Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, sunt atata de revoltata!!!!! Am vazut stirile ref la bebeul abadonat intr-o punga de plastic intr-un cartier din Buc. Imi vine sa plang. Cum poate sa faca cineva asa ceva? Ce fel de mama e aia? Dupa ce il simti cum creste si cum se misca in tine 9 luni si pe urma il tii in brate. L-ati vazut cat e de frumos?

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

va rog sa continuam la:

CAPITOLUL 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxxy, nu am vazut stirea, dar aici pe forum s-a mai discutat de cazuri din astea..si mie mi se pare strigator la cer...nu e drept, da D-zeu copii in special la cei care nu-i merita...in Romania anual sunt abandonati in maternitati 6-7.000 de bebelusi, in timp ce alte fete se chinuie ani de zile sa ramina si ar fi in stare de orice pt a avea un bebelus...Ca sa nu mai spunem ca sunt foarte multe cazuri de femei care isi omoara bebelusii imediat dupa ce-i nasc...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin27+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXXY, alea nu sunt mame, ele au vrut doar sex, nu copii, nu au simtit sarcina ca pe o binecuvantare-asa cum simtim noi, ci ca pe o corvoada; este pacat de saracii bebelusi care vor suferi din cauza unor persoane fara suflet; nu exista scuza pt asa ceva, sunt persoane cu stare materiala f precara, care insa nu ar concepe sa-si abandoneze copiii. Pacat, mare pacat.

Eu o admir pe Teo Trandafir((si pe altii) care au avut puterea sa ia un copil abandonat si sa-i ofere dragostea unei familii; eu am pierdut 4 sarcini si nu va ascund ca , intr-un final mi-a trecut prin cap si gandul asta...Acum ii multumesc Domnului ca am fetitza mea in burtica si ma rog in fiecare moment pt binele ei si plang de fericire pt minunea pe care o traiesc.

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Buna dimineata! Eu azi merg sa-mi iau rezultatele la analize. Am repetat toate analizele de sange initiale. Sper sa fie Ca ok.

Fetelor, voi ati avut dureri ale oaselor bazinului? Nu am vazut pe nimeni plangandu-se de asta, dar eu de mai mult de o saptamana am niste dureri destul de urate.
Imi trec doar dupa o plimbare de jumatate de ora si daca stau prea mult in aceeasi pozitie ma trezesc cu aceleasi dureri. E posibil sa fie lipsa de Ca, sau ligamentele care deja pregatesc nasterea? Dar mi se pare prea devreme de acum.

Va doresc tuturor o zi super!

31+

Buna mamicutelor !!!
Si eu sunt o viitoare mamicuta,mai am apoximativ 12 sapt. pana la marele eveniment.

Vasari si eu am durerile astea de care spui, dar eu stiu de la ce, la 14 ani (cand m-i s-a luat sange prima oara ptr. a-mi pune grupa sanguina in buletin), o matusa de-a mea care lucra la spital in acele timpuri a descoperit din curiozitate ca am spasmofilie de gradul III, in urma unor tratamente dureroase cu perfuzii de CALCIU, s-a mai imbunatatit situatia dupa aceste cure de Calciu dar acum cu sarcina parca ma dor toate oasele, dar in special cele ale bazinului de cate ori stau mai mult de 30 min. in pozitia sejut...
De ce nu pot fi si barbatii ???? Noi si ciclu, si sarcina, si nastere....cred ca un barbat ar muri daca ar simti doar 10% din ce simtim noi...
Sotul meu mi-a raspuns la intrebarea de mai sus cu urmatoarea fraza:

"draga mea, nu fi suparata, eu cred ca voi femeile suportati de mii de ori mai bine durerea decat noi barbatii, stii ca daca doar vad o seringa ma ia cu lesinul !?!?!?"....

barbatii astia... cateodata stiu sa se scoata foarte bine din orice situatie ....

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Buna ziua tuturor !!!

Fac si eu un apel ptr. a fi trecuta pe listuta:
simonicutza 28+ cu TOBIA
UM: 28.02.2007; DPN: 07.12.2007; Dr. Franco Sorgi; Sp.Carlo-Poma(Mantova,Italia)

Multumim anticipat !!!

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput