emotii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dora, va merge la gradinita nr. 9, langa Pamgaz. Stiu de avizul epidemiologic, voiam sa spun doar ca nu ne-a mai cerut si alte analize...cica se mai cer si altele la unele gradinite. Bafta si voua la inceputul scolii! Crezi ca ai scapat de emotii? Nu-mi zi ca acum nu ai...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ei, am scapat... pe naiba! Am emotii si mai mari, pentru ca nu vrea (chipurile) sa mearga la scoala, cica "nu-i place" (dar nici nu stie ce-i aia.... la fel imi face si cu felurile noi sau sofisticate de mancare). Macar la camin a vrut, n-a bocit o data, n-am avut grija... trecem noi si peste asta!
Eu de alte analize n-am auzit... nici la cresa, nici la scoala... bine macar ca nu te pune pe drumuri cu pitica... si cu frumusetea asta de vreme:(

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Aoleu!!!! Ce emotii am si eu! De luni trebuie sa incepem si mi-e o frica.... LA toate emotiile, gandurile si intrebarie pe care le aveam s-a mai adaugat o grija in plus. E putin racita mandra mea, ii cam curge nasul si nu stiu cat de bine se va vindeca pana luni. Eu ma gandeam ca nu e o idee prea buna sa o las la program lung din prima zi. Sigur va face urat mai ales la somnul de dupa-amiaza, pentru ca ea e obisnuita sa stam eu sau bunica langa ea pana adoarme. Ma gandeam cateva zile sa o las la progra, scurt si sa ii tot povestesc ca ceilalti copii fac nani acolo si ca se joaca cand se trezesc...etc, astfel incat sa o fac pe ea sa vrea sa ramana. Fiica-mea are ritmul ei, e mai greu de convins, seamana cu mine. Daca incerc sa-i impun niste lucruri mai rau fac.De urlete dimineata....offff, sunt convinsa ca o sa avem parte, pentru ca fiica-mea face si acum urat in multe dimineti, cand o las la socri. e drept ca se potoleste destul de repede dupa ce plecam, dar eu raman cu o stare foarte proasta toata ziua, stiind ca am lasat-o plangand.
Multa bafta la toate mamicile si la toti piticii si ma bucur tare mult ca putem schimba impresii pe tema asta!

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

parerea mea este daca intentionezi sa o inscrii la program prelungit, atunci asa ar trebui sa fie inca din prima zi; va fi mai greu pentru ea cand va fi deja obisnuita cu programul scurt apoi va trece la cel lung; si eu am avut initial intentia de a o ruga pe bona sa o ia la pranz, dar m-am razgandit; se va acomoda ea incet incet (acum ma incurajez!!!), numai sa nu ne imbolnavim; apropo, voi, cei care nu aveti bunici sa va ajute, cum veti proceda in perioada imbolnavirilor? cu cine ramane copilul acasa? noi deocamdata pastram bona (avand in vedere ca am auzit de la mamici ca in primul an e jale, copiii mai mult stau acasa decat la gradi...).

Mergi la inceput

Noi pastram bona, chiar daca mergem la program prelungit. Eu termin serviciul dupa 4.30, de cele mai multe ori la 6, deci e nevoie de bona pentru ca nici tati nu poate sa o ia de la gradi in fiecare zi.
Si eu sunt pentru lasatul la program prelungit inca din prima zi, daca asta va fi programul pentru viitor.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si noi incepem gradinita pe 17 si am maaaaari emotii. Pentru mine 17 septembrie nu este numai prima zi de gradinita, este si ziua in care merg la tribunal pentru cea de-a doua infatiare a procesului de divort... Nu stiu cum o sa fac fata la cele doua evenimente.
Insa emotiile cele mai mari sunt pentru inceperea gradinitei. Acum o saptamana am mers in vizita la gradinita cu Seb si spre marea mea mirare si fericire, i-a placut acolo, i-am aratat unde o sa manance cu copiii, unde o sa doarma, curtea cu locul de joaca, ce mai, nu mai vroia sa mai plecam de acolo si toata seara m-a intrebat el cand merge la gradinita. Sper sa-l tina si cand va ramane acolo, desi ma indoiesc...
Asa ca... asteptam cu nerabdare evenimentul.

Elle_seb

Mergi la inceput

Elle_seb, sa vezi ca o sa fie bine...probabil ca vom rade unele de altele ca am avut asa emotii si ei or sa fie bine, merci, nici n-o sa le pese de noi cat or sa stea la gradinita... Ba chiar or sa vrea sa mai stea cand vom merge sa-i luam acasa...
A, si sa nu lasi cel de-al doilea eveniment sa-l umbreasca nicicum pe primul, care e pe departe cel mai important!!! Gandeste-te ce bucurie si ce emotie aduce in sufletul unei mame prima zi de gradinita a copilului sau!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Lora, cu siguranta n-o sa las cel de-al doilea eveniment sa-l umbreasca pe primul. Multam!
Abia astept sa schimbam pareri si impresii dupa.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Buna fetelor! of... si noi incepem gradinita si emotiile sunt imense dar vad ca am aici "intariri" serioase, m-am linistit
Fetita mea zambeste si pare incantata de ceea ce-i povestesc despre gradi dar cand o intreb daca o sa-i placa zice ca nu stie
asa ca surpriza...
Astept si eu cu nerabdare sa spuna fiecare cum a fost prima zi de gradi!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si noi vom fi bobocei pe 17 sept. Nu stiu Rares cum va reactiona, dar eu sunt varza.... Simt la fel ca atunci cand l-am intarcat...
Mi-am luat concediu pana la sfarsitul lunii ca sa-l duc si sa-l iau eu de la gradi.

Noi am pastrat bona, asa ca sigur nu va ramane la somnul de dupa amiaza. Asta mi-am propus in primul an. Numai daca va dori el in mod deosebit sa si doarma, atunci probabil ca-l voi lasa la programul lung. Altfel va dormi acasa.

Nu stiu cum va fi dimineata pt. ca rares se trezeste acum pe la 8.30. E adevarat ca se si culca seara la 11. Mamicile cu experienta cum au facut ca sa le regleze puilor adormitul seara si trezitul dimineata???

Mergi la inceput