PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua tuturor! Apuc si eu sa mai scriu cand doarme Daria... stiti cum e.
Ref mancarica (subiectul cel mai interesant, sunt sigura) noi mancam cam asa: dimineata cand se trezeste (la 7) 250ml lapte Nestle Junior, la 10.00 ii dau ou fiert moale cu paine sau paine cu branza topita sau un cremvurst etc (cam ce mancam si noi dimineata); la 14.00 mancare gatita (azi de ex ii fac o ciulama de pui cu mamaliguta); la 17-18 ceva usor (paste cu branza, mamaliguta cu branza si smantana; iaurt cu paine etc); la 21 cam 200ml lapte. Intre mese mai papa sticks-uri, biscuiti etc si bea cam 300-500ml ceai de menta pe zi. Cam asta ar fi cu mancarica.
Am si eu o intrebare pt voi: cum va descurcati cu invelitul bebeilor noaptea? Daria nu vrea sub nici o forma sa fie acoperita. Cum simte paturica se zbate si plange pana se dezveleste.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

salut mamicute si piersicutze!

Nici noi nu am mai scris de multisor, dar nu prea mai avem timp!
www.dropshots.com/nicolica#date/2007-08-21/11:42:17" target="_blank">Philipica este foarte activ, nu sta locului o clipa, misuna toata ziua. Doarme o singura data pe zi, doua ore la pranz iar seara de la 21 la 8 dimineata.

Este un mancacios, are 4 mese pe zi si bea chiar si 500 ml apa pe zi, pe langa 250 lapte seara. Cred ca sunt o norocoasa si din acest punct de vedere. Dar nu s-a mai ingrasat de vreo 4 luni, tot 13,5 kg are.

Pe langa tata, vocabularul i s-a imbogatit cu "de" de la arde. Pune mainile pe usa de la cuptor si zice "de". Pana zice mama....mai trece ceva timp! Si stie unde are mami nas si tati buric

Frumoase piersicute va pe obrajori!

Nico si

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

doniro, eu nu il invelesc pe Philip cu nimic noaptea. Il imbrac in pijamale si cu sac de dormit. In ultima vreme si la pranz cand doarme ii pun sacul de dormit

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna piersicutze!!
Suntem si noi piersicutze de august, dar nu prea am scris pe aici. Am cam fost plecate vacanta asta, acum am revenit , v-am citit si am intrat sa va transmitem si noi Felicitari si numai bine!!! Sunteti niste pirsicutze tare dragalase, am vazut poze si filmulete.
As mai vrea sa transmit felicitari mamicutelor de bebe2 sau 3. Sunteti curajoase si va admir foarte mult. Abia astept sa fiu si eu gravi din nou, dar nu se poate deocamdata.

Sa va spun ceva si despre Elena. La 1 an avea 10 kg si 78cm , a inceput sa mearga singurica la 1 an si 1 saptamana si de atunci nu mai vrea sa mearga de-a busilea decat daca nu are ce face. Vorbeste destul de bine , zic eu , spune mama, tata, papa, apa,baba(bebe),ba (bea),oco(ochii), bu (buni), pa(apasa) si face ca toate animalele domestice .
E super scumpa si deja face tot felul de nastrusnicii si jocuri de ne tot miram de ea.

EEee, cred ca ne-am laudat destul. Va pupam pe toti.

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup gagicile!
Multumesc mult pentru urari si ca nu ati uitat de ziua mea!
Am fost la munte de sambata dim, acum ne-am intors, am facut un gratar, ne-am plimbat, ne-am zbenguit, am luat aer si tare bine a fost.

Ioana, ne-a iesit si exudatul ok, sensibilitatea la ibuprofen si paracetamol (nu are), are grupa mea 0 pozitiv, ma rog restul analizelor au fost ok. Asteptam sa iasa analiza aia scumpa a naibii, sa vedem la ce anume are sensibilitatea aia, aliment sau ce-o fi. Ii mai duc joi dimi pp si kk sa o facem si pe asta si gata.
Ieri la Sinaia se juca in curte cu telefonul in forma de iepure si eu il intrebam :ce faci, mami, il suni pe Vlad? si el facea : Aooooo, aoooo, bababa? ..cu tel la ureke
Noi nu mangaiem doapele, dar aruncam telecomanda in wc, treningul si ce ne mai vine, ascundem jucariile in frigider

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pupam pe toata lumea!
Sunt cam suparata pentru ca am terminat cu febra de dupa vaccin, care apropo a tinut-o 2 zile, si dimineata era toata plina de roesti pe fata. Banuiesc ca e in legatura cu vreo reactie la vaccin, ca altfel nu-mi explic.
bai gagici, eu nu stiu ce sa fac cu Priorix-ul. Adica nu prea l-as face. Daca nu intra in colectivitate, nu as mai vrea sa o intep din nou. Voi l-ati facut?
Doniro, si Antonia se dezveleste noaptea, mai vin eu din cand in cand sa o invelesc, dar am grija sa aiba pijama cu panalon si manecuta ca sa nu ii fie frigut chiar daca se dezveleste. sac de dormit nu cred ca ar suporta, la cat e de agitata. Plus ca acum ii ies si maselutele si adoarme numai pe la 11-12 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pupam si noi pe toata lumea din livada, si mici si mari!
cit despre priorix, pediatra noastra ne-a recomandat sa facem priorixul acum, la un an (noi am depasit un pic dar nu-i nimik) si doar apoi vaccinul de un an (ala cu de toate, noi facem infanrix).luni vedem si noi ce facem, sper sa nu racim pina atunci ca krisztina e deja la gradi si nu se stie niciodata...
martta, cum fu la chef?
cristina ioana, la multi ani si din partea noastra, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
cit despre apa, robi bea plata, izvorul alb, nu sterilizez nimik, n-am facut-o deloc, el papa tzitzi si acum, sticlutza de ceai/apa n-am fiert-o niciodata, in rest lingem si noi tot ce apucam, e tare bunnnn!
doniro, eu nici nu-l invelesc pe robi ca tot degeaba este. ii pun pijama groasa si un fel de sac de dormit dar cu picioare. in picioare ii pun sosetute flausate groase.cu patura se joaca, nu-i de dormit!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor ..nici noi nu am mai scris demult pe aici.
Vreau sa va intreb ceva ref la vaccinul asta ROR..noua ne-a zis dr sa facem Priorix.In carnetul de vaccinari scrie ca intre 12-15 luni se face.Bun.
M-am uitat in carnetul de vaccinari al fartelui de acu 5 ani si exista un sigur vaccin si acela atirujeolic pe care il facea la 9 luni.DAR la vremea aia s-a renuntat la el.Asa ca nu s-a mai facut.Am citit tot felul despre vaccinu asta Prorix si nus tiu daca e asa extraordinar.Ce-i drept baiatul cel mare afacut rujeola la gradi,a trecut si gata.Priorix e antirubeola,antiurilian..
voi ce faceti??Sau il faceti??/
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Julax, o sa bea ei cand le-o fi sete, ce sa mai zic? :-)
Doniro, nici Radu nu prea doarme invelit. Cand adoarme il pun in patut si-l invelesc, dar nu sta mult timp asa. Cand il duc pe Cristi la culcare, cam la jumatate de ora - max. o ora dupa, este deja dezvelit. Deocamdata il culc doar intr-un body cu maneca scurta, la iarna o sa-i pun si eu o pijama, ca de invelit...
Nicolica, ce mare e Phillip! :-) Radu are 10.5 kg.
arghirmonica, ai mei au facut amandoi Priorixul (in Irl.).

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna mamici,
Noi suntem bine si am si eu o intrebare: Infarix de care ati facut sau faceti Penta sau Hexa ca doctora ne-a zis de Infarix Hexa sa cumparam si dupa cum am facut eu socoteala si m-am uitat in carnetul de vaccinuri ar trebui Penta , da' asta nu si nu Hexa, nush ce naiba sa fac si de care sa cumpar .

Doniro cum mananca Daria oul cu paine, mancarica cu mamaligutza, crenwursti (de care?) si restul pasate, maruntite sau cum ca eu i-am luat azi branza Allmette si i-am uns o felie de paine si i-am taiat-o cubulete si i-am pus in fata in castronel si el le-a luat de acolo a gustat s-a lins pe botic si dupa a uns masa cu ele nici vb de mancat asa ca am papat tot fructe pasate cu branza si biscuti.

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput