Dragilor, baietelul meu implineste in ianuarie varsta de gradinita. Acum ne ocupam de el noi impreuna cu bunicii care locuiesc la tara. Problema mea este ca nu stiu daca sa-l dau la gradi imediat cum a implinit 3 ani dat fiind ca este iarna. Bunici l-ar mai tine cu draga inima dar le e teama de cum se vor descurca cu el pe zapada. Mie mi-e teama sa-l dau iarna la gradi din cauza bolilor. Ingeneral e un copil sanatos si ma gandesc ca acolo intre atatia sigur va lua toate bolile posibile.
Astept parerile voastre.
Va multumesc, mamica lui Bubu
Ar fi foarte bine sa-l dai, chiar daca ti se pare mic, pt ca ii va face foarte bine sa stea in colectiv, din punct de vedere psihologic. Asta e raspunsul meu, ca educatoare. Daca il stii sensibil, daca raceste des, mai tine-l acasa un an si incearca tratamente de crestere a imunitatii. Sa stii ca am avut la gradinita si copii pana in 3 ani, care n-au racit nici macar o data. Dar au fost si peste 4 ani care o tineau din raceala in raceala...
Sfatuieste-te si cu medicul copilului. Degeaba te chinui sa-l duci acum la gradinita daca o sa-l tii mai mult acasa, racit...
Ioana
15+
burtica
Iti multumesc mult pentru parere. Ideea e ca el acum nu este sensibil, pana acum cred ca a racit de vreo 3 sau 4 ori asa serios, dar ma gandeam ca fiind iarna si mergand in colectiv sa nu aiba probleme. Pana la urma o sa trebuiasca sa-l dam pentru ca nu avem incotro. Noi am incercat sa-l dam mai devreme dar inca eram cu pampers si nu au vrut sa-l primeasca. Acum are pampers numai cand doarme. Un alt motiv pentru care nu l-am putut da mai devreme este faptul ca el doarme la pranz cam 4 ore, iar la gradi ne-au spus ca au program de somn cam 2 ore jumate, dupa care ii trezesc. Chiar si doctorita lui ne-a sfatuit sa-l mai tinem acasa daca putem pentru ca are un program foarte bun.
Chiar nu stiu cum e mai bine pentru ca sunt convinsa ca i-ar prinde foarte bine si colectivul.