Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara pentru cele ce urmeaza!!

Eu am lipsit din motive de concediu si mutat dintr-un apartament in altul, m-a terminat mutarea asta si inca nu am net in noua locuinta. Partea mai proasta este ca nici prea bine nu-mi este cu burta asta mare, ma face sa gafai ca o locomotiva!!!

Sper sa ajung la termen si sa nu fac un premator, desi la ce contractii am avut credeam ca nasc saptamana trecuta! De doua zile am schimbat si medicatia pentru ca gynipralul incepuse sa ma agite rau de tot si-mi dadea si dureri de inima, in fine, fara el e mai bine.

Multa sanatate va doresc si sa ne auzim numai de bine. N-am citit din urma asa ca nu stiu ce sa va mai spun.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Mishuta!
A fost pediatra pe la noi. BB mai are icter, a crescut 2.5 cm, dar a stagnat cu greutatea fata de ziua externarii. A zis sa ii dau sa pape mai des ca sa scapam de icter mai repede si sa iesim la plimbarica (dar iesisem deja ).
Acusi ii dau sa pape si dupa aia iesim afara si facem si sedinta foto.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by alina.clau

Buna fetelor!Bebelusei mele nu i-a picat buricutlu inca si pediatra ne-a zis sa nu-i facem baita pana nu-i cade!O spal doar cu comrese cu musetel!Sunt stresata rau de buricut!
Bebelina mea e o mancacioasa,iar eu am lapte garla!Apropo ceaiul de anason si chimen te ajuta f.mult!Mie mi-a venit laptele a doua zi dupa cezariana,dar in ziua operatiei si a doua zi am baut mult ceai.
Si,fetelor care alaptati sa va mulgeti dupa fiecare masa a lui bb ca sa nu faceti mastita!Eu folosesc pompa de la Avent ISIS manuala si e f.buna!Va pup!alina+ANDRA MARIA
Teodorei i-a cazut buricul aseara,dar noi i-am facut baie din prima zi acasa.Dr. a zis ca e ok sa-i facem,cu conditia sa nu balteasca apa la buric.Dar baia nu i-am facut-o in cadita, ci cum se face la spital- la robinet.
Azi am cumparat si noi carut,si am terminat cu actele pentru alocatie si indemnizatia de nastere. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ma uitam pe listuta cu dpn-urile. Myral e trecuta cu 6.09, chiar peste 2 zile. O fi nascut?? Myraaaaaaaaaaal!!! Receptie!!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by mishuta

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI COPILASILOR LOR IUBITI SI MULTA BAFTA CELOR CARE STAU LA RAND!!! Va anunt ca am nascut si eu pe 26 august o minune de fetita, sanatoasa si frumoasa (cioara...). Totul s-a petrecut atat de repede incat am uitat sa iau un nr de telefon din agenda comuna sa va pot da de stire.
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta: ne cheama Vera Helena, si ne-am nascut pe 26 august, ora 17:20, cu 2610 grame si 48 de cm, scor A 9, 38 de saptamani
Sper sa intru mai des de acum desi eu inca imi revin dupa aceasta experienta iar minunita mea imi ocupa mai tot timpul. Dar e foarte, foarte frumos asa ca nu ma plang de nimic!Bafta multa viitoarelor mamici si revin si eu cu povestea nasterii si mai ales a comentariilor legate de spital!Mih, mami de gargarita
Vera Helena

Mishuta,felicitari!!!am nascut amandoua in aceeasi zi :). Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mishuta, bine-ati venit acasa si felicitari!! bine c-ai nascut rapid:)

felicitari Sim, 2, 5 cm, wow:)
de aia nu a crescut in greutate, ca s-a lungit. Nu-ti face probleme, bebeii mari au voie sa nu se ingrase deloc in prima luna!!!

da ce legatura are icterul cu plimbarea nu mai stiu, parca niciuna

Carpatina, in opinia mea lui b i trebe asa:
sapunel/gel de dus/sampon, eventual toate intr-una, crema pt popo sa nu se irite de la pipi/kk, si eventual o lotiune hidratanta pt masajul de dupa baita.

Eu ulei n-am folosit, mi se parea ca nu ii respira pielea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai, dar ziua de 26 august a fost cea mai produuctiva pana acum... Bravos natiune!!! felicitari tutror mamicilor care au nascut, au venit acasuca sau vor naste zilele astea!!!
Sabina ai fost mortala cu spune repede ce creme imi trebuie, ca mai am 36 de ore!!!! lasa ca o sa fie bine si te vei intoarce repejor acasa cu bebe Gheo. Pana la urma ati renuntat la Iosif? Ma gandeam ca puiuta voastra are un prenume mai deosebit asa - SOFIA... Merita si baietoiul ceva mai smecher, pe langa prenumele de sfant.

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor am si eu nevoie de un sfat. Help!
Se pare ca am racit putin, ma cam ustura gatul si curge fff putin nasul........o fii ok sa iau un paracetamol sau mai bine sa merg doar pe ceai de lamaie?
Stiti cumva daca afecteaza asta bebele, mai ales ca noi asteptam momentul si voi naste natural???? Se poate lua raceala asta la bebe? ce stiti?

Madalina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gema, daca te ajuta cu ceva acest medicament, Paracetamolul se poate lua in sarcina. Stai linistita! Daca nu e o raceala foarte dura, nu ai de ce sa iti faci griji!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina

da ce legatura are icterul cu plimbarea nu mai stiu, parca niciuna

Sabina, razele ultraviolete ii ajuta pe bebelusi sa scape mai repede de icter. Cazurile grave de icter stau la lampa de ultraviolete, remember??? Si se pare ca lumina naturala si soarele ajuta in cazul cazurilor mai simple. Unii medici recomanda ca in cazurile simple de icter copiii sa fie tinuti sub geam, la soare...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput