Mamici de septembrie - octombrie 2007 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
Simona, cu salopeta aia Stefan arata ca un jucator din NBA! Si la cat de mare e acum, are toate sansele sa joace baschet! :))
Irina 35
isabeluta spune:
Tomasaadevarul e ca dupa ce am trimis mesajul mi s-a parut ca am fost prea dura. Mai ales cu fricoase. Dar tu ai spus-o asa bine si asa pe "sleau" incat nu pot decat sa zic "Multumesc!". Te pricepi sa pui punctul pe "i". Asta am vrut si eu sa zic, dar nu m-am priceput...
isabeluta36 +
bebita
AMR 24 zile
bumbita spune:
simce sumpiiic e bebe stefan!!! o minune! m-am indragostit!!! e asa de finut, are o gurita si o barbita f bie conturate. si ce mai doarme el. ce pampersi folosesti?
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)
Sabina spune:
vaaai, Simona, ce bebelus dulce si frumos ai!! sa-ti traiasca si sa fie fericit. e intr-adevar foarte bine conturat, e dulce dulce!!!
,ma apuca frica, daca al meu iese mai urat
(astea sunt din ciclul mama nebuna la bb 2 )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Multumesc, fetelor
Bumbita, i-am luat Libero si sunt f multumita. In maternitate i-au pus Pampers pt ca Libero new born ii erau mici , dar nu mi-au placut.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
andrruzza spune:
Uite si o oaie neagra printre voi! :) Eu am facut cezariana la cerere. Nu ca sa nasc ca o "duamna", ci pentru ca mi-a fost teama, frica. Da, pana pe la 7 luni nu concepeam sa aud de cezariana, dar dupa mai multe internari in timpul sarcinii, dupa mai multe nopti in care auzeam cum urla tigancile in giulesti, m-a apucat frica. Si n-am mai avut curaj de nici o nastere naturala. Ce sa fac?!! Asta a fost! Si pe cuvant ca eram informata pana in dinti, dar n-a mai contat. Da, regret uneori alegerea facuta. Nu pentru ca am un muschi, uter sectionat, ci pentru ca n-am experimentat nasterea asa cum a fost lasata ea de DD. Probabil daca as fi din nou la prima sarcina, as face aceiasi alegere. Desi acum mi-as fi dorit sa nasc natural!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
tomasa, n-am folosit "duamna" ca asa ai scris tu. In discutiile vechi si foarte vechi despre cezariana pe forum se folosea, cred ca era expresia unei DanaRosu sau DanaR! Sabina sigur stie :)
Sim, o frumuste de baietel ai, sa-ti traiasca !
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Gina M spune:
sim_stoian - L-am vazut si eu pe micutul Stefan! Este tare dulce!Felicitari!
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Poze - Recente & David Benyamin 23+
bumbita spune:
sim da, am vazut ca nu sunt pampers. de ce nu-ti place pampers?
poze si filmulete cu BAIETII NOSTRI
bumbita mami de eduard ( 38 + ) si de sebastian(03.01.2006)