Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
O tin minte pe Dana Rosu:)), cum sa nu
va zic, mie nu mi s-a propus cezariana pe motive de miopie.Insa cand a vazut dr pelviana, a decis scurt.Cand a mai vazut si lipsa de lichid, nici n-a stat la discutii, a zis maine vii la spital.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
amar spune:
Piciulika si eu sper din tot sufletul sa nu am parte de epiz....dar daca nu se va putea asta e...chiar acum m-am uitat pe site-ul spitalului unde urmeaza sa nasc si din staistica de anul trecut reiese ca au avut 632 nasteri ,17,6%cezariana, 40% epiz....ceea ce considera ei modern acum este epidurala..care am inteles ca e un pic diferita de rahi..si pe care ti-i manevrezi singura in sensul ca e asa un furtunas si iti dozezi singura anestezicul dupa cum suporti durerile ..si nu amortesti te poti misca...
In ceea ce priveste rata crescuta a operatiilor de cezariana din Romania are la baza mult mai multe..ratiuni financiare , toti doctorii iau bani,mult, putin , inainte, dupa...toti iau...asta e clar..
apoi..comoditate...mentalitati nesanatoase..in trend..nu exista asa ceva cand e vorba de corpul uman...
apoi am intalnit si replica unui medic care intamplator il cunosc bine si mie rusine pt el ca a spus asta...,,trebuie sa mai exersez si eu ca imi pierd indemanarea,,...cand a spus asta mi-a parut rau ca il cunosc...bine ca am plecat ca altfel eram taiata de mult...
apoi.. dorinta mamicilor...asa doresc , asa sa aiba...aici nu intram in discutie..
acasa mai toate colegele au nascut prin cezariana..s-au luat una dupa alta...ba se incurajau sa faca anestezie totala ca atunci chiar nu mai vezi si nu mai stii nimic...si apoi...toate in cor ca ploua si vai ce ma doare operatia.. si multe altele
si ar fi mai multe..
carmen 38s Oana Isabella
cecilia L spune:
Sim, frumos foc bebe Stefan, m-a emotionat, mai ales ca mai am un pic, abia astept sa-l tin si eu in brate. Felicitari.
Bumbita, frumosi baietii tai, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.
Sabina, de ce te gandesti la prosti, cum sa fie baiatul tau mai urat, copii nostri sunt cei mai frumosi. Ce sti de Roxana, cum s-a acomodat bebe acasa, mai ales cu Alex??????? Roxana e bine? te intreb pt ca banuiesc ca ai mai vb cu ea.
cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 3 zile
Gabriela77 spune:
Ciao, dragele mele!
Hai ca incet-incet imi reintru si eu in normal, tot nu pot sta jos, asa ca scriu cu greu, dar voiam sa stiti ca ma gandesc la voi si abia astept sa fiu din nou mai activa!
Bebe Sara e o scumpa, nu ma mai satur sa o privesc, e cumintica, papa si doarme. Azi noapte a fost mai agitata si m-a cam speriat, dar intr-un final s-a linistit!
Laptic este,si ma bucur mult, ma dor rau mameloanele cu tot Garmastanul si epiziotomia, dar psihicul e superok! Sa ma refac si fizic si va fi super! Bine ca am iesit din spitalul ala nasol!
Cu nasterea m-am chinuit ceva, de la 9 dimineata cand a inceputtravaliul pana la 23.15 cand a venit pe lume printesa. Am regretat amarnic ca nu am facut epidurala, nu stiu de ce am tot avut frica asta! Cred ca m-ar fi scutit de multa durere! La final, deja, abia mai rezistam, mi-a trebuit multa vointa sa respir si sa imping! Dar uite ca a trecut totul cu bine si bebe Sara a venit pe lume mai grabita, dar perfect sanatoasa!
Va pup cu drag!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
bumbita spune:
sabina cum stai cu pregatirile? ziceai zilele trecute ca le ai pregatite toate lucrurile , dar nu le ai stranse pe toate la un loc. cu psihicul?
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
ceciliamultumesc mult. lasa ca si bebe matei o sa fie la inaltime, o sa vezi. amr 3 zile.
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Ciao, dragele mele!
Hai ca incet-incet imi reintru si eu in normal, tot nu pot sta jos, asa ca scriu cu greu, dar voiam sa stiti ca ma gandesc la voi si abia astept sa fiu din nou mai activa!
Bebe Sara e o scumpa, nu ma mai satur sa o privesc, e cumintica, papa si doarme. Azi noapte a fost mai agitata si m-a cam speriat, dar intr-un final s-a linistit!
Laptic este,si ma bucur mult, ma dor rau mameloanele cu tot Garmastanul si epiziotomia, dar psihicul e superok! Sa ma refac si fizic si va fi super! Bine ca am iesit din spitalul ala nasol!
Cu nasterea m-am chinuit ceva, de la 9 dimineata cand a inceputtravaliul pana la 23.15 cand a venit pe lume printesa. Am regretat amarnic ca nu am facut epidurala, nu stiu de ce am tot avut frica asta! Cred ca m-ar fi scutit de multa durere! La final, deja, abia mai rezistam, mi-a trebuit multa vointa sa respir si sa imping! Dar uite ca a trecut totul cu bine si bebe Sara a venit pe lume mai grabita, dar perfect sanatoasa!
Va pup cu drag!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
scumpa de tine . Dar acum a trecut si cand te uiti la Sara cred ca iti este mai usor. Te descurci ca mamica? Sa ne povestesti (+poze) despre primul zambet al Sarei catre tine
urmychance38baietelul nostru
isabeluta spune:
Sim ai un superbebel superdulcel! De abia astept sa ma vad si eu asa cu bebe in bratica.
isabeluta36 +
bebita
AMR 24 zile
afibebe spune:
salutare dragilor si de la noi,
of of ce dor ne-a fost de voi.
noi suntem mai bine acum.colicii sunt de groaza.speram sa scapam de ei.
maine avem 2 saptamani.Doamne nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.
suntem papaciosi.
eu lapte nu am deloc.
ma mulg si ma ` laud` cu 5 ml din ambii sani.
sunt tare necajita.
ii dau lapte praf.
asta este.
va pupic pe toate.sa aveti grija de voi si odihniti-va mult cat mai puteti.
Afibebe Mamica fericita de Cristian Nicolae
Piciulika spune:
Isabelutza, nu-ti fa probleme de "dura" - ca nu esti! Eu m-am ambalat si cum sunt obisnuita sa argumentez cu 'facts' si cifre bag poate prea mult... In fine. Scuze daca am agitat apele... Daca-mi statea mie pe creier, poate nu trebuia sa va montez pe voi.
Alehiam, tzin pumnii sa iesitzi bine la control, tu si bebe si sa fie cum vrei tu.
Amar, o sa fie bine - noi sa fim curajoase!
Andruzza, oitza neagra dar sincera Intzeleg mai degraba spaima mamicii decat comoditatea medicilor...
Tomasa, cred ca presiunea e mare si mamicile clar ca nu o sa ia decizii vitejesti cu asa atitudine din partea dr-lor.
Bumbita, tzi-am vazut minunile
Sim, m-am tot minunat cu sotzul pe basketbalistul tau - bine ca i-ai pus snuruletz rosu! E TOTAL!
Last but not least:
Gabriela + Sara
si
Afibebe + Cristian
Bine atzi revenit langa noi!
Piciulika 35+ Michael