si vineri dupaamiaza nu vine mos Craciun ca sa nu se faca discriminare. Deh, sint copii de diferite religii si nu toti sarbatoresc Craciunul. La scoala la care merge dupaamiaza petrecerea e pe 12 dec. si acolo vine si Mos Craciun. Si cum iti spuneam, imi pare bine ca aici copiii nu invata cintece si poezii pe de rost...toti copiii cinta impreuna, educatoarea are casetofon unde pune cintecelele, au program de dans etc si dinc ind in cind mai vine si un muzicican - Music Charlie - care le cinta. Saptamina trecuta au venit pompierii (cu masina si tot tacimul) care le-au facut o demonstratie la copii. Emma se duce la unul din pompieri si ii spune ca mama ei e batrina. Profesoara ii zice, eu sint batrina, mama ta e baby pe linga mine. Sa vedeti ce vehement zicea Emma ca mama ei nu e baby. S-a distrat tare profesoara. Ce sa ii faci? in ochii copilului (si poate nu numai ai ei) sint batrina:)).
Aseara am scris si noi scrisoare lui Mos Craciun in care Emmaa scris titlul (DEAR SANTA:) si apoi s-a semnat. Restul am scris eu. Pe spatele plicului a facut un desen - un cap de fetita cu coroana pe cap (rideam cu ta-su pe infundate) si apoi s-a semnat. Asteptam acum sa vedem daca primim si raspuns.
Am luat bilete la Disney on Ice (unde vin printesele si danseaza si invitat special e Tinkebel) pentru februarie si Emma ma intreaba in fiecare zi cind mergem. Biletele sint la VIP, dar sint curioasa ce inseamna la ei VIP si daca locurile sint amplasate bine. Ma gindesc sa le duc si la un concert de copii in Decembrie. Ar trebui sa iau azi bilete.
Mai am mai putin de 3 saptamini si termin scoala, iar pe 6 dec (atunci e programata data de inrolare pentru mine) trebuie sa ma inscriu la cursurile pentru semestrul viitor. Imi iau 4 clase si din cauza ca una e de la 12 la 2.30, Diana va trebui sa doarma la scoala, iar Emma sa se joace. Ce e mai nasol ca toate clasele vor fi si martia si joia (toate 4, de 2 ori pe sapt) si nu stiu cum am sa ma descurc cu 4. Deocamdata sa vad in care mai gasesc locuri. Una din clase va fi educatie fizica (walking and jogging). Cred ca o sa imi iasa limba de un cot:), dar la astia e mai usor ca nu e cu norme si probe ca in Romania.
Am terminat de cumparat cadourile pentru fete de Craciun. In ajun de Craciun o sa avem invitati asa ca va trebui sa gatesc. Azi am terminat de spalat si mocheta in toata casa, de fapt mai am 3 camere, dar e ca si cum am terminat pe linga cit am avut. Nu stiu cum sa fac ccc cu spalatul geamurile ca aia e munca de Sisif si problema e ca, daca vreau sa ma incumet, nu stiu cind sa o fac pentru ca saptamina viitoare e company party la Alex ( e pe un vaporas care merge pe riul Sacramento si va fi si un mistery show) aici in sacramento, iar cealalta saptamina e la San Francisco (pentru ca virgula compania mama e based in San Francisco). Sint curioasa cum o fi acolo ca am inteles ca petrecerea va fi la etajul 25 al unui hotel in downtown si deja ne-au rugat sa alegem intre 2 feluri de mincare ca antreu (piept de pui cu sos de crab si mai nu stiu ce si somon cu nu stiu ce minuni). Problema se pune ce facem cu mindrele cind mergem la San Francisco pentru ca pentru saptamina viitoare am rezolvat. Le ducem la un fel de gradinita unde poti sa lasi copiii pina la 5 ore si au porgram si simbata si duminica seara. E boierie si stiu ca fetelor o sa le placa ai mult decit sa stea acasa cu baby-sitter.
Gata, ma duc la treaba.Va pup!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
Sisi spune:
Hello!
Iar am pierdut sirul... rusinica...
Bineinteles ca intru cu o suta de doleante, cu speranta ca ma puteti ajuta:
1. Nu am MOS!!! sunt disperata, nu m-am ocupat din timp de asta si acum sunt sigura ca e deja tarziu... credeam ca e plin de mosi dar m-am uitat pe net si am vazut numa niste penibilitati... am vrea si noi sa vina mosu in carne si oase si sa nu fie o slabatura cu o tona de vata atarnata de nas... stie cineva o firma serioasa care sa inchirieze mosi?
2. Copilu e mucos non stop... voi ce le dati pentru imunizare?
3. La serbare suntem copil din Rusia, de unde gasesc eu asa costum??? Asta apropos de roluri, astia numa idei de astea crete au.. avem serbari frumoase intotdeauna da niciodata nu am avut ceva asa de complicat...
Acu' dupa ce mi-am scris doleantele sa va spun ce am patit: Petra a avut o bilutza in nas... am descoperit-o din intamplare la un banal consult orl (se plangea ca i se infunda o ureche). Primul doctor a vazut-o, a incercat sa o scoata (idiotul) nu a reusit ca nu avea scule cum trebe (clinica privata, ca sa nu credeti ca eram in codru) si ne-a trimis de urgenta la spital. Acolo al doilea s-a uitat... ca nu se vede nica'. Nu stiam ce sa spunem, in acelasi timp Petra era f racita si tusea, vreao saptamana(pana s-a vindecat nasucul ca sa mergem la un nou control) nu am dormit bine ascultand sa respire si atenti sa se opreasca din tusit... stiam ca daca nu se mai opreste e naspa...
In fine am ajuns din nou (la Budimex) si s-a confirmat: bila era acolo. Destul de adanc asa ca anestezie, scos bila, copil adormit ... goraznic, cand au luat-o singurica in sala si dupa cand am vazut-o cu tuburile pe gura si alba si adormita... nu doresc nimanui. Ea s-a comportat minunat totusi si a trecut foarte bine peste.
Acum numaram si noi zilele pana la Craciun si am devenit peste noapte un copil f cuminte, sunt foarte mirata. Sa vad cat o tine
As vrea sa va mai scriu, spune si face atatea dragalasenii.. dar din pacate nu apuc acum, poate altadata...
http://community.webshots.com/user/sisi03
liliac1 spune:
Of, Sisi, citind ce-a patit Petra, aproape ca ma simt mandra cand fii-mea isi scoate cu indarjire "caramizile" din nas si le mai si plimba sa le vada toata lumea.
Cat despre costum de copil rus...pai nu trebuie sa lipseasca celebra caciula ruseasca...cu urechi . Spor la improvizat!!!
iuliana Nici eu nu ma omor dupa serbarile facute cu iz "patriotic" dar nici chiar nimic. Adica costumatia lu' fii-mea initial trebuia sa fie vesnica "camasa alba" care mooor numai cand aud de ea (ma duce cu gandul la zilele pionieratului) si fusta de asta vara, rosie cu buline. Si-am sarit in sus, ca nu se poate asa ceva. Le-am explicat ca bulinele isi au rostul vara si primavara iar acum e iarna si daca tot vor sa pastreze bluza alba, macar fusta sa fie rosie. Mi-au dat dreptate
Iar cand spun de "spectaculos" zic si eu ca ar putea sa fie macar cu teme de craciun, nicidecum cu vesnicele poezioare cu pisicuta pis-pis-pis. Ca sa vezi nebunie, fii-mea are de spus poezia cu "Toamna-toamna harnica si de roade darnica"
Suntem pe drumul cel bun cu vesnica noastra laringo-faringita si speram de maine sa mergem si la gradi.
Va pupicesc si spor in organizari cu serbarile astea.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!