emotii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of...si la noi va fi problema cu trezitul...si Iustina adoarme pe la 10.30-11.00 si se trezeste pe la 8...si nu doarme niciodata la amiaza, asta chiar va fi o problema care sper sa se rezolve la gradinita. O sa fie mai greu primele zile, chiar am emotii pentru asta, dar cred ca dupa cel mult 2-3 saptamani se vor rezolva toate problemele noastre.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Doamne, ce emotii am si eu... Imi vine sa plang, sa ma bucur...
Miercuri mergem la prima noastra sedinta cu parintii. Pur si simplu nu-mi vine sa cred ca a venit momentul asta.

Da, si eu sunt de acord ca trebuie obisnuit inca din prima zi cu un program bine stabilit. Desi...imi fac mari probleme. Fetita mea de 2 ani si 9 luni nu mai vrea sa doarma la pranz. Nu stiu ce va face acolo, mai ales ca am optat pentru program prelungit. Incerc sa nu ma mai gandesc deocamdata.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Offff! Cam de prim primavara i-ma tot povestit fiica-mii de gradinita, ca o sa mergem si noi, ca e frumos, ca sunt multi copii care se joaca, canta...deh, cum m-am priceput eu mai bine. Si parea ok, zicea ca vrea sa mergem. Acum, ca se apropie momentul x (luni, vaaaai, ce putin mai e!) am inceput ceva mai intens cu povestile cu gradinita. Si...surpriza. Imi zice ca nu vrea sa mergem, ca nu e frumos....Nu insist foarte tare, daca vad ca protesteaza schimb subiectul si mai incerc mai incolo. A, am incercat sa ii povestesc ca unii copii de pe acolo o sa planga dimineata, dar ca ei plang ca sunt mici si nu stiu inca ce frumos e la gradi...(povestea clasica) si a inceput sa maraie. Mi-e groaza de ziua de luni.

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua mamici cu emotii.
Noi am inceput cresa de 3 zile.
Dimineata se trezeste la6.30 si spune ca vrea sa mearga la serviciul ei.
Ajungem acolo, o schimb de hainute si cand plec plange.
Stau la usa pana se linisteste (3 min).
Cand merg s-o iau plange de bucurie ca-am mers dupa ea,iar printre suspine imi spune ca mai vine si maine.

Stie cineva cat v-a dura acomodarea?
Acum sunt putini copii si cred ca se plictiseste.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Perioada de acomodare dureaza cam o luna si jumatate-doua luni (la grupa mica). E important ca puii vostri sa simta ca aveti o relatie bazata pe incredere cu educatoarea. Daca suferiti si voi foarte mult si plecati de acolo cu teama ca nu-i va fi bine copilului, ii veti transmite aceasta stare de anxietate. Ganditi pozitiv si colaborati cu educatoarea.Nici nu aveti idee cat de repede pot invata copilasii vostri sa se descurce singuri.
Dupa cum am mai scris si in alte postari ale mele, este doar o parere...

Mergi la inceput