Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
loub_erika spune:
joi la ora 18 la terasa Tratoria Il Calcio din Herastrau,acolo sau intalnit si gravidutele de la FIV,am vazut poze...!! eu as fi vrut sa stiu cate suntem pana maine ca am sa sun sa fac rezervare ptr masa!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
...ok..perfect..atunci vorbesc in seara asta cu sotul ca sa imi spuna maine sigur cand termina treaba la servici si promit sa dau un raspuns maine e bine?
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by loub_erika
dany2007,ca sa iti dau un punct de reper ..,sti unde e Ambasada Chinei...,daca da..,atunci o ti tot inainte dupa ambasada si ergi pe langa parc H.ve-i trece si de alte terasa,Casa di david,La Fite...,Fatoria,iar ultimul e IL CALCIO TRATORIA,e aproape de cartierul francez...,dar daca intrebi pe cineva cand ajungi la Ambasada ,e usor ca e foarte aproape!!
30+ Angelina
habar am ...nu stiu zona.Nu e in incinta parcului?
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Dany, ia metroul pana la Aurel Vlaicu (linia de metrou Unirii-Univ-Romana-Victoriei-Aviatorilor-Aurel Vlaicu) si acolo te astept mergem cu un taxi, in 5 min am ajuns. Ok?
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
miercuri am sa fac rezervare ptr o masa la Tratoria din Herastru..,la ora 18.00,o sa cer o masa mareeee ,ca sa ne putem destinde bine..,pana miercuri poate unim grupul complet,sa nu va uitati camerele foto..! sau face una si le punem pe mailul comun...?1 eu il aduc oricum,ca nu vreau sa pierd o asa adunare de burticute,sotul e si el ne-rabdator sa va vada!!
30+ Angelina
Erik, vezi ca ai scris miercuri, noi joi ne vedem, da? Rezervarea pe nik-ul tau?
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
pussi spune:
sheri mi-ati faciut o pofta de pizza ca acum caut nr. de tel. cu comenzi la domiciliu.. cu pizza cu multa mozzarella
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
adinag spune:
Cammi, iau vitamine aproape regulat (adica mai uit eu, dar le iau). Si ma imbolnavesc foarte rar, dar de data asta nu stiu ce am! Si nu vreau sa iau nimic altceva, decat ceaiuri, iau mai multa Vit C, spray pe baza de apa de mare, tablete de plante pentru tuse si cam atat. Problema este ca n-am stat inca nici o zi linistita la pat, nu am rabdare, si nu e bine.
Jasmina merge la gradinita (slava Domnului, ca am fost in concediu, acolo fara gradi, apoi cand am revenit tocmai era saptamana cand are gradi inchis pentru curatenie generala, si am dus eu dorul gradinitei; dar si ea!).
Insa cand vine acasa tot trebie sa ma joc cu ea, ca nu este genul de copil care sa stea cumintica linistita singurica, trebuie sa fie mereu in prim plan, cu muuulta atentie!
Ieri am sortat si eu hainute de bb, insa mai primesc destul de multe de la o prietena, cea care a nascut acum 5-6 spatamani, si pentru inceput vor fi destule. Am mai luat eu ceva de iarna si cateva nimicuri imi vor mai trebui, dar in rest e ok.
Si imi mai trebuie o masa de infasat, vanita de la carucior si un baby-carrier (de la baby björn). Un wrap am inca de la Jasmina, eu m-am impacat ffff bine cu el, si sigur il voi folosi si acum mult, ajuta enorm si la copiii cu colici.
Am probleme cu sanul stang, mereu iese colostru din el, dar e asa nasol, ca se lipeste de sutien si imi provoaca rana la mamelon. Si in general mamelonul stang este cam dureros, ins nu este fierbinte sanul, nici intarit, nu stiu... Cand am fost saptamana trecuta la dr tocmai nu se vedea nimic si el n-a putut sa se pronunte, a zis ca se pregateste sanul de alaptat. Este si sanul cu un mamelon un pic deformat, care nu sta asa bine in afara, insa am alaptat fara probleme. Sper sa se linisteasca curand, ca-i dureros si jenant, si mai uit si la dezbracat si fiind lipit de sutien, eu cand il dau jos, va dati seama
OK, acum trebuie sa mananc si eu ceva, ca m-am sculat de la 8, dar inca n-am reusit sa mananc...
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
loub_erika spune:
sheritra,am zis ca eu vine de la Medias miercuri,ca sa ne putem vedea joi,sotul e deja la Bucuresti si de asta am zis ca daca ne vedem merita sa vin si eu la Bucuresti!! rezervarea o sa o fac pe numele meu Erika!! abia astept sa ne vedem!!
30+ Angelina
RGE spune:
..eu am devorat un castron mare de spaghete cu lapte..daca nu aveam fidea
..fetelor de mancare ce ati mai facut??
AMR 8 saptamani!!
creem spune:
Ramonela succes la echo...sa ne spui vestile bune cand vii!
Adina si Ellis eu sper sa nu mai faca tumbe bb, dar ...vom vedea la urmatoarea echo Eu as vrea sa alaptez, inca nu stiu amanunte, daca voi stiti mai multe sa ne spuneti si noua pe aici.
Irina..daca citesti despre alaptat sa ne faci si nou o sinteza. Ce iti fac BBeii? Sper ca te simti mai bine!
Erika...stiu ca pe la magazine Petshop au si hainute pentru catei. Incearca prin cartier ca sa nu mergi prea mult.
Roxx La multi ani! pentru aniversarea casatoriei! sa fiti sanatosi si fericiti multi ani si sa va bucurati de BB!
Roxana si BB Yasmi....neata!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
..eu am devorat un castron mare de spaghete cu lapte..daca nu aveam fidea
..fetelor de mancare ce ati mai facut??
AMR 8 saptamani!!
acuma am papa la foc: fac o mancare de cartofi cu afumatura. mie o foameeeeeeeeee...........
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!