meditatii engleza sau cursuri

meditatii engleza sau cursuri | Autor: CristinaT

Link direct la acest mesaj

Ce credeti ca este mai bine sa mergem la cursuri sau sa facem meditatii?

In cazul in care alegem meditatii, ne puteti recomanda o profesoara la limba engleza pentru o fetita care trece in cls a 2-a.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

De ce nu incerci la British Council de pe Dorobantilor?Acolo are la dispozitie o groaza de instrumente care sa o ajute sa invete o engleza corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am vazut ca se fac grupe de copii mai mari de 9 ani si noi avem doar 7 ani si jumatate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu am ales pentru Adi firma (cursuri) pentru a da o atmosfera de scoala. Adi este si un copil foarte agitat, la care atmosfera conteaza. Merge de anul trecut si a fost o alegere buna. Din pacate suntem din Pitesti si nu-ti putem recomanda o firma. Ar fi Lexis, dar sunt cam scumpi, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, nepotul meu face la Follow Me si cumnata mea era multumita. El face din claa 1, din ceam inteles eu (acum e a 3-a). Din pacate nu prea pot afla mai multe info...........am inteles ca ar fi pe la Titan. Iar maica-sa a facut la Lexis. Si eu am facut in 98 la Lexis, dar atunci erau noipe piata si a fost un esec total. Acum insa, am citit ca ar fi destul de ok cursurile acolo (si pt tine si pt Oana).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Cosmin a facut engleza inca din clasa 1 la scoala.O ora pe saptamana.Eu cred ca nu e cazul sa faca meditatii acum,tu fa cum crezi!

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput