varsta de gradinita

varsta de gradinita | Autor: chichi16

Link direct la acest mesaj

Dragilor, baietelul meu implineste in ianuarie varsta de gradinita. Acum ne ocupam de el noi impreuna cu bunicii care locuiesc la tara. Problema mea este ca nu stiu daca sa-l dau la gradi imediat cum a implinit 3 ani dat fiind ca este iarna. Bunici l-ar mai tine cu draga inima dar le e teama de cum se vor descurca cu el pe zapada. Mie mi-e teama sa-l dau iarna la gradi din cauza bolilor. Ingeneral e un copil sanatos si ma gandesc ca acolo intre atatia sigur va lua toate bolile posibile.

Astept parerile voastre.

Va multumesc, mamica lui Bubu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ar fi foarte bine sa-l dai, chiar daca ti se pare mic, pt ca ii va face foarte bine sa stea in colectiv, din punct de vedere psihologic. Asta e raspunsul meu, ca educatoare. Daca il stii sensibil, daca raceste des, mai tine-l acasa un an si incearca tratamente de crestere a imunitatii. Sa stii ca am avut la gradinita si copii pana in 3 ani, care n-au racit nici macar o data. Dar au fost si peste 4 ani care o tineau din raceala in raceala...

Sfatuieste-te si cu medicul copilului. Degeaba te chinui sa-l duci acum la gradinita daca o sa-l tii mai mult acasa, racit...

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichi16 spune:

Iti multumesc mult pentru parere. Ideea e ca el acum nu este sensibil, pana acum cred ca a racit de vreo 3 sau 4 ori asa serios, dar ma gandeam ca fiind iarna si mergand in colectiv sa nu aiba probleme. Pana la urma o sa trebuiasca sa-l dam pentru ca nu avem incotro. Noi am incercat sa-l dam mai devreme dar inca eram cu pampers si nu au vrut sa-l primeasca. Acum are pampers numai cand doarme. Un alt motiv pentru care nu l-am putut da mai devreme este faptul ca el doarme la pranz cam 4 ore, iar la gradi ne-au spus ca au program de somn cam 2 ore jumate, dupa care ii trezesc. Chiar si doctorita lui ne-a sfatuit sa-l mai tinem acasa daca putem pentru ca are un program foarte bun.

Chiar nu stiu cum e mai bine pentru ca sunt convinsa ca i-ar prinde foarte bine si colectivul.

Mergi la inceput