Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by creem
si eu sunt in pana de idei la cap mancare
Eu am facut piftie de pui pt mine si sotului o salata orientala cu multe masline (asa ii place). Iar acum am papat piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si pasta de usturoi .Sunt disperata dupa usturoi ...
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
irina_stef spune:
fetelor ce ma fac ca mi s-a spart o masea si mor de durere ca jumatate a ramas prinsa in gingie si se misca de numai s-o ia dracu ca daca nu m-am saturat.imi vine sa urlu de durere,am luat jumatate de paracetamol.as desface o sticla de wisky sa bag acolo dar mi-e ca se duce pe instalatie.si la dentist nu vreau.
ANCUTZ smechera fata,la masaje..bine ti-o fi si tie si lu roxana,tare as mai vrea si eu.
CREEM am sa ma apuc de citit cartea cu alaptatul dar sa-mi treaca boala de masea ca imi vine sa iau patentul.
PUSSI frumoase hainutele sa le poarte printesele sanatoase.eu am luat si haine diferite nu numai la fel,eu vreau sa-i imbrac di diferit,de fapt mai mult asa.
31+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RGE spune:
DANY...PIFTIE??????VREAU SI EUUUDAR NU STIU SA FAC
..eu nu am putut sa fac nani ca ni s-a facut fomika mare..si acum bagam un castron de sarmale cu ardei iute si multa paine ca nu am voie
..am pus si eu o ciorbica de pui la foc si bag si o mazare ...si din cauza ta cred ca fac si o salata orientala
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
Doamne ce as mai baga o piftie cu mult usturoi si niste toba cu mustar
AMR maxim 7 saptamani!!
ellis spune:
SHERI, foarte frumoasa burtica, mare si frumoasa!
GILL, iti dau eu kg cate vrei, nu doar 2-3, ti le dau definitiv!
DANY, ce bine ca poti manca usturoi, eu daca mananc, nu mai dorm 2 zile din cauza ficatului, ma doare si stomacul si miros doua zile indiferent ce fac; si imi plac asa tare cartofii prajiti cu usturoi, dar la mine merg doar cu no-spa, colebil, triferment si metoclopramid
Ellis28+
ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
Doamne ce as mai baga o piftie cu mult usturoi si niste toba cu mustar
AMR maxim 7 saptamani!!
MAMANCA, MAMA, CA SI-ASA TI-A ZIS DR CA NU MANANCI!
Ellis28+
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY...PIFTIE??????VREAU SI EUUUDAR NU STIU SA FAC
..eu nu am putut sa fac nani ca ni s-a facut fomika mare..si acum bagam un castron de sarmale cu ardei iute si multa paine ca nu am voie
..am pus si eu o ciorbica de pui la foc si bag si o mazare ...si din cauza ta cred ca fac si o salata orientala
AMR maxim 7 saptamani!!
E f simplu sa faci piftie de pui . Eu am pus 4 ciocanele cateva aripioare si un piept de pui. Pieptul l-am taiat bucatele mai mici. Speli carnita si o pui la fiert intr-o cratica cu apa mai multa si sare pt inceput. Dupa ce ii iei spuma,adaugi daca iti place morcovi si verdeta(eu morcovul il tai mai mare) si lasi sa fiarba pana cade carnita de pe os .Cureti usturoiul il pisezi si cand s-a fiert suficient carnita il adaugi .Apoi stingi focul si astepti sa se lege .Pofta buna!!
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ellis spune:
rOXANA SE FACE USOR PIFTIA; DACA NU STII, GASESTI O PIFTIE DE CURCAN F BUNA PE DACIA, LANGA EMINESCU, LA PAPA BUN - PARCA SE CHEAMA - SI E DESCHIS NON-STOP, E ALA CU ROTISERIE SI CLATITE ALATURI SI MAI E SI PAPA DIETETIC LANGA, DAR DE ACOLO NU M-A IMPRESIONAT NIMIC.
Ellis28+
pufulet74 spune:
Mamma mia, Rox, ce faci cu atita mincare, e pe o saptamina???
Eu fac cite un fel doua odata si gata, nu mai multe ca daca stau nu le mai mincam
Hai si la noi, ca eu nu am asa avint in a gati, acuma sunt in febra aranjarii hainutzelor si cam atit :))
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
DANY DOAR ATAT???..pei nu mai fac mama mazare fac PIFTIE..AM FUGIT!!!
ELLIS..sunt subnutrita
AMR maxim 7 saptamani!!