Ce credeti ca este mai bine sa mergem la cursuri sau sa facem meditatii?
In cazul in care alegem meditatii, ne puteti recomanda o profesoara la limba engleza pentru o fetita care trece in cls a 2-a.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
De ce nu incerci la British Council de pe Dorobantilor?Acolo are la dispozitie o groaza de instrumente care sa o ajute sa invete o engleza corecta.
Am vazut ca se fac grupe de copii mai mari de 9 ani si noi avem doar 7 ani si jumatate.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Eu am ales pentru Adi firma (cursuri) pentru a da o atmosfera de scoala. Adi este si un copil foarte agitat, la care atmosfera conteaza. Merge de anul trecut si a fost o alegere buna. Din pacate suntem din Pitesti si nu-ti putem recomanda o firma. Ar fi Lexis, dar sunt cam scumpi, dupa parerea mea.
Cristina, nepotul meu face la Follow Me si cumnata mea era multumita. El face din claa 1, din ceam inteles eu (acum e a 3-a). Din pacate nu prea pot afla mai multe info...........am inteles ca ar fi pe la Titan. Iar maica-sa a facut la Lexis. Si eu am facut in 98 la Lexis, dar atunci erau noipe piata si a fost un esec total. Acum insa, am citit ca ar fi destul de ok cursurile acolo (si pt tine si pt Oana).
Cosmin a facut engleza inca din clasa 1 la scoala.O ora pe saptamana.Eu cred ca nu e cazul sa faca meditatii acum,tu fa cum crezi!
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."