Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

ups.......

am uitat sa schimb semnatura.........
uite!!!!!!

GILL
30+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 8 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Angel te-am trecut in listuta ,acum scrie mai repede mesajele ca sa scapi de moderare.
Pussi sa-ti fie de bine.
Gill mai ai contractii?
Cum te simti?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Ancutzu....nici nu stiu ce sa mai spun......din cele dureroase nu am mai avut...slava domnului.....dar burtica mea e tare tot timpul.....nu simt presiune....nu ma strange......doar ca e tare.....si atata timp cat bebelina se simte in voie.......am inceput sa ingnor.......sa vad ce-mi spune medicul...pe 17......

quote:
Originally posted by ancadragoman

Angel te-am trecut in listuta ,acum scrie mai repede mesajele ca sa scapi de moderare.
Pussi sa-ti fie de bine.
Gill mai ai contractii?
Cum te simti?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

GILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

quote:

Pussi sa-ti fie de bine.
Gill mai ai contractii?
Cum te simti?

anca 30+

Maria
poze

iti multumesc mul ptr PM, si ptr lista

pupici

AMR 10 saptamani

Melek, mamica lui Esma (06.10.2003), si 28+

Mergi la inceput

Gill tu stai la patut?
Si eu tot pe 17 merg la dr ...

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

.....da....la patut......de 5 sapt jumate.....si m-am plictisit rau!!!!!

quote:

Gill tu stai la patut?
Si eu tot pe 17 merg la dr ...

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

GILL

Mergi la inceput

Saracuta de tine,te cred ...eu de bine de rau mai ies ca nu am chiar ordin de a sta numai la pat

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumim pentru informatia ref la tensiunea mica si cezariana.
Si apropo....SI EU M-AM PLICTISIT RAU, RAU

quote:
Originally posted by gill

Ce mai faceti burtici?......tot despre mancare.....hainutze......intalneala........frumos!!!!.....frumos!!!!
........Cine se vaita ca are niste kg in plus......nu mi le da mie???????..........Vreau si eu vre-o 2-3 kg..........ca de mine nu se lipesc cate ar trebui.........imi dati???......macar cu imprumut.............
........ce vroiam sa va mai spun.......stiti ca va intrebam la un moment dat daca se poate face cezariana cu tensiunea mica..9/5...cum am eu.........????.....tocmai mi-a raspuns un medic anestezist pe un site medical ca se poate face......pt ca e monitorizata tensiunea si se poate interveni oricand in caz de nevoie......dar ca e recomandabil sa se faca anestezie generala pentru ca rahianestezia scade si mai mult tensiunea arteriala......chiar daca celelalte efecte secundare sunt mai mici.......
.........am scris pt cele interesate.....

.....si inca ceva....M-AM PLICTISIT RAU!!!!!!

GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ne retragem si noi la somnic ca am fost putin pe la plimbare si, bineinteles, ca iar ne doare mijlocul, noada.
Erika, sper sa mai convingem ceva burtici sa vina joi. Eu am un chef de iesit de nici nu va pot explica. Plus un chef debun de pizza din aia buna.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gill iubito te inteleg perfect, eu primele 10 sapt. am avut voie doar la baie si 1 dus pe zi! vreo luna a fost simplu ca 2 sapt. a fost tati in concediu si a stat cu mine apoi a venit mama mea inca 2 sapt.! Dupa am citit enorm... m-am uitat la TV, am crosetat... am facut integrame in prostie, am stat pe DC... eu zic sa-ti gaseti si tu astfel de ocupatii! Acum mai ies, putin ce-i drept. Dar probabil ca revin la regimul de pat din 15 sept. cand merg la control... cel tarziu inceputul lui oct.!
ancuta eu una nici chef de plimbari nu am... ma gandesc ca mai am asa puin si nu vreau sa stric nimic... apoi sunt si foarte greoaie .. Am vazut ca faci masaj.. de gravide ? mi-ar place si mi-e sa-mi faca cineva ..dar acasa!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput