Dragele mele,
Am o mare problema si nu stiu care este cauza,abia saptamana viitoare ma duc la ginecoloaga mea,dar,pana atunci,poate ma lamureste si pe mine cineva ce se intampla cu mine....
De la o vreme,cam de 2 luni asa,am bufeuri groaznice,ziua,noaptea,simt ca ma sufoc ,ca n-am aer,ma fac lac de transpiratie....
Am crezut ca sunt de la anticonceptionale,am facut o pauza de o luna,dar ....tot apar,destul de des.
Am 30 de ani,abia,menopauza .....sper ca e departe.....ce se intampla cu mine,ce sfaturi imi dati?
va multumesc anticipat 
Cam tinerica pt menopauza, probabil o dereglare hormonala cine stie , acum mai asteapta putin si afli de la doctor si te rog sa ne spui si noua ce a fost .
Chiar, ma intereseaza subiectul. Mie unul din medicii ginecologi mi-a prescris Activele,pe care nu l-am luat deoarece pe prospect scria ca se administreaza la un an dupa intreruperea menstruatiei, dar eu am si una si alta. Am mers si la endocrinolog la Spitalul Elias si mi-a recomandat utrogestan 6 luni, asta nu inseamna ca au disparut bufeurile dimpotriva. Diagnosticul a fost perimenopauza si dureaza intre 2 pana la 10 ani. Un alt medic ginecolog mi-a prescris Klimactoplant(produs homeopat ) 6 comprimate pe zi , care la inceput si-a facut efectul, dar uite ca acum nu mai are nici un efect. Am luat tot felu de tincturi de marar, salvie,cretisoara, muguri de zmeur, tonic feminin, branca ursului, ceaiuri... dar nimic. E groaznic. Ce ne facem? Eu ma chinui din decembrie.....
vad ca nu ne mai ajuta nimeni, probabil suntem singurele cu astfel de probleme. As incerca cu Blak Colosh un produs naturist pe baza de cimicifuga racemosa, dar au aparut nu stiu ce studii ca afecteaza ficatul. Chiar te rog sa-mi spui ce ti-a recomandat medicul.
Si mama mea a suferit si sufera de asa ceva, ma intereseaza si pe mine daca exista vreun leac.