Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 30
anacami spune:
Lala, Bubchen mi s-au parut f. bune, miros f. frumos (mai ales ca au aparut cu tot felul de mirosuri-arome). La capitolul raport calitate/pret sunt excelente (parerea mea).
Acum nu pot sa fac comparatie cu cele de la Mustela, ultimele sunt "mai de lux" - sunt si mai scumpe- posibil sa aiba componente mai naturale. Eu nu am avut, ca si tine, nicio problema cu pielea lui Sebastian-este fina si nu am avut nicio alergie. In cazul celor cu alergii, problemele se schimba si trebuie cautat produsul care ii prieste (si cele de la Mustela, Klorane se pare ca sun tf. bune, sunt hipoalergenice,etc...)Mai sunt unele din gama "medicale" (cica diferite de cele "cosmetice) f. bune- daca nu ma insel ex. Avene,etc...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
Buna dimineata! daca se mai poate spune la ora asta...ma mir eu de mine, am dormit de la 22.30-10, e incredibil pt mine, care dormeam pala la maxim 7 dimineata de cand ma stiu..dar descopar ca e mai bine sa dormi mult ca e ziua mai scurta...
MAMICILE DE 2 IN 1, VINERI LA ORA22, PE NATIONAL GEOGRAPHIC ESTE "IN PANTEC - SARCINA MULTIPLA".
Ellis28+
anacami spune:
Vasari, daca nu ai pr obleme cu retentia de sare, poti sa mananci linistita telemea. Nu sunt recomandate cele facute cu diverse culturi de bacterii,etc (cele cu mucegai, care fermenteaza,ect)
lista necesar bb
Lala_D spune:
Atunci voi scoate o poala de bani din buzunar in primele luni si voi lua Mustela .
Dupa ce voi observa ce si cum ( dupa pielea lui bb ) vom trece probabil la Bubchen.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ellis spune:
AVEM VOIE BRANZETURI DIN LAPTE PASTEURIZAT SI BRANZA PROASPATA SI CAS SUNT DIN LAPTE PASTEURIZAT; EU AM MANCAT SI FETA SI BURDUF DACA SCRIE PE PACHET CA SUNT DIN LAPTE PASTEURIZAT; NU AVEM VOIE BRIE , CAMEMBERT..CELELALTE BRANZETURI MOI.
Ellis28+
anacami spune:
vrea cineva sa deschida cap. nou? sau deschid eu?
lista necesar bb
Jasmin012 spune:
Cami, ce mai faci? S-a intors Sebi de la tara? Vineri face eco, nu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Lala_D spune:
Acum vin si eu cu o intrebare pentru mamicile care au avut bb dupa mine .Despre pampers : ce firme sunt mai bune acum ?
Eu am folosit cu succes Pampers.
Acum stau si ma intreb de care sa cumpar : tot Pampers sau Huggies ?
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
bun, dar nu le fac baita, ci le plal doar pe in chiuveta! Si servetelele le folosesc doar cand sunt in deplasari?
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
dupa pp poti folosi doar servetele, dar dupa kk neaparat spalat la chiuveta, ca poate migra spre celelalte gaurele ale fetitelor si e rau
Ellis28+
Vasari spune:
multumesc Ellis, Cami. Adevarul e ca nu mai suport atata branza sarata, dar toata lumea mi-a recomandat ca branza dulce sa o consum doar preparata. Si cum nu am gasit pe niciun produs sa scrie ca e obtinut din lapte pasteurizat (decat la telemea) si nici articole favorabile, renuntasem.
31+