wireless-ul este daunator sanatatii?

wireless-ul este daunator sanatatii? | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

una,
as vrea sa va intreb daca am wireless in casa,deci prind Internetul ,in orice colt al casei,fara sa fiu conectata la vreun cablu,poate fi daunator sanatatii?
Pot aparea durerei de cap,sau ciudatenii din astea?
Va intreb ,pentru ca,de curand am schimbat modemul,cu altul mai puternic(primul s-a ars de la un fulger,Tunet?),si acum am viteza si mai buna,semnal excelent,..dar este sanatos pentru noi,pentru copii?
Daca cineva este documentat,poate ma linisteste si pe mine:-)
va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

wireless-ul la fel ca si telefoanele mobile actioneaza doar intr-o mica masura in spectrul radio, care face parte din spectrul electromagnetic ne-ionizat si despre care se "banuieste" ca nu are efecte daunatoare asupra sanatatii umane.

Editat: profita linistita de avantajele tehnologiei moderne

pupici si numai bine...

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Eu am de luni de zile si nu am auzit asa ceva...poate nici nu am cautat...dar te asigur ca suntem sanatosi si totul e mult mai usor,cum deja stii,de cand il am!!! Mai ales ca acum stau la laptop cand vreau si nu mai ma rog de sot sa se scoale putin cand e acasa dupa amiaza si in alte zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Mda , si la noi e bucurie pe chestia asta. Exista insa efecte adverese.
Nu mai reusesc sa zaresc sotul din spatele laptopului , cara jucaria si la ... .
Si mai e o chestie cind stai cu laptopul in brate se incinge si te frige la picioare . Cum rezolvati asta ???

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).

Dani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Pai nu il tinem pe picioare...asta chiar ca dauneaza,la femei si barbati...au fost multe studii din astea...eu il am pe o masuta,cu cablu la priza,are mereu curent adica,nu de la baterie...masuta o am langa canapea si stau comod intinsa ci citesc sau vad filme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

a fost un reportaj pe TVR despre asa ceva
si ziceau ca DA, afecteaza si ca ar trebui limitat cat se poate de mult accesul la
de ex.ziceau sa oprim wireless-ul si tel.mobil cand nu folosim (adica noaptea...)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput