Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 25
ellis spune:
CREEM, si pe mine ma mananca pielea de pe burtica.
VICTO, pe mine ma doare in dreapta, spre coaste, dar ieri am vazut la eco ca acolo-si tine fata piciorusele.
Despre sani imi spusese o cunostinta sa stau cu sutienca altfel imi apar vergeturi, iar eu nu am purtat acasa, pana azi ca am vazut ca mi-au aparut 2 liniute de vergeturi si pe sani; mi-am luat un sutien de alaptat de la jolidon, din bumbac, fara balene si pot sa il port in casa; asa sunt cam uratele sutienele astea de alaptat, dar nici n-am vazut altceva mai frumos...iar la dimensiunile mele...pana acum purtam de la triumph 85E, va inchipuiti acum ce e.
Am fost si eu harnicutza, am facut gogosi(de fapt scovergi, ca se fac mai usor) si pe urma am fost harnicutzi si le-am si mancat.
Ellis28+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
buna dimineata! la unii si la altii!
deci toata lumea voteaza AVENT... bine ca am discutat! Mersi!
aici aveti cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Pussi, deci te-ai incumetat si tu sa cumperi hainute la fetite. Sa fie intr-un ceas bun!!! Bravoooo! Da, vad ca si alte fete aun cumparat tot Avent, deci am facut bine...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
lala de Mustela produse de sunt multumita pana apare prima vergetura! Oricum sunt bune, asta e clar!
jasmi merg pe AVENT, m-au convins fetele!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
si eu numai mustella folosesc si sunt mai tarcata ca o zebra; mi-a placut doar cea pt picioare, ca ma racoreste si parca ajuta la circulatie.
Ellis28+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..eu nu mai pot de somn si intrebam ce ati mai gatit sa fac de mancare..Doamne si de abia m-am trezit..ce e cu somnul asta pe capul meu??...cred ca ma bag iar la nani......imi pica ochii-n gura..
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Rox, tare mult mi-ar placea sa dorm si eu mai mult, dar nu reusesc...dorm cam 6 ore jumate sau 7...iar dupa amiaza chiar deloc, desi uneori mi-e somn...Bine ca poti dormi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
Vasari spune:
quote:
Originally posted by ellis
Despre sani imi spusese o cunostinta sa stau cu sutienca altfel imi apar vergeturi, iar eu nu am purtat acasa, pana azi ca am vazut ca mi-au aparut 2 liniute de vergeturi si pe sani; mi-am luat un sutien de alaptat de la jolidon, din bumbac, fara balene si pot sa il port in casa; asa sunt cam uratele sutienele astea de alaptat, dar nici n-am vazut altceva mai frumos...iar la dimensiunile mele...pana acum purtam de la triumph 85E, va inchipuiti acum ce e.
Ellis28+
ellis, am vazut sutienele de la jolidon pt alaptat, mie mi s-au parut greu de utilizat si cam uratele. Am gasit unele super dragute la Mothercare (eu mi-am luat marimea DD), dar au cam tot ce vrei... Am luat un set de doua la 1,7 mil. Mi se par si foarte confortabile, as putea dormi cu ele.
31+
loub_erika spune:
m-am intors si eu pe aici...,mi-a plecat surioara cu nepotica..,ca am mancat impreuna fiind singurica fara sot...si aia mica zice,dar vreau si eu cu tine la Bucuresti sa ma intalnesc cu fetele,ca le-am povestit de voi ca ne vedem joi,a fost o scumpa...!!
bb_yasmi,in noaptea asta din pacate eu nu o sa mai semnez condica,ca maine plec spre Bucuresti la 8,asa ca trebuie sa ma trezesc la 7 si nu vreau sa imi cada ochii in gura...!!
Eu mi-am facut un pic de lapte praf cu lapte,ca sa fie ca o crema,dupa care am pus cacao...si a iesit foarte bun,parca e ciocolata de casa..,nu stiu ce ma apucat nu am mai mancat asa ceva de cand aveam 8 ani !! simteam nevoia sa mananc ceva dulce...,parca vezi ca nu o sa dorm toata noapte din cauza la cacao!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Jasmin012 spune:
Sheri, super faza cu intilneala voastra si cu ghicitul cu verigheta....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
ellis spune:
si eu pot sa dorm cu sutienul, dar e urat, intr-adevar; oricum le voi purta tot pe ale mele , iar astea de alaptat doar in casa
Ellis28+
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by gill
Ce mai faceti burtici?......tot despre mancare.....hainutze......intalneala........frumos!!!!.....frumos!!!!
........Cine se vaita ca are niste kg in plus......nu mi le da mie???????..........Vreau si eu vre-o 2-3 kg..........ca de mine nu se lipesc cate ar trebui.........imi dati???......macar cu imprumut.............
........ce vroiam sa va mai spun.......stiti ca va intrebam la un moment dat daca se poate face cezariana cu tensiunea mica..9/5...cum am eu.........????.....tocmai mi-a raspuns un medic anestezist pe un site medical ca se poate face......pt ca e monitorizata tensiunea si se poate interveni oricand in caz de nevoie......dar ca e recomandabil sa se faca anestezie generala pentru ca rahianestezia scade si mai mult tensiunea arteriala......chiar daca celelalte efecte secundare sunt mai mici.......
.........am scris pt cele interesate.....
.....si inca ceva....M-AM PLICTISIT RAU!!!!!!
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
Gill, daca s-ar putea imprumuta kilogramele...ar fi super. Totusi eu nu ma pling, nu ar fi frumos din partea mea...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin27+ Lucas Daniel
loub_erika spune:
yasmin012,tu esti de mult pe lista cu intalnirea,stiam ca nu o sa ne dezamagesti!!,maine seara am sa fac rezervare ,pana acum suntem 6,sau 7 daca vine si rge!?
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif